Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galamb-klán

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nekem már nem kell bizonyítanom semmit. Éppen eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket a családommal."Ezt a Napi Ásznak nyilatkozta Győzike (hát ki más) azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e a képernyőre. Nekünk meg a fejünk fölötti…..
comment:com John Malkovich duplán 2009.12.29 17:05:00
A korai tévézést vígjátékokkal kezdjük, úgyis közeleg a szilveszter, úgyhogy gyúrni kell a vidámságra, nehogy depressziósan menjünk át az új évbe. BS&TH-filmekből az utóbbi években nincs hiány a műsorkínálatban, úgyhogy semmi meglepő nincs abban, hogy ma is láthatunk…..
Az alig húszperces első tárgyalás végén a Fővárosi Bíróság csütörtökön január 5-ére tűzte ki annak a pernek a következő fordulóját, amelyet az egykori Danubius Rádió tulajdonosa indított a médiahatóság ellen, a korábban általa használt frekvencia október végi…..
galamb-klán 2009.12.18 08:39:58
@kiricsizoltan: ne járasd le magad, hogy elárulod ezt a hüje Havast olvasod. Ciki.
comment:com Hírek búrkifli mellé 2009.12.03 11:33:00
Újabb válságkezelő lépésekről döntött a Magyar Televízió menedzsmentje, mert a parlament többsége minden fillér költségvetési céltámogatást elvont az egyébként is alulfinanszírozott közmédiumtól. Hamarosan csoportos létszámleépítés lesz, és a jelenlegi formájában a…..
A párkereső trashreality olyan, mint a takony, ha jól besűrűsödik, akkor lesz szép formás. Legalábbis a Benkő feleséget keresbe nem sikerült annyi érdekes karaktert összeválogatni, hogy már a kezdő részekben is megfelelően sűrű legyen a hangulat. Ezt az is jelzi, hogy az eddigi…..
Szulák Andrea januártól újból csatornát vált. Az a Blikk híréből sem derül ki, hogy Szulák saját elhatározásából hagyja el a Storytv-hez képest mégiscsak nézettebb közszolgálati csatornát, vagy esetleg szóltak neki, hogy ennyi volt. Egyébként nagy váltásra nem készül, a…..
comment:com Hírek fasírt mellé 2009.11.03 11:30:00
Dargay Attila animációs filmrendezőtől november 13-án, pénteken 14:15 órakor vesznek végső búcsút a Farkasréti temető Makovecz-termében - közölte a Magyar Filmművészek Szövetsége hétfőn az MTI-vel. A Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, a Vuk, a Lúdas Matyi, a…..
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
Sajnos friss a gyászhír, életének 83. évében elhunyt Dargay Attila rajzfilmrendező, grafikus, akinek rajzait gyerekkorunkban millió helyen láthattuk, akár ősrégi Füles újságokban, akár a Hahota, a Pajtás magazinok címlapjain, képregényeiben, akár a mindenki által…..
Akik olvastak tegnap délután híreket, azok biztos tudják, de azért elmondjuk: visszatér Jegyes-Tóth Kriszta a képernyőre. A műsorvezetőnő májusban ment el szülési szabadságra, akkor épp a Nap-kelte műsorát vezette hetente egy-egy nap. Most a Ma Reggelbe tér vissza, hogy ne…..
Este is és délután is sztárok rajzanak az MTV-n, ráadásul újra a képernyőn Szulák Andrea. A ma induló Sztársáv című műsorról írtunk már múlt héten, és szintén ma, méghozzá délután jelentkezik először a 6 órai tea című magazinműsor. A naponta jelentkező…..
Továbbra is publikálhat a Népszabadságban Bächer Iván. Teljescikk itt. Aki lemaradt volna az eseményekről, annak elmondjuk, hogy a publicista egyik írását nem hozta le a lap "mert rossz volt", a Magyar Hírlap viszont a szerző engedélye nélkül átvette. Bächer tegnap még…..
Halló emberek, napra pontosan harminc évvel ezelőtt, 1979. július 31-én reggel 7 órakor indult útnak kedvenc sorozatunk, a Másfélmillió lépés Magyarországon csapata. Innentől kezdve október 15-ig nagyjából folyamatosan gyalogoltak és forgattak, és több mint 1100 kilométeren…..