Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kincsem a ló

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami épp Nna, nézzük. 2012.11.24 15:51:03
Megjelenik-e a facebook kommentdoboz?..
Előfordulhat az a helyzet, hogy szülői támogatás nélkül kell megoldani az egyetemi/főiskolai éveket. Ez korántsem könnyű, hiszen kell pénz a kolira/albérletre, plusz a megélhetésre is. Ezért is veszik fel sokan a kedvezményes diákhitelt, melynek előnyeit és hátrányait…..
Kincsem a ló 2012.09.19 17:12:18
@andrejfej: Hámondjuk ez nem rossz. Jó tippet adtál, öcsémnek pont jó lesz.
Autóritkaságokhoz képest mérsékelt áron, alig ötvenezer fontért kínálják árverésre Margaret Lockwood több mint 70 éves luxusautóját. Margaret Lockwood Nagy-Britannia legismertebb színésznője volt a 40-es években. Tizenkét évesen lépett először színpadra, a vásznon…..
Kincsem a ló 2012.09.06 14:47:28
Ami épp Gerjesztő 2010.04.28 12:19:00
Namármost gondoltam begerjesztem ezt a blogot, aztán majd (fenyegetőleg mondom) ha minden jól megy írkálok mindenféléről ami eszembe jut...
Kincsem a ló 2012.08.29 13:53:58
Nyugodtan tekerjétek le a fűtést, a Sivatag Rózsái hastáncos csoport tuti befűti a szobát. A webdesign sem elhanyagolható, ez a leopárdos-tigrises kavalkád pedig egyenesen priceless!..
Ki az a mókás kis színésznőcske, akit ittas vezetésért vittek vér- és vizeletvizsgálatra nem is olyan régen? A hölgy állítólag olyan sokat ivott, hogy csillagokat látott és még a várótermi székről is leesett az ügyeleten. Hát igen, a pia és a súlyos bandzsaság nem valami…..
Kincsem a ló 2009.12.29 10:47:34
@Benzinkutas Brigi: ügyes vagy Brigi! :-) Én a rendőrt nem találtam el, csak a rendőrautót. Benzinkúton. :-D
Kincsem a ló 2009.12.29 10:53:37
@Benzinkutas Brigi: :-))))
Nekem szerencsém volt, jó fej volt a yard. Mivel nem én voltam a sofőr, simán csak kiröhögött! :-D
A hűtőszekrényt Ózdon hükrénynek hívják...
Kincsem a ló 2009.12.29 10:52:00
@Benzinkutas Brigi: Dehogynem használják! Na nem hűtésre, hanem melegentartásra. Tudod Te milyen jó hőszigetelésük van a "hüttőknek"? :-D
Rövid, rendkívül érdektelen műhírek, rendkívül érdektelen műcelebekről.VV Leó, a Cool Tv műsorvezetője Amerikában járt! (Vagyis a szokásos történet: nagy hanggal kiment, hogy majd tuti befut, aztán behuzott farokkal hazarepült turistaosztályon(!!), mint Kozsó.) De várjál:…..
Igazi felüdülés ezen a ködös délutánon!..
Kincsem a ló 2009.11.24 15:42:41
@Sebastian Valmont: Helyes, akkor nem fogunk összeveszni. Nekem jó lesz a szőke is. (csakazasszonymegnetuggya...) :-D
A magamfajta okoskodó ember gyakran hiszi azt, hogy most akkor nagyon megmondja a frankót, aztán az élet rendre rácáfol. Nem is értem, hogy hihettem azt, hogy a TV2 elérte a mélypontot a két héttel ezelőtti Hal a tortán-nal, amikor a csatorna továbbra is rendületlenül zuhan a fekete…..
Subba 18+: Több mint kellemetlen 2009.11.24 15:27:00
Na, ezt nem kivánjuk senkinek! ..
Nem-nem, kedves barátaim, nem egy mostanában divatos, homoszexuális-ellenes poszt következik, hanem bármilyen furcsa is, közlekedésokossági tanfolyamuk következő darabját olvashatják!A hétvégén vidéki turnén voltam, több tanulsága is volt az utazásnak, pedig épp az idén…..
comment:com Nap képe pasiknak 2009.11.20 12:00:00
A három feneket meg az egy mellet Leadfootnak köszönheti a férfinépesség, nekünk csajoknak David Duchovny mellbimbójával és belógó hátizmával kell megelégednünk. Klikkre mindez nagyobban is megszemlélhető. Az egyenlőség nevében hamarosan pucérpasis képpel jelentkezünk. ..
Ez a hatezredik posztom a blog.hu-n, remélem nem tetszettek még rám unni. Köszönöm az olvasók kitartását, pozitív és negatív kommentjeit, függjünk tovább együtt a sorozatokon...
Subba Twitter: Ice T csaja 2009.11.18 15:06:00
Jó öreg Ice T szabadította a világra a kedvenc twitterezőnket Coco-t, aki egész komoly időt tölt magával. A képen éppen a mellei közül figyelheted meg mit lát a strandon, itt pedig a többi remekmű.Apával dilizés:Tv nézés (Hol a tv?)Ice T kristályfestmény telefonra: ..
Nekünk ugyanis nem sikerült egyértelműen megállapítani: ennyire bevágna a gatya, vagy ő egyszerűen csak egy ilyen huncut és/vagy idióta kis fickó?..
Jó, mi se. A zeneiparban a példányszám növelésének két biztos módja van: vagy fikázzák egymást a zenészek -ez főleg a hip-hop-ra jellemző, nálunk is voltak erre próbálkozások- vagy hírbehoznak két embert (általában különböző neműeket). Jellemző kis hazánkra, hogy…..
comment:com Szabadság, szereted? 2009.10.21 17:00:00
Van arra némi esély, hogy a szokásos koktéldobálás és könnygázos oszlatás az idei október 23-án elmarad. Ha bejön Bencze József országos rendőrfőkapitány jóslata, akkor csak a zászlófelvonáson láthatunk majd némi hőbörgést, egyébként meg mehetünk gombát szedni a…..
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Egy héten belül a második észlelést küldték a Homárnak megvadult ATM-ekről, amelyek felett a szuperbiztonságos Windows átvette a hatalmat, és tűzfalával blokkolta az automata adatforgalmát. Szerencse, hogy a Microsoft mindenre gondolt, különben ki tudja, kivel kommunikálna a…..
Az Internet Hungary-n mutatta be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a pár hete már működő RTL Most site-ot. A klasszikus Catch Up Tv azoknak segít, akiknek túlórázniuk kellett, beragadtak a liftben, vagy bőrig áztak a buszmegállóban, a lényeg, hogy nem értek haza a kedvenc…..
A címben azért szerepel a kitétel, mert a tévés színésznők/műsorvezetők keresete csak jelenthet Oprah Winfrey lóvéja mellett, de ő ugye nem az esti sávban, hanem napközben uralja a képernyőt. Csak a miheztartás végett: a tévé nagyasszonya évente 260 millió dolláros becsült…..
Rájöttem! Forgatókönyv 2009.10.14 11:12:01
A forgatókönyv egy olyan írás, ami alapján a filmeket készítik. Általában a film történetét írják le benne, hogy mondjuk van egy lány, aki szerelmes lesz egy férfiba, vagy fordítva, és a végén kalandosan egymásra találnak stb. De sok minden egyéb is le van benne írva, olyanok…..