Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreghegyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elég nagy gazdasági világválság elég nagy maflást kent le a borágazatnak globálisan (tavaly 3,6 százalékos volt a visszaesés), így annál feltűnőbb a hír, hogy 2010 első felében jelentősen nőtt az osztrák borexport értéke. Pontosan 10 százalékkal az előző év azonos…..
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
Matt Kramer azon ritka borírók egyike, akiknek esszéi megérdemlik, hogy az ember másodszor is elolvassa őket. A Wine Spectator online kiadásában most egy kevéssé meggyőző gondolatmenettel állt elő, amely azonban számunkra mégis érdekesebb, mint acélosabb logikájú cikkei. A Timing…..
Tikkasztó nyár. Tűző napsütés, szinte fojtogatóan nehéz levegő. Halk légyzümmögés, izzadt, borostás arcok. A vízparton palacsinta- és lángossütő bódék okádják magukból a forró sültolajszagot, még fullasztóbbá téve a nappalokat. A forróságban csak a magunkkal cipelt…..