Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_TJJJ

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TekkenHungary T6 titkos trófeák 2009.10.25 20:42:58
Lévén már jó sokan játszogatnak a játékkal, nem kellett sokat várni arra sem, hogy kiderüljön pár titkos trófea. Elég lehangoló viszont, hogy az össze SC módban került unlockolásra. Úgy néz ki semmi arcade/ghost/online battle trófeáért nem kell harcolnunk. Bronze Friend…..
TekkenHungary SDT Party Time! 2009.10.21 11:33:00
Azt megszokhattuk már, hogy az SDTekken mindig kitalál valamit, hogy tovább hypolja a játékot (ami nagyon helyes), és nincs ez másként most sem. Pár nappal a megjelenés előttúgyanis bulit szerveznek, amelyre minden Tekken fan hivatalos. (Szóljon, aki kimenne Magyarországról…..
Tekken lázban ég a világ, és bizony ez azt is jelenti, hogy sok helyen vannak ilyen nyereményjátékok. (Ha valaki még nem regisztrált a TekkenZaibatsu nyereményjátékára az gyorsan tegye meg.) Most az SDTekkennek és a Play-Asia-nak köszönhetően újabb lehetőség nyílt meg mindenki…..
TekkenHungary SDT Podcast #1 2009.10.16 13:50:00
Egyre több audió tartalom kerül a netre a Tekken 6-tal kapcsolatban. AZ IAmTekken oldalon is folyamatosan hallgathatjuk a podcasteket és az interjúkat (az oldal tulajdonosával egyébként tárgyalok a cikkek magyarra fordításáról) és most az SDT is fellőtte az első rádiós műsorát. A…..
Egyszer már picit utaltam rá, de most már nem titok, hogy a holnap megjelenő új kiadványban, második teljes játékként a Mesterlövészt kaphatjátok.  Mielőtt emberek legyintenének, az utóbbi 1 hónapban kiváncsiságból nézegettem a boltokban, hogy mennyiért árulják manapság…..
_TJJJ 2009.09.23 15:17:36
 ..
_TJJJ 2009.09.09 15:17:42
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Felbukkant egy trailer. A nyuszmusz most már nem hagyja magát  ..
_TJJJ 2009.08.05 12:42:16
Köszönöm TJJJ-nek, hogy szólt nekem, hogy megemlít a Gamekapocs egy friss cikkben. A 10 legrosszabb videojáték szexjelenetről van szó és ugyebár Lula ott marhára nem hiányozhat. De volt itt már szó két másik helyezettről is, de kukkantsátok meg magatok is. Egész jó cikk.Valamint…..