Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RealDamon

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.10.29 12:44:57
Az a helyzet, hogy még jó pár "Ami nem került be" bejegyzést írhatnék, mert a Stalin utáni vad tesztelgetés eddig nem sokra vezetett.Próbáltam ugyebár a Dracula kettőt, aztán a "Hooligans" játéknak is akartam adni egy esélyt, de az a vacak már el sem indul...…..
RealDamon 2010.10.30 13:42:09
@Je m'appelle Théo: Véleményem szerint biztos,h nem. Míg egy jó játéknak elég nagy reklámozottsága van addig egy-egy rossz játékra alig lehet rábukkanni. Magyarán rossz pc játékok vannak még bőven, csak meg kell őket találni. :D
Már nem akartam több ilyen bejegyzést, mert bíztam benne, hogy sikerül az utolsó nagy küldést megúszni át nem vett csomagok nélkül, de sajnos most sem jött össze. Úgyhogy még eladó 3 2 0 darab kukás póló, következő méretekben: S , XL, XXLUpdate: Elkeltek mind Aki úgy…..
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
RealDamon 2010.07.19 09:48:27
@Disznajházy uraság: Igazad van, normál esetben ezt teszi valaki, ha játékot vásárol, de ha apuci, anyuci megy ajándék céljából vásárolni ott előfordulhatnak ilyen kisebb bakik választás során.

@starkp: Egyes játékokat, amit FreddyD bemutatott már értékelni sem érdemes, hiszen megkérdőjelezhető,h egyáltalán a legnagyobb jó szándékkal is játéknak merjem nevezni.
RealDamon 2010.07.19 20:18:55
@MicroStar: A második mondatoddal egyetértek, az elsővel csak részben. Sajnos azért még mindig vannak benne olyan idegesítő hibák, amik mellett képtelen vagyok elsiklani, de el kell ismerni,h a Citytől eddig ez a legötletesebb játék amit én láttam.
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.04 11:12:00
Mit szólnátok ahhoz, ha a legközelebbi alany olyan lenne, mint ami legutóbb 2007 június 15-én volt? :)UI: Nem egy új Deathbringer epizód volna ;) ..
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Anno az Xtreme Boarders/Precision Skateboarding játékból 100.000 példányt nyomtattak. Mindez olvasható a gyártó honlapján. Az eladási statisztikákkal már nem büszkélkednek.Hogy ez most hogy jön ide? Nos, a következő alanyt is ezek a tehetséges emberek rakták össze. Azt…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.12.02 22:34:00
Már alakul az új videó. Egész konkrétan fel is van véve minden jelenet és amennyire én meg tudom ítélni, lesz benne sok mókás dolog. Egyedül a külső bejátszásokat kell még felvennem, abból is lesz egy pár. Jövő héten ki fogom majd rakni, aztán talán előre fel is veszem a…..
Sokan nem értettek velem egyet, hogy bekerült a sorozatba és ezt tudtam előre is. Részben igazuk is van, mert élvezhető darab. De úgy gondolom nagyon korrektül bántam a játékkal és szívesen is tettem, mert megérdemli. De ignorálni azt a tényt, hogy vannak kínos hibái, az…..
RealDamon 2009.11.20 06:28:26
@bbankrablo: Sztem van még bőven videóalany jelölt az tuti. Csak hát nehéz őket felkutatni, mert a szar játékoknak többnyire nincs reklámja és azokat keresni kell. :) De egyetértek veled ezzel kapcsolatban.
Árpádnak sikerült valahogy eljutni a nyolcadik pályáig, ahol már kissé félelmetesebb kutyulik vannak, mint a Winthorp's Mansion-ben, vagy akár a Mortyr-ban. Érdemes megfigyelni az életerőt. Ezekkel nem érdemes szarozni ..
Egyszer már picit utaltam rá, de most már nem titok, hogy a holnap megjelenő új kiadványban, második teljes játékként a Mesterlövészt kaphatjátok.  Mielőtt emberek legyintenének, az utóbbi 1 hónapban kiváncsiságból nézegettem a boltokban, hogy mennyiért árulják manapság…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
László küldte ezt itt a Need for Speed Shift magyar verziójából, ahol Söfőrpárbajra hívnak...
A sok érkezett pólók közül bemutatok hármat, amelyek bizonyára már nem fognak nyerni: Az első póló jelen esetben tényleg első póló, mert ez a beadvány érkezett meg elsőként. Sosem volt bajom a minimalizmussal (ahogy láthatjátok a blogon vagy a videókban) de jelen esetben…..
RealDamon 2009.09.17 18:38:38
@freddyD: Már megbocsáss, de nem vagy te egy "kicsit" perverz? :D Most komolyan amíg meg nem említetted,h mire hasonlít a J betű eszembe nem jutott volna,h annak nézzem. :) De semmi offense csak megjegyeztem ezt. :)
Mellesleg remélem a pólók nem csak jól fognak kinézni, hanem minél ötletesebbek/poénosabbak lesznek. Legalábbis a fent említett 3 pólóhoz képest mindenképp.
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
RealDamon 2009.08.31 07:28:46
@Janeeka93: Ehhez csak annyit fűznék,h már a videó felett látható kis kommentben maga FreddyD is freddyné-nek hívja a saját barátnőjét. Szal akkor mért is probléma, ha mások is így hívják? :)

Mellesleg én a jövőben szeretném, ha ezentúl FreddyD videóit freddyné szinkronhangjával hallgathatnánk. :D
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
RealDamon 2009.08.19 09:16:26
@Richie1986: A 2. pályán a börtönben vagy éppen és onnan szabadulsz ki majd. Csodálkozol,h a raboknak nem adnak fegyvert? :)