Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okami

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
Okami 2015.02.19 13:13:06
@Conchobar:

Nézd nekem is vannak ellenségeim attól még eltudok vonatkoztatni, ergo, ha látom, hogy taknya-nyála egyben van az embernek vagyok annyira emberséges, hogy adjak egy darab zsebkendőt!

A többire nem tudok mit írni, mivel totálisan beleélted magad Laci, és Edina helyzetébe.....

Még, úgy is, hogy Laci a kiválasztásnál beismerte, hogy igen ők baszták el......és hülyeség egy embert ennyire masszívan támadni.
Okami 2015.02.19 16:47:44
@mézescsók: Nézd, ha neked az a mérvadó, hogy egy szereplési vággyal túlfűtött egyben iszonyat frusztrált nőt nézz ajánlom a következő realityt: www.youtube.com/watch?v=NflvF1xWoYg

Have fun!

Nekem Fanni olyan, (majdnem minden egyes megnyilvánulásával együtt), mintha nyúznák a bőrömet, és csak a puszta kínt érzem szórakozás helyett. Lehet Robin későn érkezett, de most azt gondolom 100%-ig itt van és lehet úgy is showt csinálni, hogy normális hangvételű érveléssel küldöd a másikat a halálba :) (Ahogy Lacival is teszi, aki kb. csak makogni tud értelmes reakció helyett!)

Edina már egy külön kategória, aki addig volt játékban (számomra!) amíg nem gabalyodott bele teljesen, és vakon Laci királyfiba!
Okami 2015.02.19 17:39:53
@Bujumburi: BADGIRLSCLUB.....valakinek itt kezdődik a műsor, tipikus amcsi szenny.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
Okami 2015.02.18 14:13:24
@Csakazértis én vagyok a királynő: HAHA!

Nah erre most már tényleg küldök egy képzeletbeli koccintást :D
Okami 2015.02.18 14:19:53
@Csakazértis én vagyok a királynő: Én meg nem vagyok semmi jó elrontója, se nappal se este (Nah most kb. mint egy alkoholista :D)
Okami 2015.02.18 14:22:36
@Trompipi: Őszintén? Mivel az elég erős fordulat lenne minden szempontból......ÉN IS!

Tegyük meg tétjeinket mennyi esélyt látunk rá.......

Edinát persze továbbra is sajnálnám, de basszus neki kellett vadember.
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
Okami 2015.02.16 12:07:38
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Most nem azért, de Évát ki baszta volna meg? Max egy Köpködő Vipera.....se! :D

Szex miatt elítélni valakit ölég képmutató megközelítés :)
Okami 2015.02.16 12:11:25
@Bujumburi: Fanni többször kijelentette, hogy imádja a kamerát, imád szerepelni.......szerepet játszani?!

Amit én úgy látok, hogy simán ösztönszerűen tol.....kb. mint Éva vagy Aurélio.
Okami 2015.02.16 12:14:54
@(Adott Esetben!) Köcsöglány: Ájm sorry benéztem.

Zsu-nak szerinted nem viszketett a pöcke? :) Simán megdugadta volna magát Lacival, és hát a Dávidos jelenetet se felejtsük el rögtön a megérkezése estéjén.......a vér nem válik vízzé, közhely, de rá pontosan igaz :)
Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is…..
Okami 2015.02.04 13:35:39
@Krétagarbó: Igen, igazad lehet ettől függetlenül, ahogy te is írod mivel emberi lények vagyunk, tele vágyakkal bőven belefér a szex és baromira nem értem miért kell kellemetlenül éreznie magát akár az édesanya előtt is, azontúl hogy persze a fél ország látja, ahogy élvez, de ez az igazi kukkolda :D Számomra inkább ez a nyíltság, mint az álszent képmutatás......
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Okami 2015.02.01 13:22:14
@Baresz83: Igaz, igaz végül is csak a szexjátékát veszítené el, izé lelkitársát, élete szerelmét......

