Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milo_hedgie#23

0 bejegyzést írt és 4027 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából egy hónappal Duchene hosszabbítása után a Colorado Avalanche egy másik kimagasló tehetségével is komoly szerződést kötött. A közelmúltban a csapatkapitány Gabriel Landeskog hét évre 39 millióért írt alá a klubhoz.Az új szerződés értelmében a 20 éves svéd…..
Ezen a hétvégén a Lake Erie Monsters újabb két mérkőzéssel folytatta szereplését az AHLben és a Rockford IceHogs elleni hazai viadalokat egy győzelemmel, egy vereséggel zártuk.A pénteki első összecsapáson sajnos nagyon sima 5-2es vereséget szenvedtünk. Pocsékul kezdtünk és a…..
Történelmi tettet vitt véghez a Denver Outlaws szabadtéri lacrosse-csapata, ugyanis a bajnoki cím legfőbb várományosa mind a 14 mérkőzésén győzelmet aratott a 2013-as alapszakaszban. Így tehát ez alól az utolsó két meccs sem lehetett kivétel, első kiemeltként várhatjuk tehát…..
Az első meccs megnyerése ellenére elvesztette legutóbbi párharcát a Colorado Rockies csapata a Baltimore Orioles ellen.1. meccs, péntek: Orioles-Rockies 3-6A párharc első mérkőzésén Nicasio lehetett a soros kezdő dobó, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdett, kívül a…..
milo_hedgie#23 2013.08.21 16:47:08
@Tomi_Tanguay: nem volt semmi:))
Az elmúlt két fordulóban a Denver Outlaws legénysége újabb két győzelemmel biztosította be a helyét az MLL rájátszásában, és természetesen továbbra is egyedüli veretlen csapatként masírozunk a táblázat tetején.Június végén a Charlotte Hounds csapatát 17-11 arányban…..
milo_hedgie#23 2013.07.20 21:25:19
Kifejezetten eseménydús volt az offszezon eddigi része a Denver Nuggets kosárcsapata számára. Az elmúlt néhány hét alatt edzőt és menedzsert váltottunk, tradeeltünk, draftoltunk is. A következő írásban összefoglalnám a legfontosabb tudnivalókat a csapatot érintő…..
A szombati napon jelentették be, hogy kik vehetnek részt az MLB 2013as All Star gáláján. Az idei Middsummer Classicot július 16-án tartják New Yorkban a Citi Fielden.Nem kellett csalódniuk a Rockies szimpatizánsoknak, célba értek a hőseink és a klub történetében először fordult…..
A napokban kiderült, hogy ki lesz a Colorado Avalanche új vezetőedzője és nem történt meglepetés. A befutó ugyanis a klub korábbi legendás kapusa Patrick Roy lett, aki visszavonulása óta junior edző volt, ősztől kezdi az első szezonját egy NHLes csapat kispadján.A 47 esztendős…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) 18. fordulójában a Colorado Rapids csapata 3-0-ra kikapott múlt hétvégén a Portland Timbers otthonában. A hazaiak győzelme gyakorlatilag egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben, a vendégek pedig az egész találkozó…..
- Tóth Milán írása -Az elmúlt néhány napban két bajnoki mérkőzést is játszott az MLS-ben vitézkedő Colorado Rapids gárdája. Sajnos jó hírekkel nem tudunk szolgálni, hiszen a vasárnapi San José Earthquakes, és a csütörtöki Chicago Fire elleni meccset is elveszítette Óscar…..
- Tóth Milán írása -Két mérkőzést is játszott a Colorado Rapids az elmúlt héten. Előbb a US Open Cupban szenvedett 3-1-es vereséget az Orlando Cityvel szemben, majd a Dick’s Sporting Goods Parkban játszott 2-2-es döntetlelt az FC Dallas ellen az észak-amerikai profi…..
A két évvel korábbi bravúrt 2013-ban megismételte a Denver Pioneers gárdája, azonban az országos elődöntőt ezúttal sem tudtuk átlépni. Panaszra azonban semmi okunk, előzetesen talán ennyit sem reméltünk volna, hatalmas eredményt értünk el, és csak az első kiemelt akadályozta…..
Sok dolog történt 2010 óta, denveri szempontból mondhatni feje tetejére állt a világ. 4-12-ről lett 2 év alatt 13-3. A győzelmet természetesen a játékosok vívják ki a pályán, s Elway nem is lustálkodott, hanem meglehetősen agresszív játékospolitikával minden poszton erősít,…..
