Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThePostalDude

26 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joey és a többiek 2010.07.19 20:46:00
Gondoltam valamit ide kellene baszni,hogy én is olyan menő posztolós legyek mint Joey meg Papa.Nem sikerült megvalósítanom a tervemet...
ThePostalDude 2010.07.20 11:10:22
@Diana:): Sosem lesz kész,most ki fogom törölni :D
Joey és a többiek Tekken trailer 2010.07.19 16:06:00
Joey szerint erre elég ránézni,és az ember rájön,hogy 1 értelmetlen,haszontalan és buta film.És milyen igaza van...Csak rá kell nézni a trailerre és máris rájön az ember,hogy szar az egész...Ráadásul ez a film már megjelent,tehát le lehet tölteni innen-onnan,de bevallom…..
ThePostalDude 2010.07.19 17:31:49
Na nézzétek csak végig és utána mondjátok csak,hogy nem király! Tökéletes akciójelenet.Egyszerűen gyönyörű megvalósítás.Az elhagyatott tájon való,egekbe menő akció és az arcokon lévő félelem tökéletes ábrázolása.És a kamera közelít a fegyverre és Zsolti bácsi…..
Akár hiszitek,akár nem,még a Joeysworld is felébreszt bennem pár szép emléket.Például azt,hogy pontosan 1 évvel ezelőtt hallottam először a Mötley Crüe - Saints of Los Angeles c. albumát,ami a legjobb rock-album,amit valaha hallottam.Amikor először láttam őket,négy,glames…..
Nem fogjátok elhinni basszátokmeg.Megint visszatértem! Különösebb oka nincs,de nem tudom hogy mi a faszt írhatnék erre a blogra.Lemezkritikát meg filmlehúzásokat nem írok,mert az van a Joeysworldön,az életem részleteit úgyis mindenki telibeszarná.Ha esetleg valami véletlenül…..
Május 28-án kis hazánkba látogatott a KISS. A tagok egy része már 60 éves, de hihetetlen odaadással, beleéléssel adták elő a számokat. Annyira látszott rajtuk, hogy élvezik is, és szeretik, amit csinálnak. Egyáltalán nem beképzeltek, talán az egyetlen olyan banda,…..
Amit leírok,az a színtiszta igazság.Tudom,hogy a Bikicsunáj Guy Ököritófülpösön,vagy hol a faszomba lakik,de akkor is láttam! Na szóval,ez a nap átlagosan indult. A magyar CBA üzletlánc egyik pest megyei kirendeltségébe mentem,amikor egy ismerős arcot pillantottam meg.Az…..
Joey és a többiek Greatest Hits 2010.03.24 19:03:00
Már lassan elfelejtettem,hogy kell rákattintani az "Új bejegyzés" címkére.Pedig fénykoromban milyen sokat jártam abbana  szerkesztői menüpontban...   <--- Most ilyen fejet vágok...        Szóval egy jó kis…..
Szóval, bocs, hogy senkinek nem kívántam Boldog Karácsonyt, és újévet sem, de gondoltam a blogra! :D Az is elég :P Nem tudom nektek hogy telt ez a rövidke kis szünet, hát nekem kibaszottul jól, de sajnos gyorsan is :'(  Én az Újévet is 4 napban köszöntöttem, és január…..
Említettem Gergácz Dórát, s mivel Joey megkérdezte tőlem, hogy "ki a gecim az a Gergácz Dóra?" ezért úgy döntöttem, hogy leszek olyan szemét, és felteszem ide, csak hogy virúljon a fejetek a sok szexy csaj után. :D He-he :D Na beszéljünk egy kicsit Dóráról…..
Már olyan kurva rég nem írtam, hogy az fáj! De már nem bírtam ki, muszáj megmutatnom mindenkinek Vikki Blows-t, hogy legyen kiről ábrándozni répázás közben! Aki ezt a csajt nem akarja megbaszni, az elképzelhető, hogy buzi :D de most komolyan, hát milyen dolog lenne otthagyni egy…..
ThePostalDude 2010.01.02 19:40:59
@JoeyTheBoss: Hááát...majdnem.

galleries.hollycelebs.com/pictures/2/Vikki_Blows/01/Vikki_Blows_15.jpg

Mondjuk close-upra nem számítottam de tényleg jó lenne valami hardcore galéria róla.
"Ha már úgyis létrehoztam ezt a kurvajó blogot,miért nem írok bele valamit?" - kérdeztem magamban kb. 5 perccel ezelőtt.A társszerkesztő kolléga naponta baszogat(persze nem análisan,elvégre rossz az,aki rosszra gondol)hogy posztoljak,de az utóbbi időben leszokott a…..
ThePostalDude 2009.12.22 21:17:31
www.eventim.hu/portal/hu/zene/metal/test_titok/179951/performance.html

