Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrZombieEater

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ázsiai filmekhez eleve tolerancia kell. Már csak azért is, mert - ó minő borzalom - ázsiaiak játszanak benne, akiket az európai, vagy fogalmazzunk úgy, nyugati ember képtelen megkülönböztetni egymástól. Kicsik, fekete a hajuk, vágott a szemük, és legtöbbször éppen elég ha a ruhaneműt, vagy a…..
Csak kapkodjuk a fejünket, annyi nagy név jött elő lemezzel az utóbbi időben. Friss kritiáinkból kiderül, hogy pukkant ki az Odd Future-lufi, mennyire menő blues-t énekelni hiphop lemezen, és azt is elolvashatjátok, mitől Kendrick Lamar a ma élő legnagyobb rapper. Tyler, The…..
MrZombieEater 2015.04.24 15:45:20
@alovesupreme: Earl az egyik legjobb fiatal rapper.

A minap megkérdezték Kendrick-et twitteren, hogy jelenleg ki a kedvenc előadója, és Earl-t mondta.

A I Don't Like Shit remek album lett.

A Lángolókkal az a legnagyobb baj, hogy minden műfajban megkapargatják a felszínt, ha kedvük van írnak valamiről, ha nincs, akkor nem. Felszínes és kevés. Amivel nem feltétlenül lenne baj, csak ebben az országban szükség lenne egy valamire való zenei online magazinra, blogra, hogy valamit kezdjünk a közízléssel, a médiával, amik még mindig le vannak maradva nyugattól mint a borravaló.
De most tényleg, mi ez? Még a dal oké, egy ilyen különlegességnek elmegy a McCartneyval zenélgetés. De ez a klip mi?! Minek kellett ehhez Spike Jonze? Meg Vanessa Beecroft? Minek? Ezt a valamit rendezni kellett? Meg koncepciót kitalálni? Mi a koncepció itt? Hogy West meg a fia, North (ez…..
MrZombieEater 2015.02.01 13:16:14
lel
MrZombieEater 2015.02.01 13:16:46
Kik ezek? Ez áll a Kanye West és Paul McCartney közös daláról Facebookra kitett posztunk alatt. Amíg azonban a kommentelőnk viccelt (remélem, hogy viccelt), addig a netet elárasztották azok a twitek, amik Paul McCartney kilétén értetlenkednek. Ilyen az, amikor generációk…..
MrZombieEater 2015.01.03 10:53:46
@satch: Hidd el, hogy Paul jobban tudja kivel érdemes együtt dolgozni, mint te.
Kanye "Isten vagyok" West a hétvégén Philadelphiában (illetve Los Angelesben) lépett fel a Made In America fesztivál egyik headlinereként. Volt ennek egy webstreamje, amit ügyes emberek szépen rögzítettek, hogy az olyanok, mint például én, beilleszthessük azt egy posztba. Szóval…..
Lépjünk most elegánsan túl azon a tényen, hogy sem a Sons of Anarchy, sem a The Walking Dead nem került be a nevezettek közé, ez a víz mán le bírt folyni a híd alatt, ahogy a művelt albán mondja a halott kecske teteme fölött, nem ezzel van problémánk.  Hanem. 1. Nem adtatok…..
A Death Row lemezkiadó egykori főnökét (a képen bal oldalt szivarozik), akit sokan az amerikai hiphop legfélelmetesebb szereplőjének tartanak, Chris Brown MTV VMA-es prepartyján lőtték meg (Brown fel is háborodott, hogy már bulizni sem lehet rendesen). Knightra hatszor lőttek, ebből…..
MrZombieEater 2014.08.26 09:40:41
@doggfather: Évekkel ezelőtt is meglőtték már párszor.
A 2010-es években a hiphop zene reneszánszát éli, és egyre-másra jelennek meg olyan produkciók, amelyek nem csak leporolják a hangzást, de sok esetben még forradalmasítják is a stílust. A rengeteg remekbeszabott új produkció közül a teljesség igénye nélkül mutatunk be ötöt,…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
És végre már akkor én is megnézem őket augusztus 5-én. A dél-afrikai csapat eddigi magyar koncertjeiről ugyanis sajnos lemaradtam. Vagy nem voltam éppen a Soundon vagy nem fértem be a Szigeten a sátorba, ilyen és ehhez hasonló butaságok miatt. Pedig mindenki mondja, hogy egy élmény…..
Ritkán van, sőt, talán még soha nem is volt olyan, hogy azért anyáznak minket, mert egy koncertről jót írtunk. Az Arctic Monkeys voltos fellépésről beszélek most. Pedig mi tényleg jól éreztük magunkat. Egyikünk ráadásul már látta is őket tavaly Wiesenben, és ő annak…..
MrZombieEater 2014.07.08 19:47:37
@fleaa: Egyáltalán nem szarják le, hogy tetszik-e a népnek, ne dőlj be az imidzsnek.
Az idei Szigeten több mint 200 magyar fellépő lesz, róluk adott ki most közleményt a fesztivál. A legérdekesebb fejlemény, hogy ismét játszik több magyar zenekar is a Nagyszínpadon. Erről, és a többi hírről a katt után. A hazai zenekarok központi helyszíne idén is a…..
MrZombieEater 2014.06.27 11:59:59
Különböző akadályok miatt csak azt a két zenekart sikerült a Nova Rock első napján megnézni, akik mindig biztos pontok egy fesztiválon. A Slayert és a Prodigyt. Nem is kellett több. (A képek nem a helyszínen készültek, de mindegy is. Prodigy: Ráni Dániel; Slayer: Bődey…..
Nemrég írtunk a Metallica glastonburys koncertje körüli véleményáradatról, ám mivel az azóta sem állt le, most beszámolunk a folytatásról. Talán a legfurább hír, hogy Glastonbury-rajongók egy csoportja internetes kampányt indított abból a célból, hogy töröljék el a…..
MrZombieEater 2014.06.04 16:33:15
@Nyiri: Miért szar?
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
MrZombieEater 2014.05.17 12:14:12
@GERI87: A gond ezzel az, hogy te most beállítottad azokat az embereket akiknek nem tetszik a zenéd, noname senkiknek meg gyökereknek. Ez elég szar húzás.
A szakmai kritikával meg az a gond, hogy legtöbbször a szakmai kritikusok se értenek semmivel se többet a zenéhez, mint bármelyik átlag zenerajongó.
Egyedül a "noname senkik" véleménye számít, mert a "noname senkik" fognak a koncertjeidre járni, ők fogják venni a lemezeidet. Úgyhogy nem árt odafigyelni a tömeg véleményére
MrZombieEater 2014.05.17 14:10:26
@GERI87: Szóval egy kezdő zenekarnak, akinek van kb 50 rajongója, nekik nem kell figyelni a többi ember véleményére, mert nem számítanak, mivel nem járnak a koncertekre és szerintük szar a zenekar?
MrZombieEater 2014.05.17 14:44:37
@GERI87: Miért ne lenne hasznos? Ha csinálsz egy számot, akkor ha 100 ember meghallgatja, mind a 100 véleménye hasznos. Még ha 100-ból 90 szerint fos, az is hasznos. Persze, koncentrálhatsz te arra a 10-re aki szerint jó, de akkor ennyi volt körülbelül, nem fogsz jutni semmire zeneileg.