:)
Okami 2015.02.01 13:34:35
@Hedo a szadista szexista anyuka: Ezt most mire tetszett írni? Nem sikerült kódolnom :)
Okami 2015.02.01 13:47:23
@Hedo a szadista szexista anyuka: Háh, nem, ez az én saram. Tökéletes párhuzamot vontál.

Amúgy már sokszor, sokféleképpen körbeírtam Laci-Edina féle vergődést. Továbbra is azt gondolom egy ingerszegény környezet kihozhatja belőled a legrosszabbat, ők most pont ebbe vannak benne, az más kérdés, hogy Edinától én többet vártam ergo iszonyat elbaszta a játékát/személyiségét és csak remélni tudom, hogy ahogy kiesik ez a málészáj visszatér régi önmagához.
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
Okami 2015.01.29 11:06:10
@Fuchsia: Dóri nagyon ráment a jólelkű vagyok, nyerni tudok feelingre. Ami oké, de szerintem édeskevés ahhoz, hogy egy értékelhető/izgalmas karakter legyen. Talán még az is jobb volt, amikor Missy Elliott videoklipben érezte magát és nyomta a "gettobuxát" konfliktus közben. :D

Kár érte is......
Okami 2015.01.29 11:09:29
@Csak ügyesen!: Mindkettőre van miért rámenni, ergo egyik kutya, másik Fanni! :P Egy szinten összeillik a jellemük, mivel az önkritika fogalmát egyik se űzi nagyfokon!
Okami 2015.01.29 11:11:46
@Krétagarbó: Nálam a matekvizsga tette be a kaput: Milyen köröket ismersz? Háááát van a baráti kör........és akkor elszakadt valami, visítottam Danin :D Zsenin idióta.
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Okami 2015.01.10 11:20:51
@Némber Ván: Nyilván gyász közben nem fog gecizni Zsuval.....Lacinak pedig újfent remek lehetőség, hogy még szimpatikusabb karakterré váljon amiatt, hogy most tuti ezerrel pátyolgatja Dinkát. De kíváncsian várom a fejleményeket........egyelőre kiábrándultan figyelem az eseményeket.
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Okami 2015.01.08 15:42:40
@Krétagarbó: Hogy nem őszinte?
Okami 2015.01.08 15:58:17
@SocialWorker: Ha női szemmel nézem Laci is "elvileg" a jó pasi kategória....mégis számomra 2 forintot nem ér pontosan a viselkedése miatt. Ugyan ez van érvényben Zsuzsára is.......Én már nem tudok elájulni attól, ha valaki jól néz ki. ( Kinőttem abból a korból :) )
Okami 2015.01.08 16:01:29
@Krétagarbó: Igen kérdéssel válaszoltam, mert nyilván akinek ilyen szinten nem tiszta a lelkiismerete kénytelen folyton védekezni, szabadkozni, magyarázkodni......
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
Okami 2015.01.06 12:45:25
@lukacstoncsi: Én se értem Dórit, mégis valamiért többen blokkolnák, mint mondjuk egy Edina típust. :) (Persze reménykedem, hogy az itt lévő férfiak gyorsan megcáfolnak!)
Okami 2015.01.06 12:51:44
@lukacstoncsi: Persze, hogy bizonytalan, hiszen a műsor eleje óta magyarázkodásból él ez a nő......ahelyett, hogy felvállalná magát a törtető szándékát, vagy azt, hogy igenis ki volt éhezve Laci farkára még akkor is, ha ezzel Edinát bántja........ennyit kellett volna tennie. Oké a többiek utálnák, mint a szart, de legalább képmutatástól mentes lenne.
Okami 2015.01.06 13:22:17
@lukacstoncsi: Nálad a pont :) viszont van annyira szerelmes illetve Laci fan, hogy ne hagyja annyiba a Zsu projektet.....lesznek még itt anyázások!
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Okami 2014.12.30 11:17:44
@vastyúk is ..: Játssza az elérhetetlent ergo bevet mindent, hogy Laci a lehető legjobban ráizguljon.

