Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozmonauta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Braxátor Rebeka A vietnami konyha ott szerepel a világ élvonalában, mind egészségesség, mind íz szempontjából. De vajon milyenek valójában az autentikus vietnami ételek? Tényleg olyan ízletesek? És mi a helyzet a hírhedt kutyahússal? Ha szeretnél többet tudni a vietnami konyháról, most hat…..
Kozmonauta 2016.08.04 06:52:30
@Willkommenskultur: Vietnami turam soran egy baratommal meglatogattunk egy Hanoitol eszakra, a kinai hatartol nem messze fekvo varost, ahol ritkan jarhat europai ember - a helyiek korbealltak es csodalkozva mutogattak rank. A varos piacat megtalalva rengeteg arusnal lattunk levagott kutyakat - egyszeruen, hutes nelkul faasztalokra kipakolva. Az ottaniak vettek es vittek, pont ahogy itthon a csirket szokas - valaki csak a combjat, valaki egeszben. Tobb helyen grilleztek oket es arultak "street food"-kent. Hanoiban viszont nem talalkoztam hasonloval - es a pho tenyleg ott volt a legfinomabb... remelem tenyleg marhahus volt benne.
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
Emlékszem jó pár éve, még hardvergeek koromban volt jellemző, hogy egy-egy alkatrész megvásárlása előtt hetekig néztem a netet, hasonlítottam össze különböző termékek olyan jellemzőit, amik egy részének mibenlétéről csak sejtésem volt, másik részéről pedig fogalmam sem…..