Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B@B

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen mik vannak még a játékban. Kedvencem, mikor 2:02-től kiszabadítja az idegesítő bajtársunkat.  ..
B@B 2009.12.15 09:31:28
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
B@B 2009.10.20 20:05:54
buldi53 küldte következő videót, ahol a készítő a GTA 4-ben részeg disznókat küldött át az autópályán. Mindez elég mulatságosan néz ki és a videó végén (3:44) egy ismerős serleg is beköszön ;) Új videó folyamatban, jövő hét első felében szerintem kinn lesz …..
B@B 2009.10.18 10:02:41
Good-Games Wolfenstein történelem 2009.10.05 17:39:00
A Histories első részében egy nagy sikerű sorozat, a Wolfenstein c. játék történelmét vezetem végig. Jó szórakozás! A Wolfenstein egy FPS stílusú játék, az FPS-ek ősatyájának is nevezik. Különféle ellenségekkel találkozhatunk, a náciktól, a legrondább zombikig. A játék…..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Good-Games A legjobb MMORPG 2009.09.15 20:47:00
Figyelem! A Következő képek megzavarhatjátk a nyugalmat! Csak erős idegzetűeknek! Hello Kitty Online Gyertek regisztráljatok ti is :)) http://en.hellokittyonline.eu/ Egy kis ízelítő  : Letöltöd, regisztálsz és már nyomhatod is :-D Hello Kitty online ! Join Now !  ..
Visor és Othala példáját követve én is készítettem egy ilyen videót!A kérdéseket Október 9-ig küldhetitek el!!!! FiGYELEM !!!Egy kis változás lesz a videóval kapcsolatban:Október 9-11-ig nem leszek itthon, úgyhogy azon a hétvégén nem esélyes az első videó. Attól függ…..
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
B@B 2009.09.18 16:05:07
  PiPi barátommal közösen mutatjuk be ennek az 'igencsak' mafla játéknak, az érdekesebb részeit.   ----------------------------- Játék Info: Fejlesztő: Electronic Arts Kiadó: Electronic Arts Év: 2009 ----------------------------- Zene: Chevelle - The Fad Torture Killer -…..