Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomasz_a_gozmozdony

2 bejegyzést írt és 1086 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
Tomasz_a_gozmozdony 2018.12.30 11:43:13
@Géza vagyok.: Nem tudom hogy hol nettó 600 a fizetés de én inkább 1300-1500 körül szoktam kapni. A nemeteknel magasabb de ők nem adnak nyáron és télen plusz egy havi fizut ingyen. Szóval szerintem nincs szégyellni valója az osztrákoknak. Az életszínvonal sokkal jobb mint a nemeteknel ezt akármilyen statisztikából kikeresheted. Ausztria a második Luxemburg után az euban.
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Tomasz_a_gozmozdony 2018.02.06 16:02:57
@onlajnok: nekem még sosem tudtak hűséggel alaigerni a listaaras diginek. 500/200as netert, a tv-ert meg a telefonert fizetek 7600 körül havonta. Ha csinálnék hűséget, 5000 körül lenne.
A lépcsőházban amúgy van digi, UPC es tréhome is. :D a bőség zavara ha úgy tetszik.
Tomasz_a_gozmozdony 2018.02.06 16:18:46
@onlajnok: hát így nem rossz. :) Nekem fontos hogy ne legyen hűség, meg plusz kütyük a szolgáltatás használatához. Régen UPCs voltam, még anno amikor nem is volt digitális tv náluk, meg asszem 15 megabites netem volt :D
Az idei Black Friday idehaza vagy teljesen flottul ment le, végtelen mennyiségű boldog és elégedett vásárlót hagyva maga után, vagy a magyarok még nem tértek magukhoz a hétvégén őket ért sokktól, de az biztos, hogy egyelőre nem kaptunk panaszlevelet a karácsonyi bevásárlószezon idei…..
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
Kétes dicsőséget hozott az Univernek a májusi, falvédősként elhíresült kampánya: gyakorlatilag minden sajtótermék beszámolt a szexista felhangjuk miatt eléggé félresikerült társadalmi üzeneteket kommunikáló feliratokról, a kitaláló ügynökség elhatárolódott tőle (nem oda és nem úgy szánták az…..
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
Erre magunktól nem tudjuk a választ, úgyhogy meg is kérdezzük a Postától. Szia Hilda! Az alábbi mail-t küldtem most a Postának. Ha gondolod, és érdemesnek találod rá, tedd ki az oldalra. Ha esetleg válaszolnak, update-elek. BB..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Blog / Kedves Despota!   Az év vége felé az emberek általában el szokták készíteni mérlegüket, ezt én is megtette, ha megosztásra érdemesnek találod, akkor, kérlek, tedd meg!   A harmincan évei közepén járó…..
Tomasz_a_gozmozdony 2017.01.07 12:42:45
@Sörömpőőr: Ez egy bullshit. Az ilyen jó képességűek, mint a poszter elég jól kitolják az átlagot. Ha nekem fontos hogy keressek pénzt akkor elmegyek egy szaros gyárba is akár, nem anyámat pumpolom harmincévesen. Dehát sírni mint tudjuk, sokkal könnyebb. Nem mellesleg, kalandvágyból releváns idegennyelv-ismeret mellett azért határon kívül még inkább érdemesebb leskelődni.
Roland szerint 10 éve nem volt olyan káosz a Posta üzleti csomagszolgáltatásánál, mint ami az elmúlt két hétben beállt. Panaszlevele egy nagyívű, lendületes vádirat a szerinte ügyfeleivel kibabráló, saját szabályzatát suttyomban módosítgató, tehetetetlen, megbízhatatlan, elmaradott szolgáltató…..
Tomasz_a_gozmozdony 2016.11.30 18:17:28
@Szarvas Norbert: köszi, van az ismeretségi körömben épp elég. A páromra rátukmáltak egy megtakarítással kombinált életbiztosítást, euróban kapja a fizuját és nem lesz több egy petákkal sem a lejárat végén mint amennyit befizetett. Helyette váltogathatja forintra hogy fizetni tudja, hagyhatná a számlán euróban, mert mindig szarabb lesz a forint, vagy fizethetne lakáskasszát, de legalább a közvetítő megkapta a jutalékot. De nem, nem vagytok élősködők. Ja, de...