Az Eventimem még kaphatóak ülőjegyek.Még gondolkodom rajta,hogy megvegyem-e,de ha elmegyek,biztos lesz róla kiemelt poszt mind a dzsoizwörldön,mind a rákkendrollnemíromkianevétmerttúlhosszú blogon :)
Na nemtom kivel mivan, de remélem KPnak is megfelel majd, amit az idén hoz a télapó a Joeysworld szerkesztőség 2 férfi tagjának: jaaaabocs, KP nem kap ezekből, mert mindkettő kínai :D úgyhogy Joeynak és nekem jár csak. Postalnak és PaPának nem hoz a tájlápóu semmit, mert rossz…..
ThePostalDude 2009.11.13 10:25:12
@KP-Joe: Én még találtam néhány darabot EBayen,ha gondolod adok linket.
ThePostalDude 2009.12.06 14:37:57
@ThePostalDude: Mégsem törölték le.Csak hozzá kell rakni egy g-betűt,hogy a cím jpg-vé kerekedjen.
Tegnap  kurva fáradt voltam,nem volt túl sok kedvem írni.A a blog indulás óta felmerült bennetek a gondolat,hogy ki vagyok,és hogy miért csinálom ezt a kibaszott jó blogot.A nevemet a jobb felső sarokban láthatjátok(ott fent ni!).A blogot azért hoztam létre,hogy egy kicsit…..
Jajj az egész rég kezdődött mikor még TPD és PaPa jártak(most épp Joey sunázza  a kis aranyost) de elkanyarodtam a témától:D Szóval Rage meg én épp kedvenc hobbinkat űztük (Viki Blowssal) v h a faszomba kell írni:D:P(basztuk) épp eszünkbe juttot h miért nem alapítjuk meg a…..
ThePostalDude 2009.11.15 12:08:41
ThePostalDude 2009.11.15 12:11:30
Joey és a többiek Prototype 2009.08.05 13:38:00
Na sziasztok ez az első bejegyzésem ugy h lehet szar lesz de próbálkozom:D Mai Játékunk egyik nagy kedvencem biztos sokan ismeritek: Ez a Prototype!Élvezhető "kedves kis progi" a történet szerint Alex Mercert alakítjuk aki végülis emlékezet kiesésben szenved próbál…..
Szóval itt van, aminek a hangját leszedték youtube-on..cserélni azt nem akartam, mert akkor is ezt a zenét akarom alá :) Ha már illesztgettem itt meg minden. Docler..haha....még jobb lenne,ha újra lenne Stage 6   ..
Hy Everybody!!:DMert mindenki annyit nevettet egy bizonyos poszton ("Szerintem vicces") Most bevallom hiba volt... A cím nemtudom honnan jött de ezt most lehet sok ember félre érti ez ugy volt jóh ahogy volt:D Aki nem ismerné (Kedves barátom PaPa és Joey-n kivűl sztem senki):P ez…..
ThePostalDude 2009.11.11 09:23:54
Na hello most végülis nem ismertek én is Joey meghívására kerültem a blogba én nem deszkázon nem szarok és nem is verem a faszom mint a kedves előttem szólók én csak élek! Ha lehet én konzolozom vagy ha időm engedi elvagyok a spanokkal egy elég elcseszett de a szívemhez…..
Joey és a többiek Nincs harag! 2009.11.02 21:25:00
Kedves  PaPa!Kezdem,nem tudom mi ez a fasz név de tudod mit a te bajod! Csak sajnálni tudlak,h egy ilyen elbaszott nyomorult faszfej vagy!Szóval az egy dolog h egy ilyen elkúrt beszari köcsög vagy,h kell  h beleverd abba a sok faszkorbácsolás miatt elpunyadt kicseszett mini…..
ThePostalDude 2009.11.04 17:45:56
@JoeytheBoss: Te kommentkimoderálós szbaszfaszgeci!
                                      "Hello Goatse Guy.I wanna play a game.Your obsession is stretching your ass.Please help us make this videogame." A fenti…..
A szavazás poszt óta elég nagy a csend,örülök hogy a szavazók 77 százaléka nem akarja hogy lelépjek a faszba(ennyit tudok mondani). Szóval ezen a héten megpróbálok többet POSZTOLNI,holnap már hozom is a Saw:The Game rivájvot,meg mindenféle agybutító szart,ami nem rivájv,de jó…..
Joey és a többiek Szavazás 2009.10.25 15:58:08
Elbizonytalanodatam.Szavazzatok.Nincs kedvem többet írni.Fuck...
KÖZHÍRRÉ TÉTETIK! Slash haverommal találkoztam a napokban,mondtam hogy van egy istenkirály blogom(na jó Joeynak van egy istenkirály blogja)és segíthetne a népszerűsítésben.Így megszületett ez a kép.    Na mindegy most térjünk el egy kcsit a rockandroll…..
SziasztokBizonyára észrevettétek,hogy kedvenc adminotok(én) az utóbbi időben keveset posztol.Amit posztolok azok pedig szarok.(Ld.:Vili bácsi,a szerkesztők értik a többieket leszarjuk).Szóval betudható ez ihlethiánynak,van miafasznak,de akkor sem tudok egy értelmes témát sem…..