Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LordAzazel

61 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytassuk egy kicsit a lapos Föld elképzelésével kapcsolatos gondolkodást! Merthogy már magyar Lapos Föld Társaság is létesült, méghozzá Székely Sándor feltaláló által alapítva, ami hát ebben a formában valahogy oximoronnak tűnik a számomra. Egy előző írás már szólt a témáról – ha azt még nem…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Ki ne álmodozott volna gyerek korban egy jó kis terepasztalról? A vonatok szeretete, gyerekkorban érkezik aztán vagy megy, vagy nem. Ha nálad megmaradt akkor biztos vagyok benne, hogy az online vonatos játékok a kedvenceid közé tartoznak. Idáig lehet, hogy sokat búslakodtál amiatt,…..
Húha! - Így kiáltanak fel a nézők, amikor a Red Bull Race, vagy  hasonló versenyek  során a műrepülésre optimalizált gépekkel a pilóták átrepülnek az úgynevezett "kapuk" között.   De mit szólnának ahhoz a pilótához, aki vadászgépével átrepült az Eiffel-torony alatt,…..
  ..
LordAzazel 2014.04.18 13:00:50
Subba Cukiság: Na, kúrj má' meg! 2014.04.17 13:12:58
Kis vakarékon hogy rajta van már a tavasz, mi? Dűt és tosz, de csak nem kapja meg, awwwwww. ..
Subba Subba podcast: Matt-U 2014.04.15 11:00:00
Jóój, csak nem egy újabb podcast?! Awww, de! Most dubfater Matt-U adagolja a finya basszusokat, szívjátok, osszátok!! Matt-U-t pedig itt szeressétek a továbbiakban: https://www.facebook.com/mattudub?fref=ts..
LordAzazel 2014.04.15 11:29:35
Az autós játékokról már több postom is szólt ezen a blogon. Ezek nagy része pc-s, offline játék. Ilyen például a Need For Speed, nagy sikerű pc-n és konzolon is hódító autós játék. Ezek mind nagyon jó és minőségi játékok, lenyűgöző grafikai motorral. Persze ezen nem is…..
Elég sokféle autós játék fordult meg már a kezeim között és ezek egy része versenyzős játék volt. De olyannak ritkán találkozni, amiben kamionokkal kell versenyezni! Ebben a játékban most ez a helyzet. És nem is akármilyen kamionokkal, hanem igazi amcsi csőrös kamionokkal. A…..
A zuhatag játékokat elég nehéz besorolni bárhova, illetve nem is ez a legjobb kifejezés erre. Inkább az a probléma a zuhatag játékokkal, hogy túl sok helyre is besorolhatóak. Tekintgetünk rájuk úgy is mint lányos játékok, de úgy is nézhetjük őket, hogy logikai játékok.…..
Ha azt mondom valakinek, hogy lányos játékok, akkor a legtöbb embernek kapásból, valami babázós játék jut eszébe! Pedig az ingyenes lányos játékok elég változatosak tudnak lenni! Itt van mindjárt egy példa, egy kiszolgálós játék! Ezekben a lányos játékokban éttermeket,…..
Ebben az aranyos kis lányos játékban egy nyuszit kell segítenünk abban, hogy hozzá jusson a hőn áhított répákhoz. A kis nyuszink nagyon éhes szegény és a répák el vannak zárva előle. A pályáról levehetünk bizonyos elemeket, így a nyuszi eljuthat a répákhoz. Közben arra…..
Ebben a lövöldözős játékban olyan dolgot kell csinálnod, amit elvileg a nemzetközi háborús törvények tiltanak. A levegőből érkező ejtőernyősöket kell lelőnöd még mielőtt földet érnének. Egyre többen érkeznek a megszállók szóval  gyorsaságra és pontosságra nagy…..
A nagy világégés után, teljesen felborult a rend. Bandák, klánok alakultak és uralmuk alá hajtottak egyes területeket. Mindenki úgy próbál boldogulni és életbe maradni ahogyan tud. Ebben a játékban Te is egy vagy a túlélők között. Próbálod megvetni a lábad, ott ahol az…..
Ingyenes, kártyagyűjtögetős játék készül a kultikus fantasy világban. A Blizzard bejelentette, hogy készül a Hearthstone: Heroes of Warcraft, egy ingyenes, kártyagyűjtögetős játék, amely a népszerű fantasy univerzumban játszódik. A játékban kilenc kaszt közül…..
Ez a lövöldözős játék a lovagok korába visz el Téged! Egy vár belsejében vagy, kezedben egy számszeríj. A legváratlanabb helyeken tűnnek fel, hasonló számszeríjjal felfegyverzett lovagok, hogy lelőjenek. Szóval gyorsnak kell lenned, és neked kell előbb lelőnöd őket,…..
Az autós játékoknak létezik egy speciális alkategóriája, ez nem más mint a taxis játékok. Ezekben a játékokban azt próbálhatod ki, hogy milyen lehet, egy taxis bőrébe bújva a várost járni és utasokra vadászni. Egy-két speciálisabb taxis játékban, egyedi történetet is…..
Minden valamire való fantasy rajongó ismeri a George R. R. Martin által alkotott Song of Ice and Fire című regénysorozatot. A sötét és kegyetlen Seven Kingdoms világában a nagy csaták és hősök mellett ugyanúgy megférnek a politikai csatározások, a cselszövések, az érzelmi…..
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a híres lovagos játékok. Ezekben a játékokban a középkor, legyőzhetetlen harcosai, a rettenthetetlen lovagok a főszereplők. A lovagok ma is az erényesség és a tisztesség megtestesítői. Na és persze a eltántoríthatatlan harcos…..
Sokan nem is gondolnák, de nem feltétlenül kell pc-s játékokban gondolkozni ha lövöldözős játékokra vágyik az ember. Ha csak pár perced van játszani, de szeretnéd azt játékkal tölteni, nem pedig programok letöltögetésével és telepítgetésével akkor, az online lövöldözős…..
Noha az egykor úttörő barlangos-űrhajós-lövöldözős játék nem kap hivatalos folytatást, egy lelkes moddernek hála nemsokára Unreal Engine 3 alatt is élvezhetjük a kalandokat. A munka teljes remake-et jelent, azaz valami olyasmi lesz, mint a Black Mesa: Source. A Descent sorozatra…..
Subba Szép hétfőt! 2013.02.11 07:39:31
És fitt hetet kívánunk nektek Marija Sestak jó kis gumójával: Sportolni jó: ..
Subba Fánk fej 2013.02.08 14:45:00
Alaposan dokumentált hajfesték allergia: Jaj...
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
LordAzazel 2013.02.01 15:16:53
@Manyecska: Ezt mégis honnan veszed? Áruld már el nekem egy gyorshajtásnál mennyi az okozott kár? Hogy lehet azt kiszámolni? Amiről Te beszélsz az a kártérítés.

Amúgy meg a sünök szarjanak sünt!