Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gt203

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány tegnap egy egyszer már - másnál - bevált recepthez nyúlt: a Kossuth térre hívott több ezer ember előtt ilyeneket mondott: Az igazi ellenség természetesen a despota Orbán Viktor, aki hazudik, csal, lop, a javunkat akarja – nem adjuk –, és nem legitim. A…..
56 éves vagyok. Orvosi kutatóintézetben dolgoztam. Elektronikai, számítástechnikai fejlesztéssel foglalkoztam. Később számítástechnikai vállalkozásba kezdtem. A 2000 elején úgy dübörgött a vállalkozásom, hogy azt hittem az irány a csillagos ég. Ekkor született két…..
Ismét ugyanannál a bábaasszonynál csúsztak bele egy újabb életveszélyes esetbe. Még mielőtt a torkának ugranánk, az ugyan csoda, hogy még praktizál, de ha teszem azt, az elmúlt 3 évben is ezt tette, és nem volt róla egy hír sem, akkor a komplikációk száma egyáltalán nem…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
Sorstársaim! Nem szeretek ilyen oldalakat olvasni, mert alapjában véve mindig bizakodó, optimista természetű vagyok és hiszem, hogy talán jobb lesz és itt nem csak magamra gondolok… De az elmúlt 2 hónapom álláskereséssel telt és elkeseredtem…4 ( mások által is ) igen…..
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Egy fickó merül le nyugodtan a víz mélyére, majd közli a hajón maradt társával, hogy valami megharapta. Világosságot gyújt, így láthatóvá válik, hogy mi kóstolta meg. Több száz piranha néz vele farkasszemet, majd darabokra szedik a férfit. A vérengző lények nekiiramodnak,…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Jelenlegi munkahelyemen 4 éve dolgozom, IT…..
Munkahelyi (T)error Cukrászterror 2010.02.02 06:00:00
Kedves Despota!   Sok olyan posztot olvasok a Munkahelyi Terror blog-on, amitől felforr az agyvizem. Nem azért, mert hogy jajdenagyon terrorizálják a szegény munkavállalókat, hanem azért, mert olyan dolgok miatt sírnak, amit egyszerűen röhejesnek tartok. Nem tartom a blog témájába…..
gt203 2010.02.02 09:45:39
@Michael Collins:
pontosabban írva: 4 munkahely 5 év alatt! tipikusan az a munkavállaló aki a hátam közepére se kellene.
egyébként valóban bicskanyitogató a stílusa, ahogy mások problémáját semmibe véve, azt hiszi, hogy az ő (vagy párja) problémája a világ legfontosabb dolga.
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
Üdv mindenkinek,   A történetem másfél hétre rúg vissza. Interjúra indultam a M. O. I. budai irodájába a Mechwart ligethez. Gyanús volt már az első perctől kezdve hogy az "irodában" folyamatosan döng a zene és az emberek kettesével mennek be a "manager"-hez…..
Magyar Róbertet 2006 nyarán vették őrizetbe, a büntetőper 2007 márciusában kezdődött. Magyar Róbert a rendőrség szerint a "fekete sereg" néven ismert maffiacsoport vezetője volt. Az ügyész szerint a vezető, M. Róbert a vele kapcsolatban álló vidéki bűnözői…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Tudtad? Műszaki vizsga 2009.12.07 11:09:00
Ez a hét is jól kezdődik. Biztos többen hallottátok már, hogy ismét egy baráti megoldást terveznek megvalósítani, az autók műszaki vizsgáztatásával kapcsolatban. Valamikor még a nyáron felröppent a hír, miszerint 2010. januártól megváltozik az autók műszaki vizsgáztatása.…..
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..