Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panni CsP

496 bejegyzést írt és 708 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A baj az, hogy ezt a kedvességet sok nő félreértheti. Ha majd valamikor összeköltözünk, ez szerintem komoly akadály lesz” - hol végződik az udvariasság és hol kezdődik a flört? Posztolónk gyakran érzi magát kényelmetlenül, amikor a párja az orra előtt udvarol más nőknek…..
„Sokat költ magára, és 5 méterről jó nőnek tűnik, de a valódi társkapcsolatok valamivel szorosabbak 5 méternél” - amikor egy nő elviseli, ahogy a kapucnis kabátot viselő pasija dobozos sörrel a kezében sétálgat mellette az utcán, őt is jellemzi.   Ha esetleg nem…..
„Egy volt barátnőm szerint ez csapda, és hagyjam a csodába, belátta, hogy hibázott és vissza akar kúszni” – Levélírónk nem meri azt feltételezni, hogy nője anyagi okokból lépett le, de nem tud másra gondolni. A pasi elvesztette a melóját és innentől kezdve meginog a…..
„Nem engedte neki, hogy bármit felvegyen, nem öltözhetett kihívóan. Volt egy kis kölcsönpénz vissza nem fizetés is„ – 1 poszt, 2 sztori: Levélírónk nem a férfi lakásán szeretné az első randit. Posztolónk szerencsétlen sorsú barátnője pedig egyre inkább leépül…..
„Én csak olyan jeleket fogtam, hogy többet is akar, mélyebbet. Erre nem lehet felkészülni, az ilyen általában gyorsan jön” - mit jelent, ha a csaj, aki kirúgott, hónapok után a kedvenc számoddal bombáz a fészen? Most megtudhatod, hogy "a könnyűvérű nőből lesz a legjobb…..
Újra itt van Terézanyu! Az idén 5 éves Terézanyu pályázat keretében, április 6-ig várják azokat a személyes női történeteket, amelyek a „Szeresd önmagadat jobban, mint felebarátodat” témában, az önszeretet, az önelfogadás sokszor nehezen elsajátítható képességéről…..
A barátnő addig vágja maga alatta a fát az örökös faggatásaival, míg a pasi dobja őt. Nem túl kényelmes egy olyan kapcsolatban, ahol állandóan a múltaddal szembesítenek és olyasmikkel gyanúsítanak, amiket el sem követtél. És egy jó hír: napokon belül megújul az Index.hu…..
Levélírónkat sekélyes indokkal pattintotta a barátnője. Főleg lesajnálást érzett ki a nő szavaiból, semmint valódi érzelmeket. A pasi most ott tart, hogy addig nem áll le, amíg valami magyarázattal nem szolgálnak neki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy…..
„2 hónapja az ex is elhallgatott, ami azért gyanús, mert talán valami kielégítő köztes megoldás születhetett a hátam mögött” - Ha a korábban vehemens ex hirtelen elhallgat, az nem jelent jót, mint ahogy az sem, ha párod egyre kevesebb érdeklődést mutat feléd.   Ha…..
Azért áll a balhé, mert amikor Posztolónk összejött a sráccal, akkor derült ki, hogy annak haverja is igényt tartott volna rá. Most hidegháború van. A békés együttélésre egyelőre nem sok esély van, kerülni tudják csak a letört szarvú bikát. És a pasik ne feledjék: holnap…..
„Pesszimista lett, hogy ő nem érdemli meg az életet, meg a (többféle jelzővel ellátott) feleségéé lett a gyerek” - a pasi annyira el van keseredve, hogy minden segítséget visszautasít, még azt a nőt is ellöki magától, aki szereti. Vagyis: szeretné.   Ha esetleg nem…..
„Lehet, hogy zokon vette, hogy párszor kicsit ingerülten beszéltem vele. De ez még mindig kevés szakító-ok” – sms-ben, e-mail-ben és füstjelekkel szakítani nem túl gerinces dolog. Szegény Levélírónkat is a cyber-élet egyik megkerülhetetlen eszközének segítségével…..
Mennyi esély van arra, hogy 8 év simán kicserél egy pasit? Annak idején annyira megbízhatatlan és elérhetetlen volt, hogy harmadik randira már nem is került sor. A netgyűlölő pasi most erőt vett magán és bejelölte Fészen az akkor elszalasztott lányt.   Ha esetleg nem…..
