Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motelli (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
motelli (törölt) 2008.07.02 12:26:51
Ha érzéketlenül tipizálni szeretnénk a szakítóson megjelenő posztokat, akkor ez egy ún. folyamatkövető szakítás: pénteki találkozások, hétfői szakítás, keddi férfikönnyek. Mert az informatikusok szíve sincs ám…..
motelli (törölt) 2008.07.02 11:38:39
Valami nagyon okos embör kitalálta, hogy elég ha a jv-k menesztik a vonatot. Nincs szükség a forgalmi szolgálattevőkre. Ezt a csontot már egy ideje rágja a vdszsz, és kivételesen maximálisan egyet is értek vele. Ugyanis, amíg a jv nem biztos, hogy körültekintően szétnéz, vagy…..
motelli (törölt) 2008.07.02 11:37:00
Káosz a Keleti nemzetközi jegypénztáránál

Rettenetes a helyzet a Keleti pályaudvar nemzetközi jegypénztáránál. Van, aki három órát vár, hogy megvehesse a jegyét. A turisták az aládúcolt mennyezet oszlopai között, földön ülve, fekve, egymás hegyén-hátán várják, hogy sorra kerüljenek. A jegyeket kézzel írják, az információkat könyvből keresik ki a pénztárosok.

„Lekéstük a vonatunkat, a 11:10-est, két órát kell várni a következőre” – mondta egy ausztrál asszony, Glenda Aussie, aki fél órával a vonat indulása előtt akarta megvenni vonatjegyét Münchenbe. Nem sikerült.

„40 éve utazom, de ehhez foghatóval még sohasem találkoztam. Hihetetlen, az emberek feladják és inkább elmennek” – mondta Judith Walton.

Az utazók a mennyezetet tartó faoszlopok között akár két órát is várhatnak a jegyvásárlásra. A pénztárosok nem használnak számítógépet, az utakat egyenként keresik ki egy könyvből és a jegyeket kézzel írják.

Az oszlopok üzenőfallá váltak, elolvasható, mit gondolnak a turisták a pénztárak működéséről. Például ezt: „Meghaltam a várakozástól – én is”. És ez még az egyik legszalonképesebb üzenet.

A helyzeten valószínűleg segítene a több pénztáros, de a MÁV azt mondja, erre nincs kapacitás. Megoldás lenne a számítógépes jegykiadás is. Ezt szintén tervezik, de hogy mikor lesz belőle valami, nem tudni.

„Pontos időt még nem tudok mondani, hiszen az anyagi források teszik majd lehetővé, hogy mikor valósulhat meg a gépesítés kialakítása” – mondta Balogh-Fazekas Anita, a MÁV-START szóvivője.

A szóvivő, miután ezt elmondta, arról értesítette az RTL Híradót, hogy néhány padot még betesznek a pénztárhoz, hogy ne a földön kelljen ülniük a várakozóknak. Az elkeseredett ausztrál asszony egyébként egy világszerte ismert útikönyvsorozat egyik szerzője. És, hogy mit fog írni Budapestről:

„Ne menjetek oda!” - mondta Glenda Aussie.

A külföldi vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. Ez tehát a legelső és legutolsó benyomás, amelyet a turisták Budapestről szereznek. Akiket megkérdeztünk, ezt az utolsót, vagyis a nemzetközi jegypénztárt szívesen kihagyták volna.
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
motelli (törölt) 2008.06.02 16:49:59
törésekhez:
Csigolyatörést szenvedett Szeged zsokéja a Nemzeti Vágtán
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/csigolyatorest_szenvedett_szeged_zsokeja_a_nemzeti_vagtan/2059226/

a fenti baleset utáni mentő vs lovak interakció ha létrejön, tuti abban a pillanatban vége az egésznek... a versenylebonyoltás hulladék volt. Pl. hót fölösleg a középdöntőben sorsolni, motiváltabbá lehetett volna tenni az előfutamokban indulókat, ha az időeredmény rangsorol. Ja és az is gáz, hogy ha már csak második vagy az előfutamban, el is tapsoltad 1,5 perc alatt a 2 milládat és mehetsz haza.
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
Beindult a tavaszi borszezon: kóstoló kóstoló, fesztivál fesztivál hátátán. A jövő hét szombatján, azaz április 26-án a Tokaj Renaissance Egyesület rendes tavaszi évjáratbemutatóján a 2004-es aszúknak örülhetünk a Gundel Étteremben. A kiállítók: Alana Pincészet, Árvay…..
Csodás sztori: borzalmas plázarandi memóriakártya-vásárlással megbolondítva, amelyben a végső fegyvert is be kell dobni: kamutelefonhívás egy jóbaráttól, váratlan és halaszthatatlan programmal lehet csak kimenekülni az üzletházból. Sziasztok, tudom, hogy…..
Kriszta is meglepődött, amikor a Barát-taxi diszpécsere a két héttel előre rendelt reptéri transzferre egy sor odavissza smsezés után azt bírta mondani, hogy menjen inkább Zónával. A Homár mondjuk nem egészen érti, mire ekkora rákészülés, de a levél tényleg vicces: Két…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Május 15–től ismét borünnep lesz Szegeden. A XIII. Szegedi Borfesztivál mintegy száz kiállítóval öt napon át boldogítja a délalföldi alkeszokat. Amennyiben az időjárás nem botlik, és a szúnyogokat sikerül kordában tartani, idén is ez lesz az ország legjobb…..