Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIER

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcvanas évek elejének Formula-1-ére valahogy nem vetül elég figyelem a későbbi turbókorszak mellett, pedig a versenyek és a bajnokságok legalább olyan izgalmasak, sőt kiegyenlítettebbek voltak ezekben az években. Az 1981-es idény az egyik legjobb volt ebből a szempontból, de nem volt hiány…..
Sziasztok! Remélem jól telt a nyár mindenkinek. Igen, mától teljes gőzzel robog az oldal, mindjárt itt az első Napi érdekes. Vágjunk is bele! 1884. A brit Kendall Green biciklis klub tagjai ..
NAPI SZUBJEKTÍV, KIEMELT KÉP: 1898. Grönlandi inuit férfi melegíti felesége lábait..
Sziasztok! A mai Érdekesben már nem hívom kedvencnek a kiemelt képet, mert több olvasó nehezményezte hogy nekem hogy lehet kedvencem ez vagy az a szomorú téma. Mivel nincs kedvem a kommentszekcióban mindig elmagyarázni az index címlapról egy-egy alkalommal beszédülő futóbolondoknak, hogy ez egy…..
PIER 2021.06.27 23:19:00
@fynndafrail: na ez nem igaz én dolgoztam német cégnél, k@rvára leszarták az 5S-t már ha tudod mi az.
PIER 2021.06.27 23:22:16
@MIG-31: a győri Audiban az üzemlátogatásnál kizárólag elöre egyeztetett ütvonalon a gyártást mutatják be , és nem visznek be irodába.Kérlek ne állíts olyat ami nem igaz mert komoly következményei lehetnek.
Napi kedvenc kép: 1910. Német tiszt idomított zebráján ugrat át egy akadályon Német Kelet-Afrikában (jelenleg Tanzánia)..
125 éve alapították a magyar járműipar egyik legsikeresebb cégét, amely ököristállókban kezdte meg a működését. A legigényesebb piacokra szállított, a legtekintélyesebb világcégekkel működött együtt. Szolgálta a mezőgazdaságot, az ipart, a közlekedést, a hadászatot. Minden rendszerhez…..
   Folytatodik az ami eddig is zajlott igaz titokban holott pedig nem az volt a szandek, egyszeruen csak nem irtam rola, en sem tudom miert, de ezt a problemat most orvosoljuk... Tortenek elorelepesek az autoval kapcsolatban es az autot korulvevo dolgokkal kapcsolatban, sot modosult a terveim egy…..
Magyar válogatás a mai, az MTI Fotóarchívumából hoztam érdekes, máshol eddig még meg nem jelent képeket, mindet 1947-ből! 1947. január 1. A Nemzeti Segély segélyt, ágyneműt, ruházati cikkeket oszt a ferencvárosi Mária Valéria-telep lakói számára. MTI Fotó/MAFIRT: Szécsényi József. Nézzétek a…..
Még gyerekkoromban (van annak azért már pár évtizede) tanultuk meg, hogy a "hülye" melléknév helyes fokozása a következő: hülye, hülyébb, leghülyébb, postás, rendőr, vasutas. Jó, az általános iskolai tankönyvben ez így, ebben a formában valóban nem szerepelt, és bizonyára vannak, akik valamelyest…..
A Pannonhalmi Lombkorona Tanösvény új, sétányként funkcionáló résszel bővült tavaly: az élményt az adrenalinfokozó magasság, csodálatos panoráma, friss levegő teszi felejthetetlenné. Előttünk áll az ősz talán utolsó, kirándulós hétvégéje. Vidd el a családot Pannonhalmára. Újszerű, extrém élményt…..
A már talán kicsit túlzásba is vitt vénasszonyok nyara annyira kimaxolta önmagát, hogy nem is őszbe boruló erdős ösvényeket kellene ajánlani a hétvégi kikapcsolódás céljaiként, hanem szabadtéri uszodák hűsítően hideg sportmedencéit. De egyelőre maradjunk a jól bevált klasszikusoknál. Fogjuk az OTP…..
Üdvözöllek, Kedves Olvasó egy újabb történet kapujában. Ne haragudj a címért, hogy csak ennyire visszafogott lett, de nem illett volna egy valósághoz illőbb címmel kezdeni. Tudom, ez csak pitypangot simogató langyos szellő ahhoz képest, amit a következő sorokban tapasztalhatsz. Eljött az idő egy…..
Öt perc olvasnivaló   Az élet egyik legutálatosabb érzése, amikor a nyári szabadság után az embernek vissza kell menni dolgozni. Van, akit annyira megvisel ez az érzés, hogy hosszú hetekre szomorú és motiválatlan lesz.  A szeretteinkkel töltött szabadidő vagy egy nagyszerű, élménygazdag utazás –…..
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Elindultak a kis értékű lopások miatti büntetőeljárások, íme az egyik története első kézből. A posztolónak szerencséje volt, hogy nem állították elő az elkövetéskor.Szia Zugügyvéd, Csak meg akarom osztani, milyen procedúrával jár egy kis értékű lopás. Egy…..
Góól Puskás-díjat Mracskónak! 2011.01.11 18:13:00
A bajuszkirály bombája 1:40-nál látható. Igazságtalan az élet, hiszen a mi fiunk már 1997-ben megmutatta, mit jelent állítás nélkül, ELEMI erővel meglőni egy labdát, mely egy szögletből érkezik a fűzős részre. (Mintha dróton húzták volna a felső sarokba...)..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Rengeteg kritika érte és éri továbbra is az idei évben visszatérő Michael Schumachert. Az élő legenda teljesítménye az idei évben igen csak csalódást keltő, csapattársától Nico Rosbergtől majdnem 80 pontos lemaradása van. Ross Brawn a csapat irányítója elárulta, hogy …..
PIER 2010.09.29 19:41:53
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
A következőt kaptam e-mailben a múlt héten: Recaro babaülés 68.000. Mi a bánat? Jók a menettulajdonságai vagy ötpontos (szívmegállító) biztonsági öve van? Erről jutott eszembe, hogy mennyire nem tudom megérteni az egész gagyi tuningtársadalmat. A kollégámnak van egy nagyon…..
Egy 41 éves seattle-i lakatos, John McAllister játéktörténelmet írt hét elején. Magyar idő szerint kedd reggel 7 óra 18 perckor 41 338 740 ponttal fejezett be egy Asteroids-játékot az Atari egy 1979-es, klasszikus játéktermi gépén. McAllister egyetlen negyeddollárost dobott csak a…..