Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LP Cox

13 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Éden Hotel egy amerikai reality, a Paradise Hotel licenszműsora volt amiből a Viasat két, a TV2 egy évadot forgatott. A műsor arról szól, hogy egy egzotikus (értsd: meleg van) környezetben álló bazinagy villába beköltöztetnek x számú pasit meg nőt, akiknek egy feladatuk van a műsor végéig: a…..
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Végre közeleg március eleje, nem kell tovább tűkön ülniük, rövidesen megtudjuk, mi lett a 2015. Év Autója, 2-án, a Genfi Autószalon előtti este mindannyian tudni fogjuk. Én mindenesetre még nem is sejtem, melyikre szavazok, ahhoz ülök majd egy napot, táblázatokat készítek,…..
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
LP Cox 2013.02.13 10:59:10
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..
A nyúlon túl Mz: Kis színes 2011.12.28 20:00:00
a többiek a tovább után    a többiek a tovább után ..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
LP Cox 2011.05.12 01:34:09
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Jelentkezem! És megint a szokásos köröket futnám le az elején, de lehet már utoljára, mer több szót nem is fog érdemelni a dolog. :) Szóval megint eltelt majdnem két hét az előző poszt óta. De nem azért, mert lusta voltam, meg nem értem rá, egyszerűen tényleg nem…..
Nábázzeg! veh Mosmá írok valamit, mert ez nem állapot. El kellett olvasnom az utolsó posztot, hogy tudjam, mi is az újság, hol hagytam abba, mert tényleg nem emlékszem. Well, azt mondtam, hogy sztem nem várok egy hetet a következővel. Tényleg nem egy hét lett, hanem 2,5. :D Amúgy…..
LP Cox 2009.09.16 16:01:49
Nah, Legeza úr eszembejutattatott egy kimaradt sztorit. Még a régi pecómban egyszercsak arra ébredtünk, hogy nincs áram. Vagyis az ébredés oka nem ez volt, azt csak utána vettük észre. :D Pont vihar volt előző este, szal azt hittem, hogy amiatt ment ki valami. De nem oldódott meg, és a lift is működött, meg ilyesmi. Szóóval kiderült, hogy az egész emeletnek le lett kapcsolva az áram, és első hírek szerint nem fizetett számla miatt. De ez azért volt bonyolult szituáció, mert a tetőri lakások illegálisak, vagy mi, ezért nincs is külön áramszolgáltató számla ott. Egy faszié mind a 4 lakás, neki kell fizetni, és ő lebizniszeli schwarzban a házmesterrel... A 4 lakásból kettő üres, egyik volt a miénk, másik Gokhané. Aki kiböfögte, hogy valami kurvasok tartozása lehet, szal azér kapcsolták le. De nem tett semmit az ügyben. Két napig voltunk áram nélkül, amikor mondtuk neki 20-adjára, hogy legalább csengessen be a házmesterhez. Ezt megtatte, aki szó nélkül visszakapcsolta az áramot... Ehh. De jót elbeszélgettünk Dorotával a sötétben, Lengyelországról és Magyarországról... Olyan furcsaságok mennek ott északon, halljátok... Pl. mindenki csak a múltba néz, hogy ki milyen komcsi volt, ahelyett, hogy a jelennel, vagy a jövővel foglalkoznának. És a politikusok meg arra hajtanak, hogy ha odakerülnek, meggazdagodjanak, leszarják az országot... Hát ilyet, bazzeeeeg!!! Jogos a mondás...
Eltelt egy hét. Ilyen hosszút még nem hagytam ki, mostmár nagyon itt az ideje pötyögni, és hálistennek páran reklamáltak is, hogy mivammár. :) Nekik külön köszönet, azér nem rossz, hogy nem a vakvilágba jártatom a billentyűzetem.Nos nemtom, hogy ez a poszt milyen hangvételű…..
LP Cox 2009.09.03 09:06:43
@gored: Hja, nekem Lucmi kishúg! :)
Amúgy valszeg a heti kettőt próbálom meg majd rendszeresíteni.
LP Cox 2009.09.10 00:08:55
@Judis: Köszesz. Elvagyok maradva má, mint a picsa, de időm se volt, meg 2 napja kikapcsolták az áramot, oszt úgy nehéz netezni. :D De most megint van, szal hnap hátha...
Olybá tűnik, hogy szerdán írtam utoljára blogot, mosmeg már hétfő fan. Faja. Eleinte azért hanyagoltam, mert nem történt semmi, aztán meg tólsok minden történt, vag ycsak nem volt időm, vagy csak kedvenc unokahugicámmal msn-eztem fél ötig. :D Amiről le kell, hogy szokjunk. :D…..
