Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TéJé

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasgatom Dunder Krisztián könyvét, és azt hiszem, nagyon sokat fogok belőle tanulni, mire a végére érek. Egy kicsit helyre tesz pár dolgot (hiszen a nyilatkozó cégek történetét ilyen mélységig nehéz máshonnan megismerni), de ami fontosabb, inspirációt ad arra, hogy van értelme…..
 A fenti címmel tartottam előadást a mai MeetOff-on, íme a prezentációm:  .prezi-player { width: 500px; } .prezi-player-links { text-align: center; }Az SMO az új SEO? on Prezi ..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
TéJé 2011.03.27 10:15:40
@bestpixel: indítsatok útjára egy fotós tehetségkutató versenyt..:) A beküldött munkákat folyamatosan publikálnátok a face-en, ott lehetne lájkolni, véleményezni azokat és ennek megfelelően hirdetnétek eredményt..ez csak egy ötlet a sok közül..:)
Tegnap elhunyt Leslie Nielsen, azaz Frank Drebin hadnagy a Csupasz Pisztoly sorozatból. Összesen 106 filmben szerepelt, mégis ez a karakter az, ami idős korára világhírűvé és mindenki által szeretett színésszé tette. A kanadai-amerikai komikus egy floridai kórházban hunyt el, ahol…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
TéJé 2010.08.30 20:22:51
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
TéJé 2010.08.24 18:46:55
@Fidel!: Szerintem, erre csak ennek a cikknek a hatására jöttek rá..:(( és ha ezen még röhögnek is, akkor ez szánalmas..:(
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Subba A hét képe 2010.08.05 11:37:49
VIA..
TéJé 2010.08.06 09:01:03