Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GregM

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő egyenlet nem vicc, és nem is puszta klikkcsali. A Brainfuck (szabad fordításban: agyf*sz) egy valódi programozási nyelv, noha egyáltalán nem nevezhető hagyományosnak... Biztosan sokan tisztában vannak vele, hogy a számítógép rábírása arra, hogy azt tegye, amit „mondunk“ neki…..
GregM 2016.01.18 00:02:04
@Indiecrawford: szerintem fogalomzavarban szenvedsz, vagy nem tudod hogy mi az a chef :) persze hogy turing complete, hiszen ruby, csak azon belul egy dsl. Nem egzotikus es nem programnyelv, csak egy szerver managelo framework.
GregM 2016.01.18 08:12:04
@Indiecrawford: na bakker. hat en kerek elnezest. a leiras teljesen hajaz a ruby chef-re is, mert ott is recepteket ir az ember. A linket meg nem is neztem.
Egy új kolléga foglalkoztatása mindig több erőforrást igényel a cégektől, mint egy régi, rutinos kolléga folyamatos feladattal való ellátása. Ügyelnünk kell arra, hogy az új elvárásokat minél pontosabban ismertessük meg az új alkalmazottal, ugyanakkor fontos szempont, hogy a…..
Magyarország régi hagyományait követve most is sok mindenben el van maradva. El van maradva a webergonómiával is. Az Usában Jakob Nielsen azon bánkódik, hogy habár az ergonómia még mindig 83%-os hatékonyságnövekedést hoz, már nem annyira segít, mint régen, amikor 135%-os…..
GregM 2009.08.04 10:59:00
"A webergonómiához nem ért mindenki, de a mi programozóink igen."
na az a programozo nagyon ritka. a jo programozok altalaban mashogy gondolkoznak egy atlag embernel es jobban atlatjak a kaoszt ezert nem biztos hogy ergonomikus(vagy mi a szosz) oldalt tudnak epiteni maguktol.
egyik kedvenc peldam: hxxp://
www.phpclasses.org/
az hogy a design milyen egy dolog, de egy atlag user itt szerintem alig talal meg valamit.
egyebkent en is programozok es a tapasztaltom az hogy ha nagyon megeroltetnem magamat akkor magamtol is lehet menne egy ergonomikus weboldal megtervezese,de azalatt az ido alatt amig azzal foglalkoznek megirok egy rakas kodot,mert ahhoz jobban ertek. szoval a cipesz maradjon a kaptafanal :)
Mivel most már bárki részt vehet a szorcs.hu magyar kereső béta tesztelésében, én is jelentkeztem, és úgy döntöttem egy bejegyzésben megírom első benyomásaimat. Keresési szempontból már többen boncolgatták, és ráadásul ez nem is az én területem, úgyhogy nem meglepő módon…..
GregM 2009.08.04 10:53:12
@Rung András: lehet nem vagyok atlag netezo, de en emlekszem ha hasznos infot talalok hogy hol talaltam.
a masik ete amiben hasznos lehet ha te uzemeltetsz egy weblapot es szeretned megnezni mennyit javult a helyezesed. ha tudod hogy elozoleg a 10dik oldalon voltal akkor kezdheted a 12-13 tol visszafele az ellenorzest.
"alapból nem 10, hanem 20 találat jelenik meg."
ezt egyebkent be tudod allitani a google-nel es szerintem a masik ket nagy keresonel is hogy hany talalatot szeretnel oldalankent.