Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zazika

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budafok nagymértékben a Törley családnak köszönheti, hogy bor- és pezsgőkultúrájáról lett ismert, mégis hagyja tönkremenni a család sírboltját. Belógtunk, körülnéztünk, fotóztunk. Kép: Wikipedia / Civertan..
zazika 2011.08.26 15:20:05
A szégyen az az, hogy a kis suttyók "kidekorálták". Odáig fajult a társadalom, hogy lassan senki nem tanítja meg a gyerekeinek, hogy a felmenőinket tiszteljék. A sok paneproli azt sem tudja, (és nincs is igénye rá, hogy tudja), ki volt az Törley. Így nem is tudja megtanítani a fiának-lányának, hogy ugyan ne graffitizzen tele egy síremléket. Gondolom azok "gyermekei" lehettek, akik anno feldúlták a kriptát, kiszórták a csontokat. Undorítóak az emberek. Nem tiszelenek semmit és senkit, de méltatlankodni azt mindig tudnak, ha pl csak két percet késik a busz, és hasonlók. 99% nem gondolkozik, hogy mi miért van.

Arról van szó, hogy a forradalom után szétverték a mauzóleumot és azóta SENKI nem tett semmit.Az meg valam fertelem, hogy különböző pártok hívei itt egymásra mutogatnak, hogy a Lendvai Ildikónak, meg hogy a fideszes városvezetésnek kellett volna-e rendbe tetetni. Vajon 1957 óta hány vezetése volt a településnek, majd a kerületnek? Okoskák, akik itt egymásra mutogattok! Ti is ugyanolyan sötétek vagytok, mit az a hülyegyerek, aki lezsidózta Törley bácsit...

Aki meg itt lakik, elhiszem, hogy nem erre akarja költetni az adóját. Igen, van kultúra is, de a gyereket asszem többször kell orvoshoz vinni, mint egy síremléket meglátogatni. Ez nem azt jelenti, hogy hagyjuk meg az enyészetnek, nyilván. De miért kell b*szogatni, ha ő csak normálisan szeretne élni? Aki őt leoltotta, pont olyan építő jellegű dolgot bírt mondani, hogy a zp helyére állítsunk országzászlót. Persze, az kell a népnek, véletlenül sem valami olyasmi, amit "használni" is tudna...
És hangsúlyozom: Elsősorban! Itt pedig még az alap dolgok is hiányoznak...
A Complex-com-nak ezért a cuccért adni kellene valami díjat, esküszöm. A Törtetők egyik legjobb karakterének legjobb beszólásait gyűjtötték össze bármikor felhasználható formában: a telefon (Blackberry, mi más) gombjait nyomogatva előjönnek az olyan Ari Gold-klasszikusok, mint a…..
zazika 2011.08.22 16:06:59
comment:com Alakul a Való Villa 2011.08.22 11:30:00
Rövid, de annál jobb hírünk van azoknak, akik azt szeretnék, ha a Való Világ lakói a luxusbörtönben többet szívjanak, mint amit egymás (és saját maguk) elviselése jelent: az új villa nem az eddig megszokott kényelem és pucc jegyében kerül berendezésre, hanem csupasz falakkal,…..
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
zazika 2011.07.07 09:02:29
@atila68: Hát ezt most nem értem, hogy miért nekem címezted, de te tudod...
Én csak arra akartam utalni ezzel, hogy kezd a Story magazin színvonalára hajazni a társalgás a három gyermek és a hererák, valamint L.A. kapcsolatait boncolgató kommentekben.
Egyébként bármitől lehetett neki, és én pont le is szarom, nem azért szeretjük vagy nem szeretjük, szerintem nem is foglaltam állást.

Igaza volt barkóczay-nak, valaki mindig itt tölti ki a dühét...
zazika 2011.07.08 08:37:03
@atila68: Ja bocsi, csak felette volt a nevem :D

@Norx: mélységesen egyetértek, respect!
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
Olvasónk a Keleti pályaudvaron a beléptetést végző őröknek az elmúlt napokban lejárt bérleteket, személyi igazolványt és különféle kártyákat mutatott bérlet helyett, és szinte mindig beengedték. Csak egy hölgy merte megállítani. Mégis, miért fizetjük ezeket az…..
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
zazika 2009.09.01 16:26:05
@Tomi324: Miért, ha dohányzik, attól hűvösebb lesz? :D

@Babu2000: Abszolút igazad van. Ennyi erővel bárki bármit megtehet, csak el kell nyaffintania magát, hogy jaj-jaj, de meleg van, fárasztó a munkám, stb...

Amúgy mit kell védeni, EZT a bunkó sofőrt? Es hangsúlyozom, azzal, hogy azt mondom, ez egy pofátlan f@szkalap volt, ezzel nem azt mondom, hogy minden BKV-s sofőr köcsög paraszt. De könyörgöm, másnak is van nehéz munkája, ami fárasztó negyven fokban, de ez miért jogosítaná fel arra, hogy a szintén fáradt utast, aki mondjuk az egész napi megfeszített meló után megy haza, a cigifüstjével irritálja.? Kérdem ezt dohányosként...

Amúgy, ha már rászólt a srác, a sofőr helyében minimum ezt tettem volna: Ajtó behúz. Esetleg kinyöghette volna, hogy bocs.
zazika 2009.09.02 08:32:29
Kedves @kereszt:
Te nagyon félreértettél valamit, pont hogy azt magyaráztam (és emeltem ki nagy betűvel), hogy nem mindem sofőr bunkó, de EZ az volt. Így már tiszta?

Nekem pont azzal van a gondom, hogy egyesek kollektíve bevédik a sofőröket, és nem egyénenként vizsgálják a problémát, mikor minden post más eset, nem lehet általánosítani

Gondolom te is ezt akartad mondani, nincs miről vitázni. Szövegértés: Ülj le, egyes! :D (bocs)
Olvasónk egyik családtagja előre vett jegyet az InterCity-re, de betegsége miatt nem tudott utazni, később a jegy árát megpróbálta a jegypénztárban visszakérni. Ez sajnos nem sikerült, mert a pénztáros orvosi igazolást kért. Tisztelt MÁV-figyelő!
 Ez úton szeretném…..
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
zazika 2009.08.04 16:34:37
@Tom Bobb:
Nincs, de megcsinálhatnánk a bkv-figyelő mintájára :)
Minden nap lenne egy poszt cigány kontra magyar, és akkor talán az okosok is elismernék, hogy VAN cigánybűnözés...
:)
De ez csak egy ötlet... Elég gyorsan lekapcsolnának.