Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendégszerző

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már a kormányközeli (tehát az autóban az anyósülésen helyet foglaló) Hungarian Times is kiadta a fatvát* (vagy kilövési engedélyt) Thomas Dollra, elgondolkodtunk, hogy ki követhetné a fővárosi rekordbajnok zöld-fehérek kispadján. * ilyet egyáltalán le lehet írni a migirimigráncskapmány…..
A téli szünet egyik szenzációja volt, hogy kommentjeink egyik állandó céltáblája, a HR partnerek példaképe, Matyi Dezső ezúttal saját magát tette lapátra a pécsi csapatnál. Ebből az alkalomból pécsi levelezőnket, housemd szaktársat kértük fel, hogy vendégszerzőként adjon…..
Másfél éve a Vasas abszurdabbnál abszurdabb történetek után búcsúzott az első osztálytól. Elképesztő sztorikban azóta sincs hiány, csak az tűnik távolinak, hogy ismét Vasas meccsre tippelhessünk házi versenyünkben. Vendégszerzőnk; Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) megkísérli…..
labdabiztos Alko HOL? 2011.09.14 15:50:00
Rossz hírünk van azok számára, akik a két bajnoki forduló közé békés, nyugodalmas hetet vizionáltak: a Bohócliga szereplői ezen a héten sebességbe kapcsolták magukat és egy sújtólégrobbanás erejével csapnak le nap, mint nap a gyanútlan szemlélőre. Egyik nap Urbán Flóri…..
labdabiztos Hetedhétosztályon át 2011.06.22 14:30:00
Olvasom a helyi újság 8. oldalát, hogy megye I-es aranylábúink fakó (!) csapata a „megyeháromban” a rájátszásban döntőt játszik. Az első meccs oda 2–0, innen kell hazai környezetben fordítani. Gondoltam egy merészet, felkerekedtem meccset nézni. Helyzetkép a…..
24. fordulójához érkezett a Bohócliga. Beharangozóink rendhagyó sorát folytatjuk a jelen poszttal, az elmúlt hetek képregények világába, illetve Fekvőcsatárra tett kirándulásait követően ezúttal a hazai sportmédia kerül a fókuszba, kissé előreutazva az időben a találkozók…..
labdabiztos Van jövő! 2011.03.02 08:00:00
Hát, köszönet mindenkinek, aki ott volt a fórumon, a résztvevők azzal a jóleső tudattal mehettek haza, hogy már késő van. Kell Jobb Futball Nagyon És Hogyan Süssünk Sünt? - volt a rendkívüli kezdeményezés címe, számos szekcióban hangzottak el értékes gondolatok.…..
labdabiztos A Pintér-koefficiens 2010.11.22 11:15:00
Tegnap a Videoton – Újpest találkozóval véget ért a bajnokság első fele, és bár két, tavaszról előrehozott forduló még hátravan a 2010-es évből, hamarosan napvilágot látnak majd a félidei értékelések. Ezek sorához szeretnénk mi is csatlakozni, ám kicsit rendhagyó…..
Nagy örömmel konstatáljuk, hogy a szerkesztőség bővítésére irányuló erőfeszítéseink sikeresnek bizonyultak: nbcee és Bastille kollégák az elmúlt hetekben üzembiztosan ágyazódtak be blogunk mindennapjaiba, most pedig harmadik reménybeli újoncunk, vidi-master is felveszi a…..
labdabiztos Égertől keletre 2010.10.20 09:00:00
Miközben mi az elmúlt hónapokban a Bohócligára és a nemzetközi porondra vetettük vigyázó szemünket, újonnan érkező szerkesztőségi tagjelöltjeink teljes erőből igyekeznek rávilágítani elménket arra, hogy Tóth Norbin túl is van élet. Hétfőn Bastille szépirodalmi…..
Miközben Hanta kolléga távozása nem múló űrt hagy szívünkben, a hétvégén győzedelmesen visszatérő Komjáti Malacnál is boldogabbnak érezzük magunkat, mivel a szerzőgárda bővítésével kapcsolatos erőfeszítéseink a jelek szerint sikeresnek bizonyultak: a közösség több…..
Úgy hozta az élet, hogy munkámból kifolyólag egy hetet Skóciában tölthetek, egész pontosan Glasgowtól nem messze, egy kisvárosban, Greenockban illetve Largsban. Egyik munkatársam biztosította a lehetőséget, hogy megtekintsem vele a Rangers - Dunfermline skót Ligakupa-meccset, erről…..
A bátyám melózott, megunta hamar, Elment, már nem is tudom svéd-e vagy magyar "Mi az az apátia? – nem tudom és nem is érdekel" Szinte pontosan egy évvel ezelőtt amikor Ibrahimovicsról a 94. percben bepattant, csak ültem a lelátón, és már csalódottságot sem…..
labdabiztos Repülő hollandi 2010.06.06 19:00:00
Kétféleképpen is értelmezhetjük ezt a címet. Egyrészt utalhatunk vele Arjen Robben futósebességére, de mivel erről Bodnár Laci többet tudna mesélni, inkább foglalkozzunk a másikkal. Erwin Koeman már maga is vizionálta, hogy a következő MLSZ-szeánszot követően legfeljebb a…..
labdabiztos Bajuszválogatott 2009.09.27 13:30:00
Magnum, Dali, Clooney, Papp Endre és Kovi, mind-mind Bajuszkirály! A bajusz kismagyar kultúránkban egybeforrt a boldog-békés-elsőemeletes nyolcvanas évekkel. Mai vengégszerzőnknek pedig olthatatlan vágya volt, hogy pennát ragadjon, és összeállítsa a Bohócliga bajuszválogatottját…..
Hagyományainkhoz híven, péntek reggeli (délelőtt) vendégszerzőnk, Pályagondnok úr cikkével zárjuk a munkahetet. Egy hónapig tartó sorozata keretében bemutatásra kerültek a Bohócliga egyesületeinek honlapjai - a sportmarketinges szemüvegén át nézve. A most  esedékes záró…..
Immár hagyományosnak nevezhető honlapmustráló pénteki sorzatunk harmadik részéhez érkezett. Az első körben a négy fővárosi nagycsapat, a másodikban pedig újabb négy gárda honlapjáról hullt le a lepel, mit csinálnak jól és mit nem a tartalomszolgáltatásért felelős…..
Bulvár következik: Lázok János kedvenc zenekara a Backstreet boys! Erre a tényre azonban most  kegyetlen visszafogjuk magunkat, mert nem tisztünk minősíteni a jelenséget.  Ízlések és pofonok. (Azért picit mégis kéne talán.)  A téma feszegetését meghagyjuk egyéb…..
Volt a hír nem is olyan rég, hogy idén 40 éves az internet. 1969, a holdra szállás és a csehek elleni 1-4 éve. Amikor itthon ment a cidri, hogy nem leszünk kint a nyugatnémet (még ilyen is volt) vébén, addig az óceán túlpartján kitalálják a világhálót. Mennyi minden…..
labdabiztos (Wel)comeback 2009.08.03 15:56:00
Black Lotus kezdte a vendégszerzősködést, vérfarkas folytatta és most ismét egy debütáns: díszbohóc. Black Lotus azóta is rendszeres szerzője és a nemzetközi vizek legalább akkora ismerője itt a blogon, mint Piszkos Fred a maga szcénájában. Reméljük a szingapúri klubélethez…..