Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIER

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar válogatás a mai, az MTI Fotóarchívumából hoztam érdekes, máshol eddig még meg nem jelent képeket, mindet 1947-ből! 1947. január 1. A Nemzeti Segély segélyt, ágyneműt, ruházati cikkeket oszt a ferencvárosi Mária Valéria-telep lakói számára. MTI Fotó/MAFIRT: Szécsényi József. Nézzétek a…..
Még gyerekkoromban (van annak azért már pár évtizede) tanultuk meg, hogy a "hülye" melléknév helyes fokozása a következő: hülye, hülyébb, leghülyébb, postás, rendőr, vasutas. Jó, az általános iskolai tankönyvben ez így, ebben a formában valóban nem szerepelt, és bizonyára vannak, akik valamelyest…..
A Pannonhalmi Lombkorona Tanösvény új, sétányként funkcionáló résszel bővült tavaly: az élményt az adrenalinfokozó magasság, csodálatos panoráma, friss levegő teszi felejthetetlenné. Előttünk áll az ősz talán utolsó, kirándulós hétvégéje. Vidd el a családot Pannonhalmára. Újszerű, extrém élményt…..
A már talán kicsit túlzásba is vitt vénasszonyok nyara annyira kimaxolta önmagát, hogy nem is őszbe boruló erdős ösvényeket kellene ajánlani a hétvégi kikapcsolódás céljaiként, hanem szabadtéri uszodák hűsítően hideg sportmedencéit. De egyelőre maradjunk a jól bevált klasszikusoknál. Fogjuk az OTP…..
Üdvözöllek, Kedves Olvasó egy újabb történet kapujában. Ne haragudj a címért, hogy csak ennyire visszafogott lett, de nem illett volna egy valósághoz illőbb címmel kezdeni. Tudom, ez csak pitypangot simogató langyos szellő ahhoz képest, amit a következő sorokban tapasztalhatsz. Eljött az idő egy…..
Öt perc olvasnivaló   Az élet egyik legutálatosabb érzése, amikor a nyári szabadság után az embernek vissza kell menni dolgozni. Van, akit annyira megvisel ez az érzés, hogy hosszú hetekre szomorú és motiválatlan lesz.  A szeretteinkkel töltött szabadidő vagy egy nagyszerű, élménygazdag utazás –…..
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken közleményben jelezte: az irreálisan magas közvetítési jogok miatt nem közvetíti a női kézilabda európai kupadöntőket.Az MTVA utalt rá, hogy "a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. kérésére ajánlatot…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Elindultak a kis értékű lopások miatti büntetőeljárások, íme az egyik története első kézből. A posztolónak szerencséje volt, hogy nem állították elő az elkövetéskor.Szia Zugügyvéd, Csak meg akarom osztani, milyen procedúrával jár egy kis értékű lopás. Egy…..
Góól Puskás-díjat Mracskónak! 2011.01.11 18:13:00
A bajuszkirály bombája 1:40-nál látható. Igazságtalan az élet, hiszen a mi fiunk már 1997-ben megmutatta, mit jelent állítás nélkül, ELEMI erővel meglőni egy labdát, mely egy szögletből érkezik a fűzős részre. (Mintha dróton húzták volna a felső sarokba...)..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Rengeteg kritika érte és éri továbbra is az idei évben visszatérő Michael Schumachert. Az élő legenda teljesítménye az idei évben igen csak csalódást keltő, csapattársától Nico Rosbergtől majdnem 80 pontos lemaradása van. Ross Brawn a csapat irányítója elárulta, hogy …..
PIER 2010.09.29 19:41:53
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
A következőt kaptam e-mailben a múlt héten: Recaro babaülés 68.000. Mi a bánat? Jók a menettulajdonságai vagy ötpontos (szívmegállító) biztonsági öve van? Erről jutott eszembe, hogy mennyire nem tudom megérteni az egész gagyi tuningtársadalmat. A kollégámnak van egy nagyon…..
Egy 41 éves seattle-i lakatos, John McAllister játéktörténelmet írt hét elején. Magyar idő szerint kedd reggel 7 óra 18 perckor 41 338 740 ponttal fejezett be egy Asteroids-játékot az Atari egy 1979-es, klasszikus játéktermi gépén. McAllister egyetlen negyeddollárost dobott csak a…..
Kicsit megkésve bár, de törve nem, igyekszem újra felvenni a fonalat kedvenc Száguldó Cirkuszunk történései kapcsán. Ekkora kihagyás után, amit én produkáltam, talán már a mea culpa sem elegendő, de azért megpróbálom: éretsségihez közelítvén azért öszze tudnak torlódni az…..
PIER 2009.12.28 19:53:07
Csoportelsőként jutunk ki a világbajnokságra! Drámai döntetlen Bukarestben, parádés játék a Népstadionban, gólzáporos győzelem Norvégia ellen. Itthon megkezdődik a Verebes korszak. Gólgazdag mérkőzések, hálószaggató lövések, új nevek a porondon. A Real Madrid…..
Nehéz manapság szurkolónak lenni Győrben – ezt olvashattuk kb. 2 hónapja, de hát azóta csak nehezebb lett. Az elvesztett kupadöntő, a kilátástalanul gyenge produktum és az azóta felröppentett hírek és vádak, melyeket a klub elnöke, Tarsoly Csaba adott át a szurkolóknak,…..