Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gibbiceps

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minap a szék óriás rezóval, most egy kellemes könyvespolc sportidommal, tankkal. Az olasz motorépítőt, Lorenzo Burattit ismét elkapta a lakberendezési vágy: pár deszka meg egy Ducati Pantah készlet segítségével létrehozta ezt – a kulturális kakasülő ideális berendezési…..
Apám rengeteget mesélt a fiatalkori motorozásokról. Nem csak úgy fel-le, a faluk között nyomták, hanem a szocializmus kereteit kihasználva addig mentek, amíg csak a hatvanas évek elején lehetett. Biztos szívesebben indultak volna nyugatra, nyugati motorokkal, de csak a kelet jutott,…..
„Na, macikám, adj gázt!” – mondta a kínai akrobata, és megkapaszkodott a hinta kötelében. A biztonságos talaj egyre távolodott, a mélység nőtt, előbb öt, majd tíz, végül ötven méteres szakadék tátongott alattuk. A kis egyhengeres négyütemű monoton…..
Egy kairói utcát lezáró katonai péncélozott harcjárművek előtt motorozik el két férfi 2011. január 29-én, amikor ötödik napja tartanak a 30 éve hatalmon lévő Hoszni Mubarak elnök távozását követelő tüntetések Egyiptomban. A tüntetések az után is folytatódnak, hogy az…..
Ki mondta, hogy az élő állat szállításához teherautó vagy utánfutó kell? Kubában az élet sokkal lazább. Az AP hírügynökség fotósa mókás pillanatot kapott el: egy motoros összekötötte kecskéje lábát, s hátizsákként fuvarozza Havannában 2011. január 6-án, a főváros…..
Mit csinál a téli szezonon kívül a Télapó szarvasa? Solexszel büntet az utcákon, fajok közötti szerelmi kalandokba bonyolódik és ezért kis híján sörétet kap fenekébe. Denis Bouyer zseniális rajzfilmje őrült kalandokat mutat be: segédmotoros jaszkarizás, lopott csókok és…..
Motorkerékpáros hagyja maga mögött a Michel Martelly elnökjelölt hívei átal felgyújtott, autógumikból emelt útakadályokat Port-au-Prince-ben 2010. december 9-én. Haiti több városában zavargások zajlanak azóta, hogy az országos választási tanács kihirdette az elnökválasztás…..
Szerkesztőségünkben gyakori vita, hogy melyik volt a legszebb kétütemű? A választás nehéz, de magam részéről a kéthengeresek felé hajlok. Olyanok jutnak eszembe, mint az Ossa Yankee, amely a spanyolok amerikai exportra készített, rendkívül arányos motorja volt. Azonban ha lemegyek…..
Gibbiceps 2010.07.27 15:00:11
@ZON: A jobb kezével a gázt húzza, de nem a markolaton, hanem a bowdent cibálja :)
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
Gibbiceps 2009.08.03 22:38:14
@energe: "értem-értem, de a motort itt mindenki siretje, a "művészt" meg többen megcsonkítanák, kivégeznék stb...
Végülis az nem barbárság!?"

Ez az "ember" egy aberrált fasz, ezt érdemli. Mi lenne ha én abban látnék művészi értéket ha valakit, mondjuk a művész urat, ripittyomra verném egy vízvezetékkel? Akkor a szemébe tehetséges kortárs lennék?