Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érted

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet egy fiatalemberről szól, aki büntetlen előéletű volt, és köztiszteletnek örvendett. De egyszer kártyázás közben annyira dühbe gurult, hogy agyonlőtte kártyapartnerét. Letartóztatták, kihallgatták, majd halálra ítélték. Rokonai és barátai  - kifogástalan…..
Jézus Érted is meghalt! Üzenet 2009.08.09 11:08:06
Sok évvel ezelőtt Stenburg festő neve Düsseldorfban már híressé vált. Éppen műtermében állt, amikor Hugó páter, a gazdag Szent Jeromos templom plébánosa nem kis megbízatást hozott.   -Tisztelendő uram, nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen nagy oltárképet rendel, de…..
Kedves  Olvasó!   Néhány napja beszélgetést folytattam valakivel, aki még nem hívő. Beszéltem neki sokat Istenről, az ő munkájáról, Krisztus követésének a fontosságáról, de felhívták a figyelmemet egy hiányzó dologra: nem mondtam el, egyáltalán kicsoda Jézus?…..
A legnagyobb orvos   Néhány évvel ezelőtt egy fiatalember Londonba utazott, hogy tanácsot kérjen Dr. Forbes Winslowtól, a kiváló elme-és ideggyógyásztól. A beteg ajánlóleveleket vitt magával, amelyekben vezető személyiséget kérték a híres orvost, hogy legnagyobb…..