Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vwgery

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
vwgery 2012.01.19 20:32:18
@gumifust: mert még nem ültél benne
Hasonló mentalitású autóst fogtam ki a minap, mint G teherautós verzióban. Az én esetemben annyi volt a különbség, hogy sávot akartam váltani jobbra, belenéztem a tükörbe, index, besorolok teljesen simán, mire a másik sávban a mögém kerülő fekete Audi A2 nyom egy látványos…..
vwgery 2012.01.12 13:48:50
@ZBR: haladósabb ez az út, mint pétervására felé, ami egyébként tele van indokolatlan 30-as táblákkal. gondolom nem 140-el szeretne száguldani az ember.
vwgery 2012.01.13 11:26:58
@E Triboulet: úgy folytatta a tovább haladást, hogy a felező vonalon pont ugyanannyira lógott át jobbra, mint balra.
vwgery 2012.01.14 15:37:42
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Egy hatéves ígéretet váltott be Talmácsi Gábor a hétvégén, amikor Répa Kata navigálásával elindult a szilveszter ralin. Kata egy kiváló navigátor, Gábor pedig ügyes kezű srác, így annyira nem meglepő az ötödik helyezés. Tegyük hozzá, hogy nem egy magyar bajnoki (ORB) futam…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Mostanában szerelt olyan történet is itt a blogon, amikor folytatásban tudósítottunk a fejleményekről. Általában rendőrségi eljárásokról, fellebbezésről, határozatokról volt szó. Most is ez következik. G még a nyár elején írt egy vitába torkolló igazoltatásról. A…..
vwgery 2011.12.01 13:08:37
@dzsaszper: álló sort kerültem ki, szerintem szabályos volt. szerinte is, mert pár perccel később nem ezért állított meg.
mindegy, a kifogást csuklóból elutasították, kérhettem volna bírósági tárgyalást, de mivel volt tanújuk, (elég életszerűtlen, hogy megállított valakit, hogy látta-e a köcsög motorost, felvette az adatait és utánam osont) így benyeltem a bírságot.
konzekvencia: ha ordít a pofádba, hogy tedd le a telefont mert előállít, akkor is vedd fel videóra milyen kontárkodás áldozata vagy :)
autózz! Kerékbilincs, de miért? 2011.10.26 08:04:00
Nem nagyon vagyok híve a kerékbilincsnek. A szabálytalan parkoló autót még hosszabb időre kényszeríti arra a helyre, ahol eleve nem kellene ott lennie. Kedvencem egyszer az volt, amikor a belvárosban a sarokra parkoló autót odarögzítették, és a 15-ös busz nem tudta…..
vwgery 2011.10.26 22:50:55
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
jogos, nem tudom emlékeztek-e a bő 1 hónappal ezelőtti robogó vs. zsaru sztorira, még akkor elküldtem a határozatot, a kifogást stb, azóta történt egy cserbenhagyásos sztori is, ami a rendőrség szerint kisebb szabálysértés, mellékeltem azt a határozatot is.
azóta se hozták le, csak a sok okoskodó semmi poszt...
Pont egy héttel ezelőtt útban Nyíregyházára a totalcaros Papp Tibivel épp arról beszélgettünk, hogy mennyire mellélőttek a kagylós cégnél a varázsbenzinjükkel, amivel tankonként akár egy litert is meg lehet takarítani. Mert az ugye nagyjából 1,5% egy alapjáraton drága…..
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
A temetői lopások az egyik legszívtelenebb, és legpofátlanabb bűnözési kategória, főként, hogy szervezett csoportok állnak a háttérbe, vagyontalan sameszeket küldve elkövetőként. Körül kell nézni néhány környékbeli sírkövesnél. Tisztelt Zugügyvéd,tanácstalanok…..
A Zugügyvéd visszavánszorgott a szabadságról, és itt is  közzé teszi a publicisztikáját a Képíró perről, ami az ÉLET ÉS IRODALOM-ban jelent meg. A KÉPÍRÓ PERRŐL  Kezdő ügyvéd koromban átvettem egy postai csalásos ügyet egy kollégától, aki…..
Az nem újdonság, hogy a rendőrök itt-ott sebességet mérnek, erről megoszlanak a vélemények, hogy kell-e. Amiről viszont István írt, az nem is a bírság miatt zavaró, hanem azért, mert balesetveszélyes. Az éjszaka közepén többször szembevillantani valakit vakuval legalábbis nem…..
vwgery 2011.07.26 15:14:16
@D.S.K.: éber őre---->héber őre
Tegnap hozta nyilvánosságra az amerikai kormány azokat az aktákat, melyekben több más dolog mellett Oszama tartózkodási helyei is olvashatóak voltak. Mint már mindenki tudja, a terrorista vezért sikerült likvidálnia az amerikai katonáknak, de azt biztosan csak kevesen tudják, hogy…..
vwgery 2011.07.20 10:03:03
Sokszor téma itt a blogon a közlekedés autópályán. Tothos összegyűjtött néhány, a sztrádák használatával kapcsolatos általános, ugyanakkor fontos tanácsot. Nemcsak a KRESZ betartásáról van itt szó, hanem olyan játékszabályokról, amelyek betartásával talán kevésbé…..
vwgery 2011.06.28 17:06:32
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Szépen leégette a klímatechnikai céget egyik dolgozója a vállalat autójából történő szemeteléssel. Tegnapi levelemre ma kora délután Bántó Károly, a Genex Zrt. vezérigazgatója reagált, méghozzá nem is kis terjedelemben. Örülök neki, hogy nem próbálnak menekülni a…..
Kommentelőként ColT már sokszor feltűnt itt a blogon, de ha emlékezetem nem csal (néha szokott), akkor sztorit még nem küldött, úgyhogy már itt volt az ideje. Ennek kapcsán érdekelne, hogy ismer-e valaki olyan igaz történetet, amiben ráfutásos balesetnél nem a hátulról érkezőt…..
A kis piros Honda vezetője örülhet, hogy az amúgy leginkább saját magára veszélyes köcsögösködése után megúszta egy kis bájcsevejjel, egy könnyebben bepöccenő kamionossal pórul járhatott volna. G M levele alant. Kb. 1 hónappal ezelőtt voltam szemtanúja az esetnek,…..
vwgery 2010.03.09 12:38:39
@newtehen: ha tartassz attól, h megelőz, akkor menj gyorsabban. én csak oda szoktam figyelni, hogy elférjünk.
vwgery 2010.03.09 13:52:57
@"streetfighter": megesik az ilyesmi is valóban.
@newtehen: ütöttek is el már mikor motorral voltam. az sem volt kellemes érzés. ez van. attól még nem kell szopatni a másikat. igazad van, sok paraszt csak azért nyomja neki mert motorost le kell nyomni. különösen igaz ha 1 "szar robogót" látnak. vigyázni kell nem szopózni
Tudom, hogy a címről szinte mindenkinek ugyanaz a visszatérő mondat jutott az eszébe, de nem, nem arról lesz szó, hogy valakinek állítólag szült a felesége és ezért hajtott kétszázzal. Na jó, nem biztos, de ha neked nem ez ugrott be, akkor nem olvasol elég autózz! blogot. Amiről…..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
Formabontó módon öniróniával sem fél élni a Jobbik új kampányfilmjében... na ez az ami soha nem fordulhat elő. Alább természetesen nem a Jobbik, hanem az egyik Munkáspárt videója, ami a youtube statisztikái szerint pont a napokban kezdett el virizálódni, és valóban tartalmaz…..