Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragdoll

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, egy szív hány csücsköt bír el, nekem már kezd kissé csücsök-túltengésem lenni, annyi mindent kell kedvencelnem és egy-egy külön szívzugba zárnom. Például ezt a piros pöttyös, retró, textil, Joaquin névre hallgató hihetetlen kedves őzgidát is. Veszélyben…..
ragdoll 2010.03.09 11:39:36
Sam Simon, a fiatal, New York-i képzőművész alábbi alkotásai akár keretes, kis képként, akár falfestményként is jól mutathatnak csemeténk szobafalán. Bár jellegzetes, ismétlődő motívumai - az őzike, a nyúl, vagy a virágzó ágakon ücsörgő apró állatkák - nem sok új…..
Bevallom, nálunk az egész család szereti a kergemarhakórt. Dédelgetjük, simogatjuk, a család legkisebb tagja rendszeresen vele alszik, de van, hogy beviszi az iskolába is. És annak ellenére, hogy egy picit taknyos orrtól már rémüldözés van a suliban, a kergemarhakórunk ott sem okoz…..
A Lendület fogalom. Minden kisfiúnak volt, bár nem vagyok egy kisautó szakértő, de szinte biztos vagyok benne, hogy jópár apuka szeme felcsillan a Magyar Lemezárugyár játékai oldalon lévő gyűjtemény láttán. Eszméletlen sokféle autó, busz, helikopter, motor, mindenféle és fajta…..
SzuperApuval már találkoztatok a blogon az Ilyen volt, milyen lett? posztban, ő volt az, aki lefotózta magát ugyanabban a törülközőben, amiben a szülei is harminc éve. Rendes, becsületes grafikus művészember ő, aki a kisujjából rázza ki a lányai és unokahúga szobájába a…..
Gyerekszoba Manóvári manók 2009.12.10 09:56:00
Karácsony közeledtével a figyelem a manók felé is fordul, hiszen ők készítik az ajándékokat a Mikulással, a mindenféle karácsonyi film meg az angolszász hagyományok szerint. Ezért épp helyénvaló és időszerű, hogy ezeket a helyes kis minimalista manókat bemutassam, akik kis…..
Gyerekszoba Hű, ez nagyon baba! 2009.12.09 10:14:00
Szerkesztőségileg oda vagyunk a skandináv designért, legyen szó bútorról, kiegészítőkről, ruhákról, mindegy, csak olyan dolgokat tudnak készíteni, amitől az áll a padlón koppan, a nyáltermelés pedig durván fokozódik. Nem tudni, vajon mit tudnak ők, ami ezt váltja…..
ragdoll 2009.12.10 11:18:54
Gyerekszoba Hideglelős McDonald's 2009.11.23 14:55:00
Csodáljátok meg velem együtt a McDonald's egyik nemrégiben megnyílt indiai éttermének reklámját. Kicsi, aranyos, baba Ronald akart ő lenni, mert baba, meg újszülött, mint az új éttermük, értitek, na.Az alapötlet még nem is lenne annyira rossz, csak a kivitelezés sikerült egy…..
Budapesten, a Duna közvetlen közelében, egy kis utca aprócska üzlethelységébe beköltözött Két Egér. Így, nagybetűvel. Mert a Két Egér nemcsak két kisméretű rágcsálót jelent ez esetben, de egy boltot is. Egy könyvesboltot, hiszen az Egerek, főleg az itt szóban forgó…..
Lezárult adventi játékunk nevezési szakasza, elérkezett az idő, hogy bemutassuk a pályaműveket, majd szavazásra bocsássuk a látottakat az Olvasók közt. Döntsék el most Ők, ki nyerje a FigurkaDesign Fázós Mackóját! Lássuk hát, kik neveztek saját készítésű adventi…..
Gyerekszoba Igazi ház kicsiben 2009.11.20 15:39:00
Áll egy ház a dániai Charlottenlundban, a Gotfred Rodes Vej 2 szám alatt. Már 1928 óta tanúja az emberek életének, kint a szomszédok és az arra járók tevékenységeit leshette meg rezzenéstelen homlokzattal, bent pedig Arne Jacobsens  mindennapjainak adhatott kellemes, kényelmes…..
Gyerekszoba Karton etetőszék 2009.11.20 17:59:00
Láttunk mi már sokféle etetőszéket itt a blogon, de ilyet még sosem. Kartonból készült a Belkiz etetőszék koncepciója, ami nemcsak azért jó, mert eleve újrahasznosított az alapanyag, és majd megint bezúzható, hanem azért is, mert könnyű - de azért a szerkezetének…..
Danka-blog Nézem, ahogy alszol 2009.05.05 15:49:00
Nézem, ahogy alszol,Keresem az érzést:Én már nem is sírok,A lelkem már békés.Egy ígéret voltál,Ábrándoztam rólad.Nagy terveket szőttem,Hogy Te váltsd majd valóra.Nézem, ahogy alszol.Békés, nyugodt álom.Fél év bölcsességeVilágítja arcod.Mikor megszülettélÉs elvittek…..