Az, hogy nem talál a zenekar közönségre, mert szarok, az nem a vége a dolognak. Az csak a kezdete.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
MrZombieEater 2014.05.13 10:52:34
@krisz__001: Ne kifogásokat keress. Nem olyan nehéz elmagyarázni neki, hogy vannak fura hülye emberek a világon. Sokkal nehezebb dolgokat kell elmagyarázni neki ennél, például a halált. Minden nap az megy a tévében, olyan időpontban amit a gyerek is nyugodtan nézhet, fél hétkor, hogy emberek ölik egymást, emberek ölnek gyerekeket. És akkor egy bohóc miatt kell rinyálni?
De úgy alapjáraton se kéne hagyni őt TV-t nézni, főleg nem híradót.
Pár éve 50 Cent teljesen ledöbbent a mi Negrónkon. Még Instagramra is feltöltötte a torok kéményseprőjét. Lett is belőle balhé, jó sok négerezéssel, rasszista kommenttel. Akkor nem tudtuk mit keres itt a rapper-színész, most viszont megint itt van, filmet forgat. Töltögeti is az…..
MrZombieEater 2014.04.24 20:51:37
@NagyGenyoo: kösz az értelmes megfigyeléseidet
  A videó eleje és vége a mai kor tinijeinek megfelelő vizuális ökörködés, de ez egyáltalán nem meglepő, mivel a tagok a mai kor tinijei. Közben meg köröket vernek a mai Metallicára a tökös thrash metaljukkal. Minden bizonnyal csak én vagyok lemaradva, pár hónapja…..
MrZombieEater 2014.04.03 08:58:25
Amíg a húszéves Wu-Tang Clan megkésett jubileumi albumára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a shaolinokon kívül más is labdába rúg. Az aktuális hiphop termésből szemezgetve többek között megtudhatjuk, hogyan iskolázza le egy tizenkilenc éves fehér srác a nagy öregeket,…..
Az elmúlt négy évben ugyan elég feltűnő lett, sokan is foglalkoznak vele, de nem csak mostanában mentek el Magyarországról az emberek. Mentek ők régebben is. Az országot maguk mögött hagyók között pedig voltak szép számban zenészek is, akik nem egy esetben meghatározóak voltak…..
MrZombieEater 2014.03.14 14:08:09
Sok körömrágva várt hiphoplemez látott napvilágot így év elején, amelyekből a teljesség igénye nélkül szemezgettünk. Most elmondjuk, érdemes volt-e várni Schoolboy Q-ra és Pharrellra, jót tesz-e Young Thugnak, ha más is odapofátlankodik a mikrofonhoz, kire lesz érdemes…..
MrZombieEater 2014.03.13 16:21:23
@Llawnmower: Nem erről volt szó. Meg írtam is, hogy nem érdekelt különösebben sose Jeezy, de a War Ready-ben elég jó volt. Csak erről a számról van szó.
Ez így igen jól hangzik, bár én a Protest The Hero nagyon sűrű hardcore-os metálzenéjét nem igazán bírom, de a Sick Of It Allra mindenképpen úgy meg szeretném rántani a tespedésben elgémberedett öreg hátizmomat, mint a legutóbbi budapesti koncertjük alkalmával, mikor a…..
Végre valahára magyar színpadon láthatjuk a Prodigyt. Ez a legnagyobb durranása a mai Sziget bejelentésnek. Ráadásul olyan show-t ígérnek az angolok, amilyet még nem látott a világ. Sőt, akár új dalok is lehetnek, merthogy pont a Sziget után tervezik kihozni az új lemezüket.…..
A GWAR nem egyszerű zenekar. Ezt már riporterünk is megtapasztalta, mikor egy szigetes Peaches-interjú alatt a zenekar gitárosa fogta magát, odament az énekesnő teljesen meztelen hermafrodita táncosához, és elkezdett vele smárolni. Nem viccelünk, itt a bizonyíték. Szóval ez a…..
MrZombieEater 2014.02.25 13:25:42