Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bRI

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
bRI 2010.09.22 11:39:15
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
bRI 2010.02.13 20:45:33
Chanel 2010 Spring/Summer: Givenchy 2010 Spring /Summer: Gucci 2010 Spring/Summer:  Yves Saint Laurent 2010 Spring/Summer: Dolce and Gabbana Spring /Summer 2010:Louis Vuitton 2010 Spring/Summer:..
bRI 2010.01.05 20:58:13
Mindig mindenki azon sápítozik, hogy milyen gebék a modellek, miért nem lehet "valódi" nőkön bemuatni a ruhákat. Senki nem néz ki úgy a valóságban, mégis mindenki olyan akar lenni, mint az újságok címlapján szereplő lányok...sokáig lehet ezen vitatkozni. A…..
A 2005-ben alapított Armani Hotels and Resorts a legutóbbi milánói szállódája után március 18-án Dubai - és a világ - legmagasabb épületében, a 828 méter magas felhőkarcolóban a Burdzs Dubajban nyitja meg következő hoteljét. A 160 emeletes épület legtetején található a…..
Lehet, hogy nem csak napi, hanem havi (esetleg éves) kedvencemre leltem ma, amikor megtaláltam a Drome magazin Pippi Longstocking világát idéző "retro" anyagát. A képeken minden tökéletes, a színek és a formák tökéletesen harmonizálnak egymással, a svéd Pippi karakterét…..
Az első 2010-es januári török Elle-ben jelent meg ez a lent látható divatanyag. Különleges kérdést feszeget: A Louis Vuitton már önmagában öltöztet? Elég tehát egy nagy márka pár darabját rengeteg pénzért magamra aggatnom és már divatos és stílusos vagyok? Szerencsére…..
Új örület látott napvilágot ez nem vitás, és természetesen Japánból jön, mint mostanában az összes ilyen. Unazukin pont azt nyújtja az embereknek amire szükségük van, látványra aranyos és dekoratív és ha kérdezel tőle valamit vagy nemet vagy igent "mond", nem…..
bRI 2009.12.20 14:28:56
Van olyan, akit nem ráz ki a hideg a képek láttán? Vagy csak én vagyok kényeskedő a pókoktól és bogaraktól kapott hidegrázásom miatt?Alexander McQueen pillangó-tűsarkúChloé bokacsizma - sci-fi hangulatbanJimmy Choo csillogó pitonszandál -…..
Dan Martensen remek munkát végzett ezzel a fotósorozattal, a fekete-fehér képei igazán jól megmutatják a kikötözött modell (Shannan Click) szenvedését és a kiszolgáltatottságában rejlő szexuális vonzerőt is.A legerősebb hatást talán ez a kép éri el - Shannan…..
bRI 2009.12.20 14:19:59
@Gadget: Egyetértek veled. A vélemény is szitne ugyanaz a képek jók,tetszenek,de a modell...hát.érdekes.
OurFashion Print Love 2009.12.19 20:56:50
A tél biztosan nem a kedvenc évszakom, még akkor sem, ha ilyen szépen esik a hó. Nem vagyok jóban a kabátokkal, a pulcsikat kifejezetten utálom, a réteges öltözködés gondolatától is rosszul vagyok. Szenvedek is rendesen ilyenkor, az egyszerűbb megoldást választom, ha nem muszáj…..
bRI 2009.12.20 14:15:18
Az egyik legnagyobb divatigazság (vagy közhely) az, hogy a legszimplább 'kis feketét', a legegyszerűbb nadrág+top összeállítást is fel lehet dobni jól megválasztott kigészítőkkel. Ezen a fronton pedig a fejdíszek és hajpántok élik reneszánszukat, így az unalmas…..
Madonnát a Louis Vuittonnál Lara Stone váltotta, de a 'pop nagyasszonya' természetesen egy percig sem maradt parlagon, hanem a Dolce&Gabbana arca lett a 2010-es tavaszi/nyári kampányukban. Stephen Klein fotóin Madonna visszanyúl gyökereihez és igazán dögösen pózol a kamera előtt…..
Végy egy tűzpiros Mercedes Benz SLS AMG-t, egy geometrikus Gareth Pugh ruhát, Julia Stegnert, a híres modellt, majd tedd bele ezeket egy mixerbe, adj hozzá egy csipetnyi photoshopot, és szervírozd a végeredményt:Ki venné fel az Alexander McQueenekre kísértetiesen hasonlító…..
bRI 2009.12.16 22:59:45
A Calvin Klein mindig is híres volt arról, hogy a lehető legszexibb modelleket válogatta kampányaihoz és provokatív, szexualitástól túlfűtött képeket készíttetett róluk. Kellan Lutz méltó folytatója ezeknek a hagyományoknak és Mark Wahlbergnél is izmosabban pózol a majd a CK…..
A sima, fekete variációk kevésbé tetszenek, noha Karlt ezekkel jobban eltudom képzelni. (Remélem észrevettétek, hogy azt írtam, ezekkel, és nem azt, hogy ezeken. Karl Lagerfeld látványát egy Chanel snowboardon snowboardon maximum a legmerészebb álmomban…..
A Louis Vuitton a 2010-es tavaszi/nyári kampányához újra az amerikai Steven Meisel kérte fel fotósnak. Talán nem is meglepő lépés ez a tavalyi sikeres Madonna képek láttán. A fotóson kívül azonban minden más, mint a tavalyi kampánykor, modellnek talán egy kicsit különlegesebb…..
Azt hiszem megajándékozom magam egy olasz januári Marie Claire-rel, mivel egy Karl Lagerfeld által fotózott és megkomponált 2010-es naptár található benne.A koncepció is a kedvencem közé tartozik, hiszen a 25 képpel Karl a régi olasz filmek és színészek hangulatát szerette volna…..
Annina Vogel megálmodta és elkészítette azokat a gyűrűket, amiknek hatásáre én is kicsit várom azt a bizonyos pillanatot. Kinyílik a kis fekete bársony doboz teteje, és egy ilyen csillag gyémántjai késztetik hunyorgásra a szemeimet. IGEN! Formabontó, klasszikus, gyönyörű...és…..
bRI 2009.12.06 23:46:15
115 £-ért már mindenkinek lehet Louboutin cipellője. A bibi csak az, hogy a lábára csak hozzá járó Barbie-nak megy fel. Kedves dobozkában bőrszerkós domina várja, hogy a karácsonyfa alá kerülhessen kis és nagylányok közös örömére. Aki még ezek után is bánatos…..
OurFashion Kocka in love with csík 2009.11.13 22:41:46
Még kisebb koromból emlékszem bizonyos "szabályokra", amik valahogyan mindig felmerültek, ha fel kellett öltöznöm. Ilyen volt a "nem lehet lilát és pirosat együtt felvenni", a fekete-barna, valamint a kék-zöld kombináció. Fogalmam sincs honnan szedtem ezeket, de…..
Vágó Réka után újabb cipőtervező jön a Love or Hate rovatba. Benus Dani 2009-2010 téli kollekciójának legkülönlegesebb darabja látható a lenti képen. Számomra szerelem volt első látásra. A Danitól szinte már megszokott fonott anyagot tökéletesen ellensúlyozzák a kis arany…..