Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeSouza

14 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Idolt nevezik így, még mielőtt valami Star Wars-témájú posztot tetszenének remélni, és azért kapta a gúnynevet, mert jelenleg a tévében nincs olyan műsor, amit ha vele szembe raknak, ne zúzná porrá. Az első két adás nézettsége brutális volt, 11.7-es ratinggel…..
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Kedd délután kezdődött az Epica reklámverseny zsűrizése, amit szerencsére egészen közelről láthatok, annyira, hogy néha hátrébb kell húzni a széket, hogy belássam az egész vásznat. A menetrend egyszerű: keddtől csütörtökig végignézzük az összes kategóriát (összesen 41…..
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..
Hármat aludtam a történtekre, hátha megszépülnek a dolgok, vagy a srácok szenzációs teljesítménye elhomályosítja produkciójuk prezentálását, de nem. Nagyon nem. Elmondom, hogy ennek egy kicsit is normális televízióban hogyan kellett volna kinéznie.16.35 – Jó napot…..
Világszerte botrányok kísérték az új influenza elleni oltásokat. Mint kiderült, az oltóanyag egy Prozium nevű érzelem elnyomó szert tartalmaz, amellyel a hatalom teljesen átvehetné az emberek feletti irányítást. Az oltások megkezdésével egy időben a kormány betiltott…..
Imre, a józsefvárosi virágültető lakcím nélküli  példája ragadósnak tűnik. Ő ugyanis nem a nyomora hangsúlyozásával vár segítséget, hanem azzal, hogy megmutatja: többre képes, mint siránkozni lehetetlen helyzete fölött.   Tegnap a 13. kerületben láttam egy…..
DeSouza 2009.10.13 13:59:10
@Muad\\\'Dib:
Igazad van, nehogy már ne legyen szar csóri hajléktalannak.
Állj ki őrizni a szemetedet, hogy el ne lopja!
Együk meg a saját szarunkat is, és a szemetünket is irigyeljük másoktól.
Adott egy gyönyörű fekete doboz, mely mindent tud - ezzel jellemezném a tesztelésre kapott LG Bluray lejátszót. A BD390 névre hallgató lejátszó gyakorlatilag minden fájlformátumot lejátszik, ami tárolható lemezen (cd-n, dvd-n, blu-ray-lemezen), megbirkózik a divx, mkv formátumokkal…..
E hét végén, október 2. és 4. között rendezik meg a most már komoly, sok éves múltra visszatekintő zenei kiállítást és bulisorozatot, a Hangfoglalást. A hangszer- stúdió- és fénytechnikai kiállítás pénteken délelőtt 10 órakor nyílik, a szokásos helyen, a SYMA csarnokban,…..
Milyen szépek voltak mobiltalan napjaink, mikor a ránk törő kaszabolós sorozatgyilkos elől csak vonalas telefonunkhoz rohanhattunk segítségért... hogy aztán sikítva szembesüljünk az elvágott telefonzsinórral! Hiába, no, a forgatókönyvírók akkor is lusták voltak, most is - ezért…..
Pár éve Scarlett Johansson szinésznőre rájött a dalolhatnék, ezért készített egy Tom Waits-feldolgozásalbumot David Sitek producerrel (aki mellesleg az éppen most pihenőre vonult Tv On The Radio agya is egyben), ami annyira nem is volt rossz, mint amikor a filmsztárok azt hiszik…..
Elképzelhető, hogy az új Megyeri hidat le kell zárni, mivel lejár az ideiglenes engedély, amit 1 évvel ezelőtt kaptak. Az új engedélyhez már csak egyetlen jóváhagyásra van szükség, a Magyar Ornitológiai Szövetségnek is támogatnia kell a híd használatát. A szövetség már…..
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
A moszkvai példához hasonlóan Magyarországon is sikeresen alkalmazhatják azt az eljárást, hogy felhőkből ezüstjodiddal csapatják ki a nedvességet. Moszkvában csupán a városhatáron kívül történt ez az eljárás, nálunk viszont az egész országra hatása lesz. Magyarországnak…..
A TV2 olyan szerződést kötött az UEFA-val, amely szerint csak a keddi BL meccseket közvetíti 3 évig, és azoknak is csak a második félidejét. A felmérések szerint a Bajnokok Ligája meccsek első 45 perce csupán 11%, míg a második 45 perc 24% közönségarányt ért el. Így nem is…..
Végre valóság az, amit a magyar ellenzék évek óta várt. A kormányszóvivő bejelentette: a kormány egyedül nem képes az ország vezetését ellátni.A mondandó azonban váratlan fordulatot vett.Az ország vezetését megosztják a jobboldallal. Az ország bal oldalát az MSZP fogja…..
Szima Gábor, a DVSC-TEVA tulajdonosa már tudja mire költik a BL selejtezőkért kapott pénzt. Ez nagyban függött attól is, hogy kiket kap a csapat a sorsoláson.A Debrecennek szerencséje volt, mivel egy csoportba került a Lyon-nal, amit tavaly év vége óta árult tulajdonosa. Sikerült is…..
A legújabb baleset Magyarországon történt, ezúttal egy budapesti fiatal arcát sebezte meg a felrobbanó készülék."A készülékkel folyamatosan problémáim voltak, kérés nélkül próbált csatlakozni wifi hálózatokhoz, ami merítette a készülék akkumulátorát. Megpróbáltam…..
Szlovákia területére tartott Sólyom László magyar államfő a révkomáromi Szent István-szobor avatásra, mikor is az őt szállító 2 helikoptert elveszítették a magyar légiirányítók.  Korábban a szlovák elnök, a miniszterelnök és a külügyminiszter is azt tanácsolta…..
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
Miután a francia parlament elfogadta azt a sokat vitatott törvénytervezetet, ami az internetszolgáltatókat arra kötelezné, hogy a szerzői jogsértők (magyarul a fájlcserélők) internetelérését blokkolja, a torrent társadalom ellentámadásba lendült.A közel 100 millió tagot…..
Kritikus állapotban került a kórházba több kínai fiatal is, miután a szüleik egy számítógép függőséget kezelő táborba küldték őket.Az első hetekben csak nádpálcával történt verés nyomait fedezték fel a gyerekeken a hétvégi szünet alatt, de mint kiderült ez csak az…..