Regisztráció Blogot indítok
Adatok
APPLEtyka

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon megtisztel, hogy emberek törődnek velem, de mi az oka annak, hogy az utóbbi két hétben szinte naponta kapok e-mailt vagy üzenetet arról, hogy miért nem vagyok youtube partner? Csak ma délután rögtön két ilyen youtube-os üzenetet is kaptam (állítólag az egyik magyar videós…..
APPLEtyka 2020.07.29 13:32:44
a
A Motorola egy izgalmas videót készített az új tabletjét beharangozandó. Ebben a tabletek, táblaeszközök fejlődéstörténetét mutatja be, szerintük a fejlődéstörténeti sorban az iPad után következett a Galaxy Tab, ami ugye _már_ Android, de sajnos csak a telefonokra készített…..
Festéktörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: annyi próbálkozás, méricskélés, számítógépes tervezés, laborban elvégzett kísérletezés, áttervezés, újabb kísérletezés majd kettős vakteszt lefolytatása után most úgy tűnik, végre sikerült előállítani az Apple titkos…..
A Businessweek információi szerint Steve Jobs háborúra készül a bíróságon. Elkezdett ipari mennyiségben alkalmazni jogászokat, hogy a jelenleg ellene folyó ügyekből jól jöjjön ki, illetve vissza tudjon támadni szükség esetén.Az állam legjobb szabadalmi ügyvédjeit bérelték…..
APPLEtyka 2010.12.01 10:13:15
@CharlieBrown: mondjuk szerintem pont az Apple-t nem kéne fikázni, hogy nem fejlesztenek :) Persze tudom, hogy minden kevés, de ha megnézünk pár konkurens céget innováció terén, akkor az Apple-höz képest enyhn vicc kategória :)
A Snow Leopard Serverhez készült Mac OS X 10.6.5 update annyira rosszul sikerült, hogy az Apple egyszerűen visszavonta az elérhetőséget a weboldaláról, és a Software Update-en keresztül sem elérhető már a cucc. A felhasználók inkompatibilitási problémák tömegével rohamozták meg…..
"A holnapi is csak egy nap. Amit sosem felejtesz el." Ezzel indul az Apple.com, a szlogen egy holnapi bejelentést hirdet. Az iTunes-szal kapcsolatban készülnek valamire, helyi idő szerint délután négy órakor érdemes frissíteni az oldalt.Ha összerakjuk a darabokat, sejthetjük,…..
APPLEtyka 2010.11.15 16:54:06
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
APPLEtyka 2010.11.11 13:28:27
A kütyü oldalán található csúszka, vagy minek nevezzem ezt a pattintós izét, arra jó, hogy egy irányban rögzítsük a képet. Alapesetben ugyanis az iPad dőlési szögétől függően változik a megjelenített felület is, előfordul azonban, hogy nem akarom, hogy a kép a tablettel…..
Az egyre szaporodó csiripelések mellett, amire Csaba is utalt egy korábbi posztban, és amit egyébként a szakmabeliek is megerősítenek, egy újabb utalást talált Ubk nevű olvasónk a Vodafone számla mellé csatolt magazinjában. Ebben az iPhone képe mellett a következő szösszenet…..
Subba Jön fel a szar! 2009.10.30 07:30:00
Van amikor pumpálják a szart, van amikor lemegy, szép fővárosunk közepén viszont gejzírként tör fel! Vagy ha nem szar, akkor mi? A megfejtéseket várjuk a kommentrészbe. (Érdekes, hogy mennyire hasonlít a csatornafedő és a kiáramló matéria által keltett zaj a Rióban és a…..
APPLEtyka 2009.10.30 09:24:05
Mondjátok, hogy Photoshop! A videóban szereplő nőnek állítólag hat mellbimbója van. Ötöt számoltunk, de ez nem von el a hátborzongató faktorból. Ugye nem igazi? <félős kis arcocska>   ..
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
Legalábbis az Egyesült Államokban. Az AT&T - feltehetően a közröhej csillapítása miatt - meglepő bejelentése szerint engedélyezi a 3G hálózaton is a VoIP-programok működését, vagyis a Skype és társai végre fullosan használhatóak lesznek az utcán sétálva is (eddig ugyanis…..
Az európai hivatalnokok tovább nyomoznak a felrobbanó iPhone-ok ügyében. Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos arra figyelmeztetett, hogy amennyiben kiderül, valamilyen hardver-hiba áll az esetek hátterében, eltávolíttatja a boltok polcairól a készüléket.A nyomozást jelenleg egy…..
APPLEtyka 2009.10.02 11:03:32
@Dogdog: kb. 3 éves színvonal ez, hogy "majd ha a te arcodba robban"... :)

Hány millió iphone-t / ipod touch-ot adtak el eddig? És ebből hány robbent fel ÁLLÍTÓLAG? 10 alatt... Ráadásul egyik sem nyert bizonyítást.