"Azzal érvel, hogy most fiatal és majd ráér hű lenni x év múlva, addig ez neki jár. Meg manapság mások is így csinálják" – a pasi csúnyán csalja a nőjét, és ahelyett, hogy meghúzná magát és a bűntudat látszatát keltené, folyton piszkálja. A hazugság akkor is hazugság…..
„Azt mondtam neki, hogy nekem nincs kedvem mindig szexelni, nem vagyok 17 éves” – és talán ezt nem kellett volna mondani egy olyan legénynek, akinek a csajozás nem kellemes szabadidőtöltés, hanem életstílus. Mit kapsz ma húszezerért?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Ez a nő is foglalt, pasija féltékeny, mégse bír a vérével. A tényleges megcsalás elmaradt, Posztolónk pedig hoppon: a lány találkozni akar még mindig, de úgy tűnik, ő sem tudja, mit akar. Milyen esetben érvényes a „Maradjunk barátok” – frázis?   Ha esetleg nem…..
„Beültünk egy helyre, majd azt mondta, hogy csak délben mehetünk fel hozzá. (?) Merthogy nem egyedül lakik. A barátjával” - Posztolónk rájött, hogy az eszméletlenül szép lányok nem neki tartogatják azt a szép közvetlenségüket. De a legnagyobb meglepetés csak akkor várja,…..
„Kirándultunk, moziztunk, buliztunk. Úgy gondoltam, ha ezt a lányt valaki elhódítja tőlem, akkor azzal én is kezet fogok” – Kezdetben úgy tűnik, hogy a szebbik nem új oldalát ismerted meg, majd egy hónap múlva jön az első hiszti. Az álomnőből hamar egy idétlen hisztérika…..
„Meg ha elfelejted a házassági évfordulót, …akkor az megint tragédia. Egy újabb dátum, amit észben kell tartanod” – Posztolónk a házasság értelmén töpreng, ugyanakkor arra is rájön, lehet, hogy nem is a párja akarja az esküvőt, csak a szülei. Azért erőltessük a dolgot,…..
Levélírónk egyszer már megtapasztalta, milyen, amikor a párja tőle messze van, és nem ad hírt magáról. A pasi újra külföldre készül, de most hosszabb időre. Kimenni a bizonytalanba, vagy szakítani, elengedni és maradni itthon? Mi az, amit megteszel a párodért, és mi az, amit…..
„Tudom, hogy neki bejön a szingli élet és az hogy akármikor akárhova elmehet és akárkivel szóba állhat” - és ha a Senki telefonál, majd a pasi hosszú időre eltűnik a másik szobában, lehet, hogy az a Senki mégis Valaki. Ha a pasid a család fekete báránya, nem biztos, hogy…..
„Volt gyűrű, hangulat, virág, minden, ő mégis inkább zavartnak tűnt, mint lenyűgözöttnek” - az énekes csajok gyakran kiszámíthatatlanok, most például Levélírónk nője ment vissza a nem túl értelmiségi ex pasijához. Ha egy kapcsolat egyszer már nem ment, most mitől…..
„A sokadik, szinte szóról-szóra ugyanazzal a mondatszerkezettel indokolt lelépés mögött inkább kitapintható a nők (alaptalan) félelme” – mai posztunk inkább egy hirdetés, mint konkrét sztori, mégis tetten érhető benne némi tanulság. Aki meg szeretné tapasztalni, milyen az…..
„Szomorú volt arról beszélni, hogy melyik ajándékomat adja vissza, amit tőlem kapott” – a hölgy egy kicsit túldramatizálja a helyzetet, vagy csak a szokásos királynő-játszma zajlik. Posztolónk nehezen tudja eldönteni, küzdjön-e ezért a nőért, várakozzon, vagy most rögtön lépjen tovább?   Ha…..
A Gépek Lázadása Love me Tinder! 2014.02.14 06:00:00
Mit csinál akkor napjaink lovagja, ha a Csajok és Pasikat már rohadtul unja, de nyomna valamit (valakit!), aki geeky, hipster, és ráadásul még a vécén is csinálhatja. Nos, feltelepíti a Tinder nevű alkalmazást, ami sokat segíthet, ha még nincs Valentin-napra csajod vagy pasid. Az app…..