Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sakál Dénes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Helmet (cizelláltabban fogalmazva: Page Hamilton, és az éppen körülötte ténykedő zenészek) kicsit olyan, mint a viccben a csóka, aki minden geometriai képben vaginát lát, majd a pszichiátert vonja kérdőre, hogy miért mutat ilyen obszcén képeket. A Helmet egy csatornás zenekar.…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
Sakál Dénes 2010.07.04 10:08:42
@genyamagyar: Amennyiben a "német kultúrkörön" a magyarság erőszakos elnémetesítését érti, úgy önnek igaza van. Bár ennyi erővel tartozhatnánk
a szláv kultúrkörhöz is, esetleg az
angolszászhoz, vagy a zsidóhoz.
A ghánai válogatott ma este játszik Uruguayjal, és ha legyőzi a dél-amerikai csapatot, az első afrikai csapat lehet, amelyik bejutott a focivébé legjobb 4 csapata közé. Sajnos Uruguay sem bíz semmit a véletlenre, átalakított középpályával készül, és nemcsak Suarez veszedelmes…..
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
Samael - Above (2009 Nuclear Blast) A Samael egy új svájci black metal zenekar. Mint derült égből villámcsapás, úgy érkeztek a srácok ebbe a kicsit (?) megfáradt szcénába, ha jól tudom, még demót vagy EP-t sem adtak ki az Above előtt. Mit várhatunk ilyenkor? Természetesen…..
Sakál Dénes 2009.12.26 11:36:52
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..
Sakál Dénes 2009.11.30 13:59:07
Reckl Amál blogja A nagy átjáró 2009.10.08 17:26:00
A két nagy szép kis moslékkínálattal hívogatja a nézőit hétvégén. A TV2-n szombaton debütál a Sztárral szemben, amelynek már a címe is Nyomasek Bobó díjas, hát még a tartalma! A halálra unt celeb most zsákban fut a néző ellen. Tilla meg kommentálja. Naja.Az RTL Klub…..
Sakál Dénes 2009.10.08 19:27:15
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..