Közben pedig Edina masszívan hülyének van nézve.
Okami 2014.12.30 11:19:48
@lawabidingcitizen: Ha ennyire betegesen féltékenykedik szerintem is elvágja magát......ergo Zsu és Laci okosan játssza ki a dugó kártyát.
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Okami 2014.12.28 16:26:05
@aggyistenribi: Figyi a barátaim szerint vállalhatatlan, hogy a VV-t nézem :D Nem értik meg a rajongásom.

Nah mindegy, nem akarok offolni. Várom a mai összefoglalót, főleg mert valamiért nincs tippem ki lesz a kiválasztott?!
Okami 2014.12.28 16:41:09
@bigél: Azért vannak a jó barátok........hogy tudják attól mert agyhalott műsört nézel még nem biztos, hogy te is az vagy (nah jó hazudtam! :D)
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
"Amikor egy kép többet mond minden szónál..." – mindössze ennyit fűzött hozzá a film hivatalos Facebook-oldala az alábbi karakterplakátokhoz. Nem vitatkozunk. ..
Okami 2013.10.10 18:47:35
@Kovács Erzsébet:

Az Európát még nem láttam, lehet pótolni kéne :)

Szerintem nem mindegy milyen korszakunkban lelkiállapotban nézünk meg egy-egy filmet, épp ezért ha mód van rá én adok egy második esélyt azoknak a filmeknek amik annyira nem fogtak meg bár a többség szerint jó a maga nemében. Fel kell nőni bizonyos filmekhez, át kell alakulni kicsit. Nah jó a Melankólia már nekem is szörnyen fárasztó volt, és rémesen nyomasztó. Szóval vannak kivételek :)

Az Antikrisztus meg rém összetett a maga szimbolikus rendszerével, ellenben vizuálisan nagyon össze van rakva, tehát valamit tud a faszi. Ahogy te is írtad tehetséges, csak kéne már neki egy olyan társ aki kizökkenti ebből a pocsék lelkiállapotból.
Okami 2013.10.10 20:21:16
@m.martin91:

Szigorú vagy :)

Viszont nem kötelező nézni, ez azért megint nem mindegy.
Okami 2013.10.11 13:04:15
@Kovács Erzsébet:

Igen a nőgyűlölet miatt lennék kíváncsi arra milyen filmeket rendezne, ha pl. végre szerembe esne :D

Egyébként amióta megnéztem Pasolini Saloját, Trier mondhatni felüdülés....
Fesztivál mocsok light. De jó ez így...
Okami 2013.10.04 18:51:17
@ápdétnorbi:

Norbika,

Ott kezdődik, hogy Balogh úrnak nem sok szüksége van a Subba féle felületekre.

De amúgy igazad van, túl nagy elvárás a mai világban, hogy kirakjanak három, azaz három darab linket. :(
Okami 2013.10.05 13:54:05
@wilson77:

A szakma hígulása már egy külön sztori, szar dolgok ezek, (magunknak köszönhetjük), de akinek van egy kis jó ízlése, illetve józan ítélőképessége tudd különbségeket tenni. Vagy nem.
Okami 2013.10.05 18:56:47
@ápdétnorbi:

De még mindig kevesebben mint a Norbiápdétek. Hála a jó égnek. További jó büfögést!
2009-ben a The Collector egy egyszer nézhetős, Fűrész-utánérzésként tört be az amcsi mozikba. A Fűrész hatása nem véletlen, hiszen eleve annak az előzményének szánták, csak aztán végül egy saját filmet faragtak belőle. Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy mire fel a…..
A Fórum Hungary-nak köszönhetően nem csak két szerencsés olvasónk, hanem én is ingyen megtekinthettem a filmet. Hogy a várakozásaimat felülmúlta-e, vagy éppen hogy alul, az mindjárt kiderül. Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D - Silent Hill: Revelation 3D (2012) Rendezte: Michael…..
Okami 2012.11.22 19:48:46
@Horror018:

A játéknál eredetileg úgy van, hogy a harmadik rész az első rész folytatása....és hát mivel itt egy játék adaptációról beszélünk itt is ez volt a koncepció.....csak kimaradt az eredeti második rész.