Persze igen: felrobban az aksi és nem a hátsó, vékony műanyag hátlapot szakítja ki, hanem előrefelé robban, a rohadt kemény törhetetlen üveget is kirobbantva, igaz? De a hátlap pedig SÉRTETLEN marad. Ahapersze :) Kurva logikus, komolyan mondom... És ezt valaki még el is hiszi :))
APPLEtyka 2009.10.02 12:22:37
@Wendriner Tódor Emánuel: Szerintem senki sem vette személyes sértésnek, csak nem értem, hogy mi értelme annak, hogy idejön pár emberke fikázni valamit, amiről fogalma sincs...

Az esetek többségében pl. vagy nem is volt fotó, vagy a lefotózott készüléknek az eleje roncsolódott, a háta meg szinte karcmentes volt. Ha valaki szerint így fel tud robbanni egy akksi, akkor annak külön gratulálok...
APPLEtyka 2009.10.02 16:19:02
@tony zionist: szar lehet így élni... miért akarod őket leköpni? ártottak neked? nem is értem iazán, hogy tulajdonképpen mi a bajod :)
Az Apple-laptopok már jó ideje nem kaptak forradalmian új processzort, ami érthető, lévén, hogy nem is nagyon jelent meg semmi a piacon. Mondjuk az Intel kiadta a Core 2-esek négymagos verzióját, de hogyan nézne már ki egy MacBook húszperces üzemidővel?Aztán idén piacra kerültek a…..
Appleblog Eminem beperelte Apple-t 2009.09.23 12:15:00
Márciusban a rapper még csak a kiadóknak ment neki, most azonban további áldozatokat követel: az Apple-től is pénzt akar, mert szerinte jogosulatlanul árulták 93 dalát az iTunes-on.A felperes az Eight Mile Style LLC, a vállalat a beadványban az Aftermath Records kiadót is pereli,…..
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
Szegény mp3-lejátszó sem kerülhette el a sorsát, a szadista iFixit fogta szegényt, majd kizsigerelte. Mi sem mond el többen a barbár cselekedetről, minthogy először egy pengével álltak neki a szemének, ami a Kutyaszorítóban legkeményebb jelenetét idézi fel (persze ott fül volt).A…..
Subba Ikertornyok: Apuk! 2009.09.02 11:38:39
Nem sétálhatunk el a hasonlóság mellett amit Subba Daddy fotója, és a Simpsons karakter Milhouse között látunk. Hát nem aranyosak?! A legokosabb kispofa a rajzfilmben, és a szerkesztőségben is! Jáj!..
Azt hiszem, jobb lesz, ha mindenki, akinek vaj van a füle mögött fején, elkezdi előkeresni az ÁPEKOS ismerőseit, mert Magyarország legelszántabb cége továbbra sem viccel. Amikor az utolsó 4 pár kosárcipődet is lehúzzák ezek a huncutok, akkor jobb, ha el kezdesz gondolkozni egy…..
APPLEtyka 2009.09.01 17:06:46
Melyik magyar emoförmedvény énekese mászott be könnyek közt a Gödörnél lévő tóba, miután egy másik zenekarban éneklő zenészkollegája igen nyomatékosan felajánlotta neki, hogy bedobja?..
Tudom, a youtube gyakori látogatói számára nem teljesen ismeretlen fogalom a MacBookok szétverése, ellenkampány részeként is bevethető ilyen trükk a támadóbb kedvű konkurensektől. Lehet, hogy most is erről van szó. Viszont most nem akárki esik neki a gépének, Ice-T mutatja be a…..
APPLEtyka 2009.08.12 16:36:24
@victorsirius: látom egyesek nem képesek elég alacsonyra süllyedni.

1. - nem vagyok annyi idős, mint ice-t tehát ergo megbocsájtható, hogy kevesebb pénzem van, igaz?
2. - ki nem sz*rja le ice-t bankszámlát? szerinted valaki a pénze miatt lesz normális ember? atyaég...
3. - samsung notihoz gratulálok, biztos macbook gyilkos. legalább annyira, mint ahogy az omnia iphone gyilkos... :)