Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Les Grossman

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
Évekkel ezelőtt merült fel A három férfi és egy bébi (Three Men and a Baby) remake ötlete, aminek Zac Efron, Jonah Hill és Justin Long lehettek volna a főszereplői. Később azon is elgondolkodtak, hogy mi lenne inkább egyszerűen csak készítenének egy harmadik részt, Tom Selleck,…..
Les Grossman 2011.07.30 13:58:38
18-as karikás előzetes a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) vígjátékhoz. Mila Kunis és Justin Timberlake csak szexel, érzelmek nélkül. Előbb-utóbb azonban csak beütnek az érzések. A Csak szexre kellesz (No Strings Attached) testvérfilmje, más stúdió, más színészek,…..
Les Grossman 2011.07.17 12:15:36
Catherine Hardwicke az Alkonyattal úgymond belenyúlt a tutiba, a rendezőnők közül az ő nevéhez fűződik a legtöbb bevételt hozó produkció. Idén ismét bizonyíthatja, hogy képes profitképes alkotást készíteni, A lány és a farkas (Red Riding Hood) főszereplője Amanda Seyfried,…..
Les Grossman 2011.01.13 15:34:45
Charlize Theron lehetett volna J. Edgar Hoover titkárnője a Hoover című filmben, ám a színésznő úgy döntött, hogy nem akar benne lenni Clint Eastood filmjében. E helyett inkább a Snow White and the Huntsman filmre írt alá, ahol a gonosz királynőt játszhatja el. A szokásos…..
Les Grossman 2011.01.12 20:23:36
@koimbra: Nem, nem az alienek a sztárok. Csak kellék. Ha nincs érdekes, karizmatikus emberi figura, akkor középszerű lesz a film. Lehet, hogy 79-ben Weaver még nem volt ismert, de ettől még nem véletlenül esett rá a választás - a mai napig az egyik legjobb színésznő a szakmában. (mellékesen, John Hurt, Tom Skerritt és Ian Holm akkoriban igencsak erős húzónevek voltak.) Oké, hogy ti megelégedtek egy AVP 1-2 szintű szarral, amiben aztán tényleg bepakoltak mindenféle sorozatszínészt, hisz úgyis csak a lények számítanak... de valakinek lenne igénye egy komolyabb filmre is a témában.

Theronnal semmi problémám nincs, de mint főhősnő felejtős. Nincs olyan markáns jelenléte a vásznon, mint Weavernek.
A Bloody Disgusting oldal újabb szinopszissal szolgált a Sikoly 4-ről.Sidney Prescott (Neve Campbell) az évek alatt megírt egy önsegítő könyvet és ahogy ez ilyenkor lenni szokás körútra indul vele. Utolsó megállója szülővárosa, Woodsboro. Itt újra találkozik Dewey sheriffel…..
Les Grossman 2011.01.07 20:59:37
Régóta be van tervezve A holló (The Crow) feldolgozása, ami lassan, de biztosan halad a megvalósulás felé. A rendezői széket a Penge (Blade) és A szövetség (League of Extraordinary Gentlemen) alkotója, Stephen Norrington melegíti, a forgatókönyvet pedig odaadták Nick Cave-nek, hogy…..
Les Grossman 2010.10.20 21:11:52
Les Grossman 2010.10.21 10:32:58
@Brekicc: Jared Padalecki se lenne elég karizmatikus. Másrészt borzalmas színész is.
Először is csendes áhítatban nézzük meg a decemberben érkező Wow-kiegészítő intróját, ami az eddigi legjobb cgi „jön a sárkány és mindenkit legyak” témában, de általában is biztosan az első tízben van. Aztán szedjük fel az állunkat. Aztán gondolkodjunk el…..
Les Grossman 2010.10.19 13:53:35
@thinkEdem: A Blizzard max abban volt zseni, hogy hatásvadász videókkal nyomta tele az SC2-őt, a nép pedig ráharapott. Ahogy az eddigi összes játékukban is így csinálták.
Rossz Horror Filmek Sikoly 2009.07.08 12:13:20
A mozikban hatalmas kasszasiker mindenki tudja hogy lesz folytatás és egyesek szerint olyan horror klasszikusok nyomába léphet mint pl. a Rémálom az Elm utcában.Nagy horror rajongóként én is alig vártam hogy végre látthassam.De hatalmasat csalódtam.Sokkal többet vártam ettől a…..