LP Cox 2009.08.26 14:51:03
@Szegedi Kadarka: Ez tetszett! veh De mi ez a Szegedi Kadarka, Pestám?
Na mehet tovább a sztori, megint van miről beszélni. És mostmár szép, megújult, egyedi és pásszentos környezetben olvashatjátok a kalandozásokat. By the way, tényleg várok visszajelzéseket, hogy milyen. Például, hogy túl kékek a hegyek, lehetne türkizebb. :D (Réku, most meg vagy…..
LP Cox 2009.08.20 14:31:43
@dobijani: Te talán zsákokat raksz a DARFÜ-nél, kedves János? :D
LP Cox 2009.08.21 17:47:25
@dobijani: Jóvan, én is tekertem a padlófűtéscsövet lefele fusiban. :D Úgylátszik ezekkel a hajlékony csövekkel vagyok megáldva. :P
LP Cox 2009.08.19 21:10:34
@gored: Meg ahogy azt Móricka elképzeli!
Hajj, de el vagyok maradva a blogolással... Ennek az egyik oka, hogy hétvégén volt egy kis wellness, de kezdjük csak az elején! :)Péntek. Hazamentem melóból, a lépcsőház ajtaja nyitva volt, szóval nem kellett senkire várni, hogy bemenjek. Felmentem, Jessey otthon volt, Gokhan meg Rex…..
Okké, blogoljunk! Kiborítóan szar itt néha a net az irodában. Volt ma kint a szerelő, de nem úgy nézett ki, mint akinek kigyullad a villanykörte a feje felett. No mindegy. Elmentünk erre az ázsiai estére, mondjuk csak én nem voltam ázsiai, de ez engem nem különösebben zavart. A…..
Most akkor megint jól megmondom, hogy mi újság.Mivel nem érkeztek még meg az új számítógépek, meg az íróaszalunk, ezért nem fotóztam még le a vörkplészt. Szóval a mai posztban hihetetlen látványos képeket láthattok majd a helyi plázáról, ami a Forum Çamlik névre hallgat.…..
LP Cox 2009.08.13 08:12:10
@dalmics: Köszi Dalminnyó, fogok még! :)
Folytatom a pótlást. :)Ott tartottam, hogy vasárnap délelőtt hazakeveredtem. Letusoltam, felöltöztem, mert menni kellett biza kirándulni. :) Kazim szervezget utazásokat a gyakornokoknak, amiért a gyakornokok szeretik őt nagyon. Olyan HÖK elnök feeling. :D Csak Gokhan szerint…..
LP Cox 2009.08.11 10:11:28
@dobijani: Oké, milyen és mennyi? :D
LP Cox 2009.08.11 13:22:53
@lbalázs: Azóta már tudom, hogy ő Paolina. És csak tűnik használhatónak a képről. :P Amúgy aranyos.
Ami az ázsiaiakat illeti... Nincs Jáksó szindrómám. :D De a Tientien egész jó bringa.
LP Cox 2009.08.12 08:11:49
@dobijani: Jah, már tudok részleteket. :D Van olyanunk, ami neked kell, megszámítom 6 euróért. :D Plusz kölcsönadom Csocsónak a hajnyírómat... :P
Ma volt egy kis felhősödés, szal pár másodpercre eltűnt a nap. Így szerintem most nem lehet több 38 foknál. :D Azért kezdek megint az időjárással, mert azt egyenlőre nem nagyon szoktam meg. A másik a lakás, amibe tényleg nem túl jó hazamenni, mert... Hát nem tom máshogy…..
Fúúú, a málé életbe, de elmaradtam a blogolással... Assetudom, hol kezdjek bele, meg hol hagytam abba. :D Azért jobb minden nap blogolni, mert a friss élményeket könyebben kiírom magamból... Na mindegy, megpróbálom összekaparni, h miújságvan. :)(Végre fotóztam arcokat…..
Na jó, rossz a cím, mert itt nincsenek felhők... :PElőirat: Csináltam pár képet az utcán ma, ezeket betűzdelem alant :)Folytatom ott, ahol tegnap abbahagytam. Telefonált a csávó a cégtől, h mehetünk elbeszélgetni, hogy merre hány méter. Felpattantunk egy minibuszra, és 10 perc…..
LP Cox 2009.08.06 15:05:34
@SUKER: erre csak annyit tudok mondani, hogy arról nem itt olvashatsz majd... veh
 Nos, kedves naplóm, kedves pajtársak, kezdjünk bele a sztorizgatásba, azaz most jól megmondom, hogy mi az újság.Asszem legjobb, ha az elején kezdem. Na annyira nem mennék vissza, hogy ki is vagyok, meg mit akarok, mert feltételezem, hogy olvasóim rendekeznek bizonyos alaptudással…..