Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grammar Nazi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az én magányom kapucíner csoki: ambivalens, keserédes. nem illek sehova teljesen, vagy legalább csak eléggé. az irodához túl nehéz, túl sok(féle), túl éles vagyok, a főnököm úgy mondja: edgy. egyik - nagyon fontos - társaságban túl szkeptikus, egy másikban túl értelmiségi,…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
Az INDEX reggeli frissítésekor a szerkesztői rendszerből véletlenül egy jóindulatú cikk került ki a főoldalra. Az INDEX Etikai és Imidzsvédő- Bizottsága azonnali hatállyal megszüntette a cikket író, K.J.A.B.P.T. monogramú újságíró munkaviszonyát. Találgatások folynak,…..
Grammar Nazi 2012.04.02 09:38:14
Na ezen mindig felbaszom az agyam. Klasszikus példája a Kúl liszt Hángöri vagy a szánalmasnál is szánalmasabb Közgáz kúl liszt, akik aztán tényleg nagyon büszkék lehetnek magukra, hogy mekkora emberek járnak oda pókerezni az aulába. Kurvára nem érdekel. Még akkor se, ha…..
Grammar Nazi 2012.02.02 09:14:13
@100dologamikurvaranemerdekel: Te nem a modoros blog főszerkesztője vagy véletlenül?
  FB Feri avasi haknija 100% minőségi kontenttel járta el az elmúlt napokban a mostanában amúgy sem unatkozó magyar közéleti sajtót. A megtalált kislány és az elcsuklós parlamenti sajtótájékoztató magasságait ostromló miskolci reality a politikai ripacskodás nemzetközi…..
Mandiner blog Drímtím 2010.07.11 13:31:00
  A kedves olvasók csak nem bírták ki buzizás és zsidózás nélkül, úgyhogy büntetésként azt kívánjuk, ma este álmodjanak a Meleg Méltóság Menetén részt vett szoci álomcsapattal: Gyurcsány Ferenccel, Dobrev Klárával, Molnár Csabával, Szabó Zoltánnal és Vadai…..
    A Mandiner Meleg Hétvége jegyében íme egy fotósorozat is a tegnapi Meleg Méltóság Menetéről. Ha a kedves olvasók sokat buziznak és zsidóznak, akkor büntetésként felteszünk még egy sorozatot, méghozzá az eseményen megjelent szocialista politikusokról.…..
Véleményvezér Simor-Orbán: 1-1 2010.06.22 08:27:00
Orbán Viktor nem először blöfföl úgy, hogy végül kénytelen a gyenge lapjait teríteni. Simor jegybank-elnökségének minden további napja a kormány hatalmának korlátaira fog minket emlékeztetni. Simor András tegnap stratégiát váltott: az elmúlt hónapot jellemző sorozatos…..
Grammar Nazi 2010.06.23 00:02:36
@turulpina: "Ciprus az EU tagja, tehát annyira offshore, mint mondjuk Kecskemét"

Csakhogy Kecskeméten a magyar államnak adózol, Cipruson meg nem. És bár létezik az EU-ban egy bizonyos fokú visszaosztás, messze nem fedezi az így keletkező bevételkiesést.
  Gyorshír: Biszku Béla lányai, Biszku Éva és Biszku Zsuzsa megnézték Bűn és büntetlenséget, és kérni fogják az Uránia Filmszínházat, hogy mutassa be a filmet...
Grammar Nazi 2010.06.16 16:29:33
@nénike: Jogilag lehet, hogy ez a kérdés, de amíg nem a bíróság előtt van az ügy, addig ez egy jó hír, hiszen az Uránia azért mondott le eredetileg a bemutatásról, mert a lánya nem járult hozzá.
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Grammar Nazi 2010.06.15 09:30:06
@BedeKrisz: Ha hallgatsz, bölcs maradsz.
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Gyerekszoba Papírcsodahajtogás 2010.06.10 09:40:00
Az origamizás minden gyerek életébe bekúszik egyszercsak, ha máskor nem, legkésőbb az iskolában mindenképp, de hajtogatni - akár papírcsákót vagy egy kishajót -, a legtöbb szülő már előtte megtanítja csemetéjét. Persze az iskolai hajtogatások sem szólnak őrült nagy…..
Kettőnégy Kettőnégy w/ KISS 2010.06.11 01:52:00
Megtörtént-e már, hogy a Kettőnégy nem volt ott valami fontos rock eseményen? Hát persze, hogy igen, de azért a Kiss koncertet mégsem hagyhattuk ki, hiszen Phil Anselmo agyonvert volna bennünket. Nézzétek mi történt az Arénában:   ..
Grammar Nazi 2010.06.11 19:29:25
  Végre elkészült a művünk! Biszku Béla bácsit az utókor nevében szembesítettük az 1956 utáni megtorlásokkal. Ez a film, a Bűn és büntetlenség a blog olvasóinak és íróinak közös alkotása, ezzel a bejegyzéssel indult, ennek kapcsán találtunk rá a…..
Grammar Nazi 2010.06.10 13:33:02
@nonest: Nem -e?
  A budapesti Belvárosban, mint már említettük, csupa móka és kacagás az élet. Amióta 2006-ban kerületi polgármesterré választották, a tartásában és mozgásában némileg egy tyúkra emlékeztető Rogán Antal mindent megtesz a helyiek szórakoztatása érdekében. Több…..
Grammar Nazi 2010.05.27 18:21:11
    A magyarországi kommunizmus minősíthetetlenül rossz helyzetben van.   Márpedig szívügyem a kommunisták helyzete. Persze nem ám küldetésből: hobbiból. És most, amikor súlyos napokat élünk, amikor ember embernek farkasa, amikor a választások következtében…..
Kedves Kommentelő Ceve! Külön posztot szánok felvetésednek, miszerint engem vagy kirúgtak dajdajozás miatt vagy egyenesen nem is létezem. Nem a személyed fontossága indít arra, hogy posztom főszereplőjévé tegyelek. Nem! Hanem egyszerűen az a tény, hogy internetes működésem öt…..
Grammar Nazi 2010.05.18 11:51:23
@ceve: Hát P. Norbert biztos nem lehet, mert ezt küldte nekem öt perce:

