Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sobrijóska

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Városokat és szigeteket viszonylag rendszeresen bocsájtanak áruba a világ különböző részein, ám azon túlmenően, hogy igen menő egy ilyet birtokolni, többségük elég lehangoló. A város ugyanis többnyire egy néhány elhagyatott házból álló, a semmi közepén lévő területet,…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
  Ismerve a budapesti útviszonyokat, talán nem olyan súlyos dolog, amit Pilgram szúrt ki a Kerepesi úton - bár azért nekem is feltűnt például, hogy az Aréna előtt elhajtva kifelé a városból hirtelen óriásit nyekkenünk. Az ilyen apróságokban inkább az a bosszantó, hogy egy…..
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Mielőtt még felvettem volna velük a kapcsolatot, az ERSTE az alábbi levelet küldte:"Tisztelt Hitelkárosultak blogja! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi linken elérhető cikk alapján felvettük a kapcsolatot ügyfelünkkel és sikerült közösen megoldást találtunk…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
A Los Angeles Times nemrégiben interjút készített James Cameron-nal, amelyben természetesen a nagysikerű Avatar folytatásáról faggatták. Cameron addig üti a vasat, amíg meleg - mint elárulta, még legalább két epizód rendezését vállalná. A második rész továbbra is a na'vik…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Mindenki okulására küldte el saját buktáját Nobody, aki az előzés szabályait rosszul ismerve karambolozott egyet és bizony jogilag nem ő jött ki győztesen a dologból. Korábban is voltak már jó nagy viták abból, hogy kereszteződésben hol tilos előzni, íme a KRESZ ide vonatkozó…..
Olyan szépeket írt a mandiner a Fidesz által újabban nem preferált Sólyom Lászlóról, hogy szóljunk mi is a köztársasági elnökről egy szót. Vajon mi állhat a Fidesz döntése mögött? Miért nem akarják a konzervatívok Sólyomot elnöknek? Nem hiszem, hogy azért, mert Orbán…..
Sobrijóska 2010.04.29 08:36:07
Tölgyessy Péter vasárnap az MTV-ben említette, hogy elképzelhető, hogy a Fidesz a kettős állampolgárság kérdését könnyített honosítás formájában oldaná meg. A Fidesznek ebben az esetben messzemenően igaza volna - csakhogy a dolog koncepciója alapvetően nem stimmel. Annak…..
Sobrijóska 2010.04.23 08:46:57
@Senkifia: részben igazad van, a magyar állampolgárság tényleg itthoni belügy, kit tekintünk állampolgárnak. A szocik persze az erdélyi szavazóktól féltek, de hát így is le lettek végre tiporva :-).
Viszont a szlovákokkal való drasztikus válasszal nem értek egyet, bár szerintem Sólyomnak akkor tovább kellett volna mennie a hídon, ha igazán tökös akart volna lenni. Viszont az utólagos reakciók szerintem elegendőek voltak. Ne felejtsük, Szlovákiára úgy kell tekintenünk mint a kistestvérünkre, aki sokáig tényleg a nagytestvér elnyomásában nevelkedett, és most tele van frusztrációval, bokán rugdossa a bátyót. De nekünk megértő bátyóként kell velük viselkednünk. Egy szlovákiai magyar ismerősöm mondta egyszer, hogy az apja szerint minden szlovák magyar. (A csehek is ezt gondolják :-). És mi bizony részben szlovákok is vagyunk, azért nincs már olyan rusnya mongol fejünk, mert keveredtünk az itteni szlávokkal.
Sobrijóska 2010.04.23 09:31:30
@Senkifia: igen, akár egy kis testvéri tasli beleférhet, ha utána azért a bátyó leül a kisöcsivel homokozni :-).
Kifordított ország A Fogtündér 2010.04.22 08:00:00
Tarlósnak van egy dumája az már egyszer biztos. Új szállóigével gazdagodott a magyar politikai nyelv: "fénymarhaság". Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de kurva jól hangzik. Nem mellékesen teljesen igaza van. Dugódíj? Ingyen BKV? Horváth Csaba legújabb…..
