Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Don

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frizbi nem csak Hajdú Péter kezében gyilkos fegyver, de a parkolóművész műsorával ellentétben, nem érdektelen emberekkel készített unalmas interjúkkal gyilkolják az embert. Hanem penge frizbivel!   ..
A brazil sorozatos Tonyó óta tudjuk, hogy a bolond szereplő közel áll a magyar néplélekhez. Sok-sok filmben kötelező elem a bolond szereplő, komoly színészek építik be Oscar szerző tervükbe egy-egy ilyen szerepet. A különböző díjak bizottságai pedig elolvadnak ha…..
The Don 2011.01.02 11:42:22
   A minap virtuális öngyilkosságot követtem el: töröltem a facebook-profilomat. Vagyis a végeredményt tekintve – és a morbid hasonlatomat folytatva – csupán megpróbáltam megölni kiber önmagam, ugyanis végül… „túléltem”.   Jó pár…..
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
Balukaaa teh master nevű olvasónk hívta fel a figyelmem a hetvenes évekbeli brazil fimipar csúcstermékére. Elég jó cuccos lehet arrafelé, hogy ezt a filmet képesek voltak megalkotni. Ez tényleg olyan mintha John Travolta Szombat esti lázát a birodalmiak próbálták volna lehűteni.…..
The Don 2010.07.26 13:15:08
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
The Don 2010.07.19 00:59:40
dosgamer.com/alien-anarchy/
nézzétek az értékelést...
csak annyit tudok mondani:
O M F G O_O
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
Tegnap életem és étvágyam többszöri kockáztatásával megnéztem a jelenetet újra és újra és óriási felfedezést tettem! Ennek a Chiru csávónak köszönhetjük minden idők két legdurvább jelenetét! A lovas akciót, amiben a szegény állattal farol a kamion alá és a traktoros…..
Új orosz akciófilm a láthatáron, benne minden idők legjobban szétkoreografált jelenete. Kb. fél perc alatt is ki lehetett volna alakítani egy szép pisztolyos scene-t, de ez a három perc! ..
The Don 2010.04.28 09:21:16
Emlékeztek még arra, amikor a izompóló tépkedő Kirk megküzd a gumigyík emberrel? A török Star Trek feldolgozta ezt a jelenetet és a ehhez kölcsön vette Süsüt és sárgára festette.  ..
Ez a videó nagyon sok kérdést felvet a japánokkal kapcsolatban. De egyszerűen sokkos állapotba kerültem a videótól és nem tudom megválaszolni ezeket a kérdéseket. Ezt az élményt ismét Trashfan nevű olvasónknak köszönhetjük!    ..
Az a kő a végén azmiaz? Az egész verekedés annyira szánalmas, mintha egy burleszk filmből lenne, komolyan vártam, hogy mikor dobnak tortát egymás arcába. Köszönjük ÁDI a videót! ..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..