Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R. Daneel Olivaw

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, vagy egyre több hacker szakosodik celebtelefonok feltörésére és az ott tárolt szexképek eladására, vagy nagyon óvatlanok az amerikai tévé- és filmszínésznők, esetleg az is elképzelhető, hogy ők maguk tolják ki a meztelen képeket a netre - a lényeg, hogy a Glee…..
Nézzétek el nekem, hogy nőnap alkalmából nem a női lét klasszikus dicséretét fogom zengeni. Pedig tehetném, hiszen amint a téma apropójából belegondoltam, miről írhatnék, újfent megállapítottam, hogy egy szekérderéknyival több  - leginkább keserédes - terhet kaptunk mi,…..
Alkoholfogyasztás és fürdőruha-viselet: a helyi rendeletek szerintMiért építenek emberek medencét a tó-, vagy tengerparton lévő házukhoz? Mert megtehetik - hangozhat a válasz, de vélhetően a víz hőmérsékletének - rosszabb esetben minőségének - is komoly szerepe van ebben. A…..
Néha-néha bedobok egy sztár-otthont, mert az ember az már csak ilyen gyarló lény. Fenemód izgatja a fantáziáját, hogy az ünnepelt celebritások hol tengetik életüket, milyen ágyban hajtják álomra fejüket és vajon milyen körülmények között próbálnak menedéket keresni a…..
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
Rendkívüli módon megtervezett és összerakott videó a mobiltelefonok fejlődéséről.Nektek milyen készülékek porosodnak otthon a fiókban? :) Nálam fellelhető egy Siemens C35, egy Nokia 3310, egy Erricsson A2618, egy Nokia 6230 és egy Acer Liquid S100, no meg a…..
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
R. Daneel Olivaw 2012.02.22 13:39:57
@Caddy:

Ti lányok? Neeeem.... ti félkegyelműek... azért a lányok között is van nemforrestgump, csak keresni kell, de azzal kellett volna kezdened a felsorolást, hogy mi lányok nem tudunk elvonatkoztatni saját magunktól... ez igaz is, a többi java része azonban - mert akad közte semmi kivetnivalót nem tartalmazó kijelentés is, pl. kiskorában minden ember nagy hullámokat csinál a kádban - nem rátok lányokra, hanem rátok faékekre igaz... szóval ne degradáld az egész női nemet, pusztán mert abból indulsz ki, hogy mivel te nő vagy, minden nő ennyire egyszerű... ;)
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
Mialatt itt mindenki a Malévot siratja, valahol Szaúd-Arábiában ül egy apró termetű bajszos kis ember, legújabb játékszerére várva. Nem törődik ő holmi légitársaságok ostoba problémáival, a polgári repüléssel. Leszarja az átlagembert és nem kell neki az első osztály…..
Subba Doktornéni 2012.02.08 13:48:00
R. Daneel Olivaw 2012.02.09 09:17:14
@Donum:

Ezek szerint viszont azt nem tudod, hogy általánosítani bizony nem vall éppen pallérozott-kulturált elmére, így ha veled orvos magas lóról beszélt, alkalmasint annak volt köszönhető, hogy bementél hozzá sapkában fingani.... :)
R. Daneel Olivaw 2012.02.09 09:24:42
@vernyul:

