Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agriawine

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
agriawine 2014.07.21 13:02:36
@Void Bunkoid: A végét (utolsó 5 percet) nem láttam, mert nem vette a rögzítőm.(Nem vagyok hajlandó ilyet nézni, csak úgy, hogy a reklámokat, meg a szar fellépőket áttekerem). De az tényleg gáz, ha Sarka Katának még mindig így (magasabb, szebbnek tűnő vagyok) kell futtatnia magát. Osvárt Andrea csak aranyos volt, de nagy baj, hogy főműsoridőben ennyit bakizik. Ez rutintalanság. Hiába rakták be egy hétre a reggeli Balatoni nyár műsorba Levente mellé.Az tényleg élő. Úgy túnik ennyi idő nem elég. Őt valószínüleg a TV-sek sminkelték, nem a szponzorok, azért is volt más.(tudom ő szőke hajú). Voltak az MTV-nél jó (nem ripacs) műsorvezetők, de háttérbe szorultak vagy elmentek. Nem lehet leakasztani hírtelen egy show-nak szánt műsorba profi műsorvezetőt, aki élő, vagy annak tűnő műsorban megfelel. Gundelt kellett volna nőnek beöltöztetni, ő azt is megoldotta volna. ))
Na itt álljon meg a menet, ez már nem szabadság, hanem szabadosság, innentől erős kéz kell, félelem és kussolás, mert ha nem, akkor jönnek a Thomas Magnumok, és ilyenekkel árasztják el Mária országának romlatlan népét. Minden ízében undorító! ez a vicc szarás közben jutott…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..