Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogolyan

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oktatási hivatal az elmúlt években hatékonyan kívánta fejleszteni a népművelést. Úgy vélték, hogy az általános iskolák számára előírt óraterv a zeneiskolák pedagógusainak felkészüléséhez is nélkülözhetetlen. Sok helyről érkezett visszajelzés, hogy a zenetanár órán reagál és reflektál, és a…..
Amint elkezdődik az iskola, reggelente bedugul a Fő utca. Meg délután. Meg bármikor, akár a legkisebb gikszernél is. Télen és nyáron, felfelé és lefelé. Mi pedig állunk, és szívjuk a kipufogógázt. Pedig van megoldás. ..
Újabb "ige" kering a közösségi oldalakon, most a fluorid veszélyeire hívva fel a figyelmet: Keressétek a FLUOR mentes fogkrémet! A legtöbb fogkrém fluoridot tartalmaz, amely egy potenciálisan mérgező vegyszer, ami elvékonyítja a fogzománcot. A fluorid annyira erős, hogy átmarja…..
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Tanuljunk Sokan használják levelezőként a Gmailt. Megmutatom, hogyan olvashatjátok az ottani leveleiteket az Outlook Express segítségével.Minden egyes lépést képekkel illusztrálok, hogy könnyen lehessen követni a beállításokat. Első lépésben engedélyeznünk kell a POP protokollt…..
Fogolyan 2010.12.06 18:50:24