Egyébként ajánlom mindenki figyelmébe az SH magyar rajongói oldalát, ahol töviről-hegyire vázolva van a sztori, így sokkal emészthetőbb lesz azok számára is, akiknek vajmi közük van a játékhoz :)
Okami 2012.11.22 20:31:24
Noh közben végig olvastam a kritikát is, amivel maximálisan egyet tudok érteni. Sajnos vagy nem sajnos minden egyes szó, és mondat igaz. Mondom ezt úgy, hogy abszolút elfogult, sőt elvakult rajongója vagyok mind a játéknak, mind a film béli első résznek. És mondom ezt úgy, hogy pont a 3. rész az egyik kedvencem. Kismillió álmatlan éjszakát okozott ugyanis, volt kontroller dobálózástól kezdve sikítás, sőt még gyomorgörcs is :D (Hozzáteszem full sötétben, fülessel!)

A filmről, szerintem:

A látvánnyal/hangulattal nem volt sok baj, mondhatni hozta az elvárást, habár, ha a játékkal példálozok milliószor betegebb és ocsmányabb helyszínek, és momentumok voltak.....

A szereplők viszont borzalmasak voltak és nevetségesek, a hitelességükről nem is beszélve....A film egyik legfájóbb pontja pedig pont a főszereplő Heather volt, szót nem érdemel annyira jelentéktelen volt.

Ennek ellenére Piramis fej vitte a prímet, aki a játék béli második rész ikonikus alakjává nőtte ki magát, a film végén mégis sírtunk a röhögéstől rajta.…..Robbie nyuszi szintén hasonló érzelmeket váltott ki belőlünk, aki szintén teljesen máshogy működött a játékban. Nem is értem, miért kellett ennyire ordenáré (erőszakos) módon megjeleníteni őket. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni miért gondolták azt a készítők, hogy ez így ebben a formában hatással lesz majd a nézőre? És legfőképp a rajongókra? A nővérkés rész szintén röhej, hozzáteszem az 5. részben, ha nagyon mocorogtunk arra is beindultak, tehát nem csak fényre működnek eredetileg. Amúgy hivatalosan a játékban (1. 2. 3. rész) össze-vissza ténferegnek……

Nem akarok darálni mert ismét csak a csalódottság fog belőlem beszélni.....azaz 5 pont helytálló, ha viszont nem rajongói szemmel nézem még ennyit se adtam volna rá, annyira komolytalan lett az egész.

Nagyon remélem hogy nem lesz harmadik rész bár a vége egyértelmű utalást adott arra hogy, de igen....
A Fórum Hungary a Démoni doboz után ismét megörvendeztetett minket 5 db 60x90 centiméteres nagyságú plakáttal, amit köztetek sorsolunk ki! Nagyjából így néznek ki: A különbség csupán annyi, hogy a hetyke piros 18-as karika helyett még a sárga 16-os van. (A korhatárbizottság…..
Korábban már volt egy teaserünk, most itt van a hosszabb, szaftosabb. Már ebből látni az alapvető különbségeket az eredeti és e között. Egyrészt a film nagy részében a gyilkos szemszögéből fogunk mindent látni (szó szerint), másrészt beleerőltettek egy szerelmi szálat is. Mi…..
Okami 2012.11.07 17:38:15
@purga: oké ez most láma húzás volt részemről, 1 évbe egyszer becsúszik nah XD (mellesleg máshol már értesültem róla, csak láttam, hogy ti is posztoltatok, így olvasás nélkül bedobtam a kérdést ^^)

Nah pótolok :)