Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hocy

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Barátom! Bocsi, hogy megint eltűntem.Sajnos , itt mindig történik valami, ami keresztülhúzza a számításaimat és nem tudok ideülni írni.Pedig lenne mit.Például.:A kicsi lány már 1 hónapja beteg és ha 3 napot kibír az oviban akkor csúcsot döntöttünk.Kiderült csak…..
Üdv Barátom!Végre tudok írni egy kicsit neked.Gondolom már aggódtál,hogy a sok rizsa után el istűnök mindörökre.Bár lehet pont most csalódtál,hogy nem tűntem el.Ki tudja?Majd írd meg nekem! Amióta itt jártam sok minden történt.Például újra szembesültem a ténnyel,hogy…..
Üdv Barátom!Ha tetszik,ha nem ezt a megszólítást kaptad.Próbálok eligazodni itt a dolgokon,még jó könnyen belejövök az ilyesmibe.Most lássuk,hogy mutat ez élesben.Tuti kiakadok,amikor rájövök bénáztam./De ciki./..
Hocy 2010.02.15 22:30:14
@inn/dia:
De Lesz folytatás!
Csak most inkább elteszem magam holnapra.
Gyere vissza holnap!
Jó éjt!
 A malacka itt még kisebb egy házimacskánál.De most sem sokkal nagyobb.A családban Vadkan fedőnéven ismerjük.Saját szerencsemalac! ..
Játékszabály Tegye próbára a Purina ONE-t 21 napon keresztül és tapasztalja meg a látható eredményeket! Ha részt vesz a 2009. május 18. és augusztus 31. között tartó promóciónkban, nemcsak egészségesebbé teheti macskája életét, hanem a több ezer ajándék…..