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
ragdoll 2009.11.20 10:49:15
@Este: Tényleg nagy mázli, te meg ezek szerint az édesapádtól örökölted a fogaidat :)

A posthoz csak annyit, hogy az a szegény gyerek MÁR megutálta az egész fogmosási hercehurcát. Nekem is van gyerekem, igaz, még csak 5 hónapos, de biztosan nem erőszakkal fogom rávenni a fogmosásra. A mese nagyon jó ötlet, hiszen a gyerek utánoz, és ha a rókakoma vagy a nyuszmusz mindennap mossa a fogát, akkor majd ő is fogja. A fogorvos pedig jóbarát, nem bánt, hanem segít.
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 25. 2009.11.20 09:42:00
Ölelgetnivaló állatokból a gyerekeknek sosem elég, bezzeg mi, szülők pikkpakk herótot kapunk tőlük. De hát azért vagyunk felnőttek, hogy felülemelkedjünk saját agybajainkon, majd egy csillogón kérlelő szempártól meglágyulva ismételten beadjuk a derekunkat. Személy szerint nem…..
Gyerekszoba Mióta ég? 2009.11.19 09:38:00
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek környezettudatosságra nevelését, és ennek egyik sarkallatos pontja az energiatakarékosság. Mert a kölkök meg a villanyok lekapcsolása általában és a családok 99 százalékában összeférhetetlennek bizonyulnak egymással. Persze, rájuk…..
Gyerekszoba Papírdenegér 2009.11.18 17:56:00
Ezt a papírmasé denegértrónt, bár gyerekszobákba tervezték, én biza' be nem tenném nálunk a Vadakhoz. Bár készséggel elismerem, bárgyú pillantása sokat old a pocakján levő koponyalufik bizarr összképén, azért a kedvem csak nem jött meg hozzá, nyilván nem én vagyok az ügy…..
"Az eleje kicsit véres, a közepe drámai, nade aztán jön a hepiend, meg az első lépések, na az elkepésztően cuki" - írta nekünk Timi. És jobb, ha hiszünk neki: aki nem bírja a vért és az izgalmakat, kezdje inkább az ötödik percnél...
ragdoll 2009.11.18 11:21:05
Gyerekszoba Etsy.com - Harapj bele! 2009.11.16 14:53:00
Ha netán arrafelé lesz dolgotok, ugorjatok be Ti is pár percre a Fakery pékségbe. Nem fogjátok megbánni, hiszen kizárólag kalóriamentes sütiket kaptok, szájbosszantás helyett szembosszantásra, így aztán a záróvonalak ezúttal a helyükön maradnak. (Feltéve, hogy nem  vagytok…..
ragdoll 2009.11.18 10:58:58
Gyerekszoba Ez így gömbölyű 2009.11.17 14:53:00
Akik olvassák a Gyerektrendet is, azok már tudják, hogy a pöttyös cuccok bejönnek. A pöttyökkel pedig kéz a kézben járnak a gömbölyű formák, így hát a mindenféle gömbölydedért is odavagyok. Így nekem nagyon nem is számít, hogy a mOmma micsoda újfajta technológiákat…..
ragdoll 2009.11.18 10:54:46
Gyerekszoba Öko légtisztító 2009.11.06 17:26:00
Íme, az Andrea légtisztító készülék, mely egyedülálló módon, teljesen környezetbarát eljárással szűri ki a lakás levegőjéből a káros anyagokat, majd oxigénben gazdaggá teszi az otthonunkat. Mindehhez a csinos kis készüléknek - amely természetesen bezsebelt már pár…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 23. 2009.11.06 09:58:00
Ha már advent, és ha már adventi kalendárium, meg kell mutatnunk Nektek, mit küldött bölcsésztanár nevű olvasónk a  postaládánkba."Sziasztok!Nézegetem egy ideje itt az okosságokat, és most kedvem támadt egy sk dolgot küldeni nektek.Nem nagy szám, de ha akarjátok,…..
Ideális karácsonyi ajándék leendő baltás gyilkosoknak és halottkémeknek. Értem persze az ötletet: tanulják meg anatómiailag a belső szerveket a kölkök, meg mi hol van és akkor anya tud magyarázni, hogy ez meg az mire való. De azért mégsem tudtam némi röhögés nélkül…..
Tudtátok, hogy kishazánkban az első játszóterek - természetesen Budapesten - még az első világháború előtt épültek? Bár eredetileg 13 játszóteret szerettek volna felhúzni, végül csak három került átadásra: a Marczibányi téri, a Simor utcai és a Soroksári úti…..
A Krooom színes, hullámpapírból készült gyerekbútorai látványosak, bármilyen gyerekszobát iziben feldobnak, ráadásul az így megvédett környezettől is jelest kapnak. A gyártó által jelenleg még szabadalmaztatás alatt álló, különleges technikával készült ülőcék,…..