"
Norbert: kosbor.blog.hu/2010/01/09/valasz_cevenek
Hát lol
Látod, mindent én irányítok a háttérből.
Lehet holnap leszúrnak az utcán, mert valaki nekem adja ki magát.
"

:D
  A Mandinernek adott interjújában meglehetősen karcos véleményt fogalmazott meg Horváth Csaba BKV-s elképzeléseiről Szanyi Tibor („Nem tudok Horváth Csaba jó híréről szebbet mondani, mint azt, hogy vállalhatatlan.”). Álláspontja azóta sem változott, így az…..
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Grammar Nazi 2010.05.05 18:57:46
@ktotti: "ha szerintem az én munkám 3 millát ér"

Ez nem így működik. Ha Te azt mondod, hogy holnaptól 3 millát kérsz a munkádért, miközben mások tizedannyiért csinálják, akkor senki nem fogja a te munkádat igénybe venni. Másfelől ha a te munkáltatód azt mondja, hogy mostantól feleannyi pénzt kapsz, mint eddig, akkor te elmész máshová, mert máshol megfizetik jól. Vagy ha éppen állást keresel, akkor melyik munkahelyet választod? Azt, ahol feleannyit fizetnek, hogy a nép ne háborogjon, mert történetesen közpénzből megy a fizetés, vagy azt, ahol a munkaerőpiac jelenlegi állapotának megfelelően megfizetik a munkádat?

És ne gondold, hogy annyira dúskálunk itthon a médiaszakemberekben, meg pláne nem a többé-kevésbé képernyőképes személyiségekben. Biztos lenne rá jelentkező sokkal kevesebb pénzért, csak nem nyújtaná azt a minőséget. Nem véletlen, hogy nagyjából ugyanaz a bagázs rotálódik a három-négy nagy tévé között már évek óta.

Igen, igazságtalannak érezzük, hogy vannak olyanok, akik havonta keresnek annyit, mint mások egy évben, vagy még többet. De tudjuk hova vezetne az egyenlősdi, megszenvedte azt az ország rendesen.

@Kicsit Karcos: Egy szót sem ejtettem Szabó Zoltánról, Hagyóról, Szalainéről. Én csak arról beszélek, hogy el kell fogadni, hogy itt igenis ilyen fizetések vannak, és ha köztévét akarunk, akkor az ennyibe kerül. Az más kérdés, hogy a menedzsmentet le kellene cserélni, mert láthatóan rosszul teljesítenek, de ettől még a fizetések nem változnának.
Grammar Nazi 2010.05.06 11:58:09
@Kartal (beleszól): "nem akarok köztévét"

Rendben, indulj el a választásokon, nyerd meg, és akkor megszüntetheted a köztévét.
Mandiner blog Orbán válogatottja 2010.05.03 17:01:00
  Nem értünk a focihoz. A régi-új kormányfő annál inkább.   Orbán Viktor összeállította válogatottját a rendelkezésre álló keretből. A legtöbb kulcspozícióra tapasztalt, kipróbált és hűséges csapattagokat állított be, félelmetes hírű…..
  Tempetőfi kolléga ismertetett meg minket a PhotoFunia határtalan bőséges lehetőségeivel. A webes szolgáltatással az is vidáman fotosopolhat, akinek önerőből még egy drop shadowra se futná. Kedvcsinálónak néhány gyermeteg próbálkozásunk:  …..
Grammar Nazi 2010.03.18 15:36:13
@hillcut: Ejj, nem akar elégni!
  Budaházy Györgynek összegyűlt a 750 ajánlószelvénye. Ha a helyi választási bizottság érvényesnek találja őket, és Budaházy jogerősen képviselőjelöltté válik, akkor előáll a Budaházy-dilemma: szabadlábra kell-e helyezni az előzetesben ülő jelöltet?…..
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
Grammar Nazi 2010.03.14 13:36:52
@tenzin: De a "sokféleképpen"-t csak egy módon lehet leírni, de neked sikerült máshogy.
Grammar Nazi 2010.03.16 12:05:34
@tenzin: magyarhelyesiras.hu/
Ha nekem, egyszerű helyesírás-trollnak nem hiszel.