Az LMP nem is akkora rejtély: egyszerűen arról van szó, hogy megérkezett Magyarországra a régióban először és elsőként a nyugat-európai baloldal. (Kép: lehetmas.hu) Az első forduló nagy talánya az LMP volt. Azóta mindenki azt találgatja, vajon mi is ez a párt. Ők a zöldek?…..
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
Sobrijóska 2010.04.21 13:25:25
@Zerlina: nem, jelentsd csak fel, nem fognak kiröhögni. Komolyan mondom, annyira azért nem gáz ország ez.
Sobrijóska 2010.04.21 14:57:29
@kenesur: 30-as éveimben vagyok, és azt már jó látom, hogy nagyon sokan sóvárognak Magyarországra. Csak a magyarok sóvárognak el innen. Egy vietnáminak vagy kameruninak ez maga a mennyország lenne.
Az átlagmagyar simán beleesik a világ népességének legjobb körülmények között élő 10%-ába.
Cooperatores veritatis, azaz az igazság munkatársai  -szól XVI. Benedek pápa püspöki jelmondata. Joseph Ratzingert öt éve, 2005. április 19-én választották meg pápává, így ez alkalomból tovább növeljük az utóbbi időben kissé elszaporodott klerikális posztjaink számát.…..
Sobrijóska 2010.04.20 14:20:58
@csaba_a_purszk: ez még kevés az igazi kereszténységhez. Mert ne csak egy gyüleketbéli barátaidhoz vagy a hozzád hasonlóan jól szituált emberekkel a gyógyszertári sorban legyél "jó", hanem a szerencsétlenekkel, a kitaszítottakkal, a megnyomorultakkal, a bűnösökkel is. Ez az mit Jézus megmutatott a világnak, és ezzel tudta a kereszténységet megalapítani. Ő elment a leprásokhoz, és bement az adószedő házába is, Mária Magdolnát magához emelte.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Sobrijóska 2010.04.20 08:36:48
@Vad.Korte: Pontosan így van, a kifutók teli vannak borzalmasabbnál borzalmasabb "ruhafogas"-lányokkal.
Sobrijóska 2010.04.20 09:00:02
@Kassian: érdekes, én kamaszkoromban még nem a mellekért voltam oda. A nagy csöcs még zavarba is ejtett. Most így harmincon túl már egy jó lejtésű természetes mell mindent visz :-).
Sobrijóska 2010.04.20 09:40:19
@Rivaldina: mondj egy ilyen típusú ismert nőt, aki nagyon a címlapokon mozog. Liptaival ne gyere, mert neki kis melle van, ráadásul dereka sem nagyon. Zeta-Jones esetleg még elmegy.
Álmegdöbbenés, bérrettegés, sejtetés, lehallgatás a régiúj eszköztár. Olyan ordenáré igénytelenséget még a csúcsrajáratott Napkeltétől sem tapasztalhattunk, mint amit mostanában a jobboldali zsebsajtó enged meg magának. A HírTV és az EchoTV álmegdöbbent bérrettegéssel…..
Miután ma két forrásból is ezt az információt kaptam, érdemes elemezni a felvetést. Az első forduló utáni választási eredmények tükrében látható, hogy a Fidesz a 2/3 közelében van, és közel áll ahhoz, hogy a második forduló után valóban 2/3-os többsége legyen. Ezzel a…..
A Vatikánnak elkel mostanában a pozitív sajtó, hiszen a papok gyermekmolesztálási ügyeit eltussoló katolikus egyház nem tartozik a legnépszerűbb szervezetek közé jelen pillanatban. A sajtósuk viszont ügyes, az tuti, hiszen hivatalos lapjukban, a L'Osservatore Romano hétvégi…..
     Az LMP, most így helyből megtudhatja, hogy milyen az, amikor a profik rámozdulnak valakire. Az LMP szavazóiról még kevesebbet tudunk, mint magáról a pártról, ezért komoly optimizmusra vall, hogy a szocik abban bíznak, hogy az LMP szavazói majd érett megfontolás…..
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..