Miért jó, ha a tanácsadója hívja? - teszi fel a kérdést szórólapján a DIGI. Cefetül nem jó, sőt az egész DIGI nézzen magába - állítja Róbert  az elmúlt lassan 5 hónap történései alapján.  Tisztelt DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram! 2016. július 8-án előfizetői…..
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
A számok nem hazudnak olvasónk szerint. Meglátjuk, mit mond a gyártó. Üdvözlöm!  A képen szereplő termék (Iglo - Gyorsfagyasztott Brokkoli Rózsa 450g) nettó súlya nem 450g, mint ahogyan az a csomagoláson is fel van tüntetve. Valójában kiolvasztás után alig több mint 273g...
Tomasz_a_gozmozdony 2016.06.16 19:54:02
@Hátrányos helyzetű kaviár: mondjuk volt olyan hogy nem volt, mert epp akcios volt es elhordtak. Akkor en is a fagyasztotthoz folyamodtam, mondjuk nem iglo, hanem adott aruhazlanc sajatmarkasa. Felaron van es ugyanolyan mint az iglo. Raadasul utobbi nem pippant le ami indokolna a felarat.
Igazán trükkös megoldást alkalmaz a műszaki áruházlánc, ha tényleg így csinálja. Megkérdezzük. Kedves Homár! A minap érdekes dologra lettünk figyelmesek az Euronics áruházában. Telefon vásárlás előtt álltunk, a választás egy Huawei P8 Lite készülékre esett. Interneten gyorsan megnéztük az…..
Féltékeny a posta az internetre vagy mi? Sziasztok, Első alkalommal írom meg a panaszom, mert ritkán dühít fel ennyire ami történt, de mivel itt nem csak ellenem, hanem családom nyugdíjas tagjaival szemben történt az eset, egy Postahivatalban, nem bírom tétlenül hagyni a dolgot. Történt ugyanis,…..
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Tomasz_a_gozmozdony 2016.04.14 16:25:33
@putris72: a buszsofőr mire esküdött fel te szerencsétlen? A vasutas mire esküdött fel? A pincér, fagylaltárus, szakács mire esküdött fel? Nekik nem jár vasárnap csak nektek mert ti szent teheneknek képzelitek magatokat?
"Van egy 7 hónapos autóm, amit csak 3 hónapig láttam". Hú, de mérges lennék Tamás helyében.  Tisztelt Tékozló Homár, Az én történetem nem egy ebédről, vagy egy ki nem szállított webáruházi rendelésről szól, hanem egy 7 milliós rosszul sikerült autóvásárlásról. Kérem publikálják! Nissan ígéret…..
Tomasz_a_gozmozdony 2016.03.31 00:57:27
@Burgermeister: akkor en szerencses vagyok hogy 6 ev es 290ezer km mogott koszi jol vagyok? :) Pedig ez csak egy szutykos Laguna...
A bolha- és kullancs elleni védekezés témáját kutyások közt felvetni legalább olyan pusztító bír lenni, mint a kiságyba szoktatás kérdését bedobni a játszótéri kismamák közé. De bármelyik módszert is fogja ordítva védeni vagy ócsárolni a futtató népe, abban egész biztosan minden kutyás egyet fog…..
Na, itt a csodálatos focilista, amire úgy tűnik akár egy kósza gondolat útján vagy véletlenül, mondjuk egy fülnyomással is sikerülhet a feliratkozás. A leiratkozás viszont meglepő módon babrásabb. Ki hallott már ilyet. Az alábbiakba másoltam be a Telekomnak március 3.-án írt panaszlevelemet, mely…..
Tomasz_a_gozmozdony 2016.03.31 00:29:11
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
Az ember hazaesve a munkából sokszor nem vágyik másra, mint hogy a nemzethazdaság oltárán lerótt erőfeszítései után bezuhanjon egy fotelbe, megmarkolja a távirányítót, és nézzen valamit a tévében. Ez a valami nagyon eltérő bír lenni, de van egy közös dolog…..