Így-így... történetesen még egy tecsóba belépve is elmormol az ember egy 'jónapot'-ot, annak ellenére, hogy senkitől nem számíthat egy hellóra sem, sőt, általában hülyének nézik emiatt, ettől függetlenül azonban az alapvető udvariassági szabályok szerint belépve valahova, illetve kilépve valahonnan ahol emberek, vagy akárcsak egy ember tartózkodik, köszönünk. Nem olyan bonyolult.
Az ez lesz meg az lesz szerintem is rém megalázó, még vendégként is visszatetszést kelt bennem, ha mástól hallom ezt mondjuk egy pincérhez intézve. A legszebb történet az volt, amikor a pincér egyszer egy szőke cicmiriccnek visszakérdezett jó hangosan, hogy "Na és ha nem lesz?!" És láss csodát, a szöszke következő mondata az volt, hogy "... Izé... egy mojitot kérek szépen..." ... tehát ismerik a népek a varázsszót, csak nem alkalmazzák... :)
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Bigyóblog Legóember az űrben 2012.01.31 09:42:00
Két kanadai diák 24 ezer méter magasba repített egy Lego emberkét, majd le is fotózták, le is videózták kalandjait. Matthew Ho és Asad Muhammed egy másfél évvel ezelőtti kísérlettől kapták az ötletet, akkor MIT-esek ballont repítettek hasonló magasságokba. Négy és fél…..
R. Daneel Olivaw 2012.01.31 11:31:48
@velorex-vezető:

Na szerinted mi tartott ezen 4,5 hónapig, ha nem voltak betépve? ;)
Egyébként a minifig az abszolút példakép optimizmus és pozitív hozzáállás terén... 24e méter magasan is csak mosolyog és mosolyog, sehol egy zokszó a hidegről meg a szélről... :)
Úgy gondolom, hogy férfitársaim nagy része igennel felelne erre a kérdésre, de csak azért, mert még nem látták a CenterParcs reklámfilmjét. A holland turisztikai cég legújabb kampányában ugyanis óriási csöcsök repkednek lassított felvételeken, ám nem egy dögös…..
R. Daneel Olivaw 2012.01.26 12:32:19
Ha tágabb értelemben hazánknak tekintjük Közép-Európát, akkor Natalia Avelon - anyakönyvezve, mint Natalia Siwek - hazánk szülöttje, és emellett egy káprázatosan gyönyörű hamisítatlan bombázó. A lengyel származású német színésznő a lengyelországi Boroszlóban (Wrocław)…..
R. Daneel Olivaw 2012.01.24 13:37:03
Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár. A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand…..
R. Daneel Olivaw 2012.01.23 14:37:12
@frontember876:

Ott a pont.
Vagy 'B' terv: 1 Md HUF ésszel elhelyezve hozza az évi 12-15%-t izzadságszag nélkül, ebből prímán lehet utazgatni keresztül-kasul a bolygón, és igény esetén akár 5*-os szállodákban múlatni az időt, mindig másikban, mindig abban a szegletében a világnak, ahol épp kedve hozza az embernek... (egyébként a lista pontjainak száma, melyekre előbb érdemes elkölteni egy Md-t, mint erre a cellára, gyakorlatilag tart a végtelenhez.... :)
Subba Kínzó kérdés 2012.01.18 12:01:00
              ..
R. Daneel Olivaw 2012.01.18 15:29:03
@géhá:

Az lehet, de ha találkoztál már belgákkal egy napnál hosszabb időtartam erejéig, akkor jó eséllyel előbb mész el a dawn-kórosok Nézd-cicakaki-hopp-bekapom fesztiváljára egy hétre semmint, hogy akár csak egy napot is eltölts közöttük újra ....
Randy de Puniet körül zajlik az élet, de a MotoGP-ről most szó sincs. A nemrégiben az Aspar csapathoz szerződött versenyzőnek most sokkal inkább a magánélete kerül kivesézésre, sem mint a CRT motorral való ismerkedés. Először is nem mehetünk el a tény mellett: úgy néz ki,…..
Az ünnepi szezonra jelentek meg ezek a cipők a Nike-tól. Nekünk tetszik az irány, amerre a Nike elmozdult ezekkel a cipőkkel! Egyszerűek, szépek, letisztultak, de hogy harmonikusak-e, abban nem vagyunk biztosak. Azt sem annyira értem, hogy mitől lesz a bőr rajtuk prémium, de tény, hogy…..
R. Daneel Olivaw 2011.12.14 09:51:03
@version:

És ezek még a szalonképesebb modellek közé tartoznak... menj be itthon bármelyik üzletükbe, és nézd meg, micsoda elmebajt árulnak 40e meg 50e forintért...