Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PBourdieu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) ellenőrizni akarja a demokratikus magyar társadalomért dolgozó civil szervezeteket. A megkeresett civileket nem az rázza meg, hogy be kell számolniuk tevékenységükről, hiszen ez kötelességük és az átláthatóság egyébként is az egyik olyan alapelv, amelyet – a…..
PBourdieu 2014.06.26 23:11:34
@Larry Silverstein: Neked konkrétan mi nem tetszik a k-monitor tevékenységében?
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
PBourdieu 2011.06.20 15:41:50
@Tonyeaux: "le van rendszabályozva", úgy hívják, KRESZ.
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
PBourdieu 2010.11.26 19:45:15
@Birca Maxval: ÉS akkor ott vnnak még a kevertek is, amik szintén sokaknál kiverik a biztosítékot (nálam nem): háUNDem, céUNDa, káENDhá... éjdzsenem, sziunda, késhá...
Ritkán foglalkozom a blogon csak termékekkel, de vannak olyan esetek, amikor egy termék és a csomagolása olyannyira átgonolt és tökéletes, hogy nem tudok elmenni mellette. A Nike időről időre előrukkol egy-egy különleges, limitált szériában piacra dobott cipővel, amit mindig…..
Érdekel, hogy milyen hatást váltott ki a kommented? Szeretnél tudni róla, ha válaszoltak is rá? A Blog.hu új szolgáltatásával, a kommentválasz-értesítővel képben lehetsz! Az alaphelyzetben minden Blog.hu felhasználónknak bekapcsolt állapotban lévő fícsör automatikusan emailt…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
 "Március utolsó szombatján sötétségbe borult a Föld..." Egy bulvárlap minden bizonnyal így hozná le a cikket, ami a Természetvédelmi világalap (WWF) által életre hívott nemzetközi "Föld órája" rendezvényt mutatja be. Mindenki, aki csatlakozik…..
PBourdieu 2010.03.27 21:15:45
@leha: az elektromos àramot egyàltalàn nem lehet raktàrozni...
.prezi-player { width: 560px; } .prezi-player-links { text-align: center; } Polisz Officers - REDEMPTIO 2.0 on Prezi Mi lenne, ha ráébresztenék a jászberényieket, hogy a környezettudatosság a jász kultúra része, amihez álmoziplakátokon dolgoznák fel Mária Terézia rendeletét? A…..