A negyedik meccs lejátszása után egyedül a Denver Outlaws csapata veretlen az MLL 2013-as idényében, természetesen a helyi szabadtéri lacrosse-osok így a liga élén tanyáznak, és egyelőre még megszorongatni se nagyon sikerült őket senkinek.Az elmúlt hétvégén játszottuk le a…..
milo_hedgie#23 2013.06.01 13:23:37
@Tomi_Tanguay: ebben egyetértek,jól látod a dolgokat kívülről:)
milo_hedgie#23 2013.06.01 13:24:20
- Tóth Milán írása -Döntetlent játszott az elmúlt hétvégén a Colorado Rapids a San José Earthquakes otthonában az Észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. A vendégek találatát Sturgis szerezte az első játékrész derekán, de a mérkőzés hajrájához közeledve Marvin…..
milo_hedgie#23 2013.05.26 13:24:34
@foppa21: egyre jobbak vagyunk támadásban,két jól megjátszott akcióból szereztünk gólt. megérdemelten győztünk ismét
Az újabb sikertelen szezon után nem sokkal megkezdődtek a tisztogatások a Colorado Avalanche edzői és vezetői stábjában. Arról már korábban volt szó, hogy a 2012-13as szezon utolsó meccsének másnapján a vezetőedző Joe Saccot menesztették, az utódja továbbra sincs meg, viszont a…..
milo_hedgie#23 2013.05.21 19:13:03
@Tomi_Tanguay: még nincs semmi hivatalos infó
Az Air Force Falcons fejlődésben lévő lacrosse-programja a 2013-as tanév alatt is előrehaladást mutatott, ugyanis a Sólymok a tavalyi 6-7-es mérleget tovább javítva, ezúttal hét-hét győzelemmel és vereséggel végeztek, miközben a saját konferenciánkban ismét hatodikok…..
milo_hedgie#23 2013.05.20 15:00:17
@Filip89: a syracuse lesz az ellenfél az elődöntőben,de így is szép menetelés volt. nem gondoltam volna hogy matthews nélkül is eljutunk a 4ig
Fennállása nyolcadik szezonjára készül a Denver Outlaws field lacrosse együttese, akik az első hét alkalommal mindannyiszor ott voltak az MLL négy legjobb csapata közt, de a többszöri esélyesség ellenére, egyszer sem sikerült még elhódítanunk a hőn áhított bajnoki címet. Jim…..
- Tóth Milán írása -Edson Buddle és Dillon Powers góljainak köszönhetően a Colorado Rapids kisebb meglepetésre 2-0-s győzelmet aratott a Columbus Crew otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. Csapatunk már 11 meccset játszott az idei pontvadászatban, de még csak…..
Az első két meccsét győzelemmel abszolválta a Denver Outlaws együttese a 2013-as MLL-szezonban két gyengébb képességű csapat ellen. Mondhatni, a kötelezőket hoztuk, mostantól viszont jönnek a komolyabb rangadók, és hamarosan kiderül, hogy a liga legjobb csapataival szemben miként…..
Nem változott különösebben a Colorado Avalanche pozíciója az NHL csonka alapszakaszának befejező stádiumában, az utolsó öt mérkőzés lejátszása után is nyugati sereghajtóként, a teljes liga utolsó előtti pozíciójában zártunk.Április 19én hazai környezetben kaptunk ki 4-1…..
Múlthéten lezajlott az éves játékbörze az NFL-ben. S ahogy ilyenkor lenni szokott, előzetesen bohócot csinálunk magunkból a találgatásokkal, utólag pedig az értékelésekkel. Noha, egy draftot csak 5 év távlatából lehetne értékelni, mégis egy héten belül szokás, ennél fogva…..
Múlt vasárnap értékes pontszerzést könyvelt el magának a Colorado Rapids csapata, ugyanis Oscar Pareja legénysége a tavalyi döntős Houston Dynamo közönsége előtt pályára lépve harcolt ki 1-1-es döntetlent.A mieink egy kissé váratlan hazai fiaskót követően utaztak el Texas-ba,…..
milo_hedgie#23 2013.05.01 19:51:27
@foppa21: valamit nagyon tud ez az irwin srác! óriási szerzemény lett belőle. még a végén pickensre nem lesz szükség amikor visszajön....
Az elmúlt négy napban is folytatódott a Colorado Rockies mérsékelt szereplése, ugyanis egyre jobb formában játszva csak egyetlen győzelmet arattunk az Arizona Diamondbacks elleni idegenbeli párharcban.1. meccs, csütörtök: Diamondbacks-Rockies 3-2A legelső mérkőzésen De La Rosa volt…..