Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunylac

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kínába utazunk 2018.04.28 08:51:49
Lacó próbaposzt..
A legnagyobb magyarországi szolgáltató piacra borította jövő nyári budapesti jegyeit. Korábban ilyenkor érdemes volt foglalni, megnéztük, most mi a helyzet. Az árak átlagosak, a legtöbb jegy biztos, hogy lesz olcsóbb, néhány ajánlat van csak, amin esetleg érdemes elgondolkodni. A Wizz Air egyelőre…..
hunylac 2012.04.13 01:31:12
@bocage: A mai nap keresni foglak telefonon.
hunylac 2012.04.13 01:30:22
@kerusz: Én hazajönnék a vasárnapi/hétfői meccs után, attól függ h melyik napra sikerül fuvart találni.
Irány Leuven Éljenek az oroszok! 2010.11.10 21:26:00
 Tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni ez a kijelentés, hiszen történelmünknél fogva sokan nem szeretik őket. Azonban most mégis azt gondolom, hogy örülök, hogy vannak oroszok is a világban.  A hazánktól távol mindig átértékelődnek a korábbi nézeteink. Hiszen egy új…..
Irány Leuven Beszédes képek 2. 2010.10.08 11:24:00
Mivel most leginkább a hétköznapokat éljük, így nagyon izgalmas dolgok nem történnek velünk. Dezső esténként holland tanfolyamon, meg órán, én pedig állást keresek. Azért van néhány érdekes dolog, amit érdemes megosztani.A helyi nagybani boltba járunk vásárolni rendszerint.…..
Nem sikerült visszavágnia a SAPA Fehérvár AV19-nek a tegnapi vereségért. Ma is aránylag korán szerzett vezetést a DEL újonca, ezt Vas Márton egyenlítette ki, rá két percre pedig Vaszjunyin a vezetést is megszerezte. Sajnos ismét korán jött a válasz, így döntetlennel térhettek…..
Átok ül az Újpesten hazai pályán az OB I. középszakaszában. Harmadszor játszottak a Megyeri úton, harmadszor szenvedtek vereséget, ezúttal az FTC-től. Az első két emberelőnyét könnyedén kihasználta a zöld-fehér csapat, így megnyugtató előnnyel mentek pihenőre. A…..
A szlovén szervezők hétfői tájékoztatása szerint kedden délben indul a 2010-es ljubljanai divízió 1-es világbajnokság belépőinek értékesítése. Magyarországon az IBUSZ-irodákban és a Ticket Express oldalán keresztül lehet jegyhez jutni. A többszöri változtatás miatt…..
Szerdától kaphatók a belépők a novemberi Pannon Hoki Kupára. A székesfehérvári négyes tornára az ország valamennyi Ibusz-irodájában lehet jegyet vásárolni. A napi a diákoknak és a nyugdíjasoknak 900 forintba kerül, az állóhelyért 1900, az ülőért 2900 forintot kell fizetni.…..
Történelmi rekordot állított fel a Blackhawks, ekkora bravúrra még egyetlen csapat sem volt képes a liga történetében. A Toronto New Yorkban kapott hetet, már csak a Maple Leafs és a New York Islanders nyeretlen. Csak a szétlövésben esett gól San Joséban. Elképesztő fordulatot…..
Csütörtök délelőtt Szlovákiába érkezik a Stanley-kupa, a Pittsburghgel NHL-bajnok Miroslav Satan hozza haza. A trófea a schwechati repülőtéren landol, de úgy tűnik, az első napon, Pozsonyban nem kerülhetnek hozzá igazán közel a szurkolók. Kora délután Satan gyermekonkológiát…..
Zigmund Pálffy feldata korábbi álláspontját, találkozott Filc kapitánnyal, visszatér a válogatottba. Augusztus végén két napra északi szomszédainkhoz látogat az eredeti Stanley-kupa. Kihirdették a serdülőválogatott keretét. Újabb szlovák hírek. Jan Filc szövetségi kapitány…..