Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rainbow*

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már - már hagyománnyá nőtte ki magát a pénteki nyereményjátékunk! Így lesz ez most is, reméljük nagy örömötökre! A Health and Beauty támogatásával vagy egy arcmaszkokból álló szépségcsomagot, vagy egy arctisztítókból álló szépségcsomagot sorsolunk ki.…..
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..
rainbow* 2010.05.09 17:41:54
@mony b: Ha ez a szemöldök a riasztó, akkor neked valószínűleg tetovált, 2 centis, vagy ceruzával kihúzott csík-szemöldököd van. :)
Plato's Atlantis           http://www.youtube.com/watch?v=TrrJaa1-yskhttp://www.youtube.com/watch?v=XQjMmBIebIE♥..
" A szerelem megsemmisíti az észt. Az agy és a szív olyan, mint a homokóra két edénye: amikor az egyik megtelik, a másik kiürül. " ..
mindennapok. harmadik - zűrzavar 2010.02.28 14:26:00
szia"Talán nem is létezhet öröm ezen a bolygón anélkül,hogy vele egyenlő mértékű fájdalom ne szülessena kiegyensúlyozásához egy ismeretlen mérlegen."Jól éreztem, rosszul döntöttem. Hogy miért? Mert elcsábultam. Ez nem is lenne baj, csak túl hamar.De ma ugyanúgy…..
mindennapok. második - kérdés 2010.02.28 00:44:00
sziaMiért van az, hogy amikor minden áron ki akarunk tépni valakit a szívünkből, egyből eszünkbe jutnak a szép, kedves, kellemes, vicces, szerelmes.. emlékek?Nehéz..Még mindig nem tudom mit tegyek...Újabb hiba lesz, már érzem.Istenem, kérlek adj egy jelet!..
mindennapok. első. - tátongó űr 2010.02.27 11:35:00
szia Unalmas, fárasztó dolgok jutnak csak eszembe, amikor arra gondolok, hogy mik is a gondolataim. Unalmasak, de nem nekem, neked. Számomra fontosak, nem elhanyagolhatóak.Most mégis olyan, mintha minden szertefoszlana. Tanácstalan vagyok, semminek sem látok értelmét... Csak sírok,…..
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
rainbow* 2010.02.13 21:40:26
  ..
rainbow* 2010.01.19 15:46:52
Szerintem Johnny Depp még mosogatórongyban is a legsármosabb férfi a világon sőt, még ilyen fura kék napszemüvegben is. Zsenialitása vitathatatlan, nem is folytatom, mert soha véget nem érő dicshimnuszba kezdenék bele. Ha ő öltözik fel így az még inkább erősíti bennem az…..
115 £-ért már mindenkinek lehet Louboutin cipellője. A bibi csak az, hogy a lábára csak hozzá járó Barbie-nak megy fel. Kedves dobozkában bőrszerkós domina várja, hogy a karácsonyfa alá kerülhessen kis és nagylányok közös örömére. Aki még ezek után is bánatos…..
Makány Márta 2009-es őszi-téli kollekciójából választott magának egy hernyóselyem ruhát Federica Torti olasz műsorvezető és divatújságíró a Virgin Gálára. A műsorvezető már nem először jelent meg a vörös szőnyegem Makány Márta ruhájában.Nektek, hogy tetszik? Love or…..
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..
rainbow* 2009.10.14 22:56:59
rainbow* 2009.10.14 22:58:35