Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krizsoke

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanem ennél lényegesen olcsóbban is, nem kötelező minden étteremnek a súlyos bőrbútorok vagy a neobarokk giccs felé fordulnia. Jó példa erre ez az üdítő külsejű milánói étterem, ahol ráadásul a dizájn tökéletes összhangban van a hely házias, sallangmentes, de mégis…..
krizsoke 2010.09.08 11:23:51
„Megalázva éreztem magam. Ezeket a Trófea-gyűjtő férfiakat most kasztrálnám, nehogy szaporodjanak.” - Többek örömére vagy bánatára, szokásos pénteki sorozatunk véget ért, mert a szerző visszavonta sorait. Ezért most egy új történet kerül terítékre: Levélírónk…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Nemcsak a pályán vagyunk óriási királyok, de hamarosan eljön az idő, amikor dán mezben integet majd a népnek egy visszavonult világbajnok, vagy legalább a gyereke, akit Őfelségének szólítanak. Hogy ki lesz, azt még nem tudni, mert játékosaink rendületlenül köröznek a királyi…..
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
krizsoke 2010.04.15 13:47:46
@Bogyó 2: Sajnos én meg úgy látom, hogy nem érdekli őket egymás nézete, mégkevésbé az ország helyzete és jövője. ez csak egy jó kis színjáték, és valójában a pozíciókra és pénzekre fáj mindegyiknek a foga, semmi több. másképp világos programjuk lenne, amit végigvisznek, nem pedig az üres kassza és beteljesületlen ígéretek maradnának a ciklus végére. lehet, h sokakat meggyőznek a hazudozással, engem nem.
krizsoke 2010.04.15 14:31:40
@akur: van egy pár..kb minden jelentősebb gazdasági mutatóban sereghajtókká sülyedtünk a régióban. nálunk a legdrágább az autópálya, nincs egészségügyünk, az oktatás és tömegközlekedés egy katasztrófa, a korrupció az eget veri, nálunk az egyik legmagasabb az elvonás mértéke. gondolom ez a jól végzett munka eredménye, amit úgy "megfizetnek", h abból házakat, nyaralókat, cégeket, szőlőbirtokokat, pincészeteket, bányákat lehet vásárolni. ja és a parlament az egyetlen "munkahely" Magyarországon, ahonnan minden következmény nélkül csak úgy ki lehet vonulni. és még én nem érzem úgy, hogy képviselték az érdekeimet.
Miután ma két forrásból is ezt az információt kaptam, érdemes elemezni a felvetést. Az első forduló utáni választási eredmények tükrében látható, hogy a Fidesz a 2/3 közelében van, és közel áll ahhoz, hogy a második forduló után valóban 2/3-os többsége legyen. Ezzel a…..
Van már talán tíz éve is, hogy a debreceni polgármester kapcsán megvesztegetéses, korrupciós pénzekről beszélnek cívishonban. Nemcsak választási kampányok idején, hanem egyfolytában. Meglehet, majd minden városban ez történik, ha azt látják a polgárok, hogy elsőszámú…..
Pavel Dacjuk és Todd Bertuzzi Detroit-hokisok alig néhány perc alatt kétszer tették lóvá Antti Niemi Chicago-kapust. A két csapat meccse döntetlenül ért véget, jöhettek a büntetők. Előbb Dacjuk panenkázott, majd Bertuzzi szpinorámázott. A slusszpoén, hogy a végén a chicagóiak…..
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Néhány napja megjelent egy "elképesztő" (egyébként már minimum kétéves) hír, hogy Cindy Crawford bevallotta, hogy ő bizony legalább tíz évig járt plasztikai sebészhez, és rendszeresen botoxinjekciókkal kezeltette magát. Hónapokkal ezelőtt Demi Moore került be a…..
krizsoke 2009.12.01 22:28:05
@ÁkiBáki: szerintem vicces, ha valaki nem fogja fel 40-50éves korára, h akkor a szépséget/örömöt nem önmaga tökéletességében kellene keresni/megtalálni.
Írtunk korábban a gyanúsan olcsón kínált, alig használt verdákról, és találgattuk, hogy sima átverés álla jelenség mögött, vagy összetettebb. A jelek szerint sima. Íme Tamás sztorija: Nekemis volt 1 hasonló élményem, hasznaltauto.hu , 1 milláért hirdetett audi TT, gondoltam…..
krizsoke 2009.11.25 13:12:10
@Lesley: asszem igen, London idén Nigériában van. jövőre Új-Zélandon lesz, ha nem tévedek..
Nem tudom a pontos okát, -talán majd közületek valaki megmondja a tutit- de az biztos, hogy sok-sok év után a Guinness úgy döntött, hogy elérkezett az ideje, hogy elbúcsúztassák a reklámtörténelem egyik legsikeresebb kampánysorát, a "Good Things Come to those who wait"…..
A budapesti piacokat bemutató sorozat második részében a Fővám téri Nagycsarnokot jártam be,  a szavazás továbbra is folytatódik, a cikk végén lehet választani, melyik a legjobb hely a bevásárlásra a fővárosban. Ha az angol főzőműsorokhoz hasonlót (Gordon Ramsay, Jamie…..
Magyarországon a legtöbb településen van vezetékes víz, és ez a víz iható.  A hegységekben keményebb, tehát finomabb a víz, a síkságokon kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, ezért nem olyan finom, viszont szebben lehet mosni vele. Ám a birka nép nem szereti a saját…..