Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter67

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért járunk a Soundra? Hát, mostanában nem az időjárás miatt, tavaly és az idén is volt egy kis dagonya. Nem is igazán a zene miatt, már csak a döngölés meg a monoton szüttyögés megy, sehol egy dallam. De tök mindegy, milyen az idő és milyen a zene, ha vannak csajok, és…..
Peter67 2015.07.12 16:19:23
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
Peter67 2015.06.30 20:23:40
Van az úgy, hogy az ember nem tudja rávenni magát a fogyásra, habár nem ártana és ezt ő is tudja. Viszont van mód arra, hogyha fogyni nem is, de a további hízást elkerüljük. Azért tovább hízni mégse lenne jó, főleg, ha egyébként súlyproblémád van. De ugyan úgy igaz ez…..
Peter67 2015.05.12 21:38:37
Sorozatunk első felében azt vizsgáltuk meg, hogy milyen fejlesztéseket eszközöltek az elmúlt években a Balatoni települések, most meg azt csekkoljuk, hogy milyen beruházásokat terveznek: milyen lesz néhány éven belül a tó környéke. Nézzük Keszthelyt! Befejeződik a…..
Talán emlékeznek még az olvasók a londoni taxis cikkünkre az év elejéről. Ricz Tamás, tulajdonos, fuvarozó, vállalkozó, importőr egyben, nem sokkal később ezt írta nekem: "A cikk óta kisebb-nagyobb rendszerességel megkeresnek, hogy segítsek autót beszerezni, illetve - ami…..
Peter67 2010.04.29 16:04:43
Peter67 2010.04.29 16:07:11
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Peter67 2010.03.23 16:40:15
Csá!  Jó a blog, gondoltam én is küldök egy sztorit. Mivel taxizom, rengeteg kreténnel összehoz a sors. Az egyik éjszaka épp húztam az igát és utast vártam a Nyugatinál. Péntek volt, ilyenkor mindenféle érdekes ember próbál botladozva, picsa részegen taxiba szállni, de…..
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..
Eljött a régen várt. Aminek meg kéne mentenie az emberiséget.  Amit szakértők hadserege évekig készített elő. Ami miatt világszerte kampányoltak a zöldek. Ami miatt minden vezető összegyűlt, aki számít (mínusz Putyin és Berlusconi). Ami miatt szám szerint a helyszínen…..
Peter67 2009.12.19 23:08:07
Tanárként és egykori egyetemistaként is sokat tapasztaltunk, de a legfissebb levélben leírt állapotok bizony még bennünket is megleptek. Az, hogy a diákok egyre eszetlenebbül, és egyre kényszeresebben nyúlnak az alkoholhoz (és örülhetünk, ha csak ahhoz), számunkra sem újdonság,…..
Peter67 2009.10.27 10:46:20
jasztreb lőtte:Milyen remek, hogy végre van egy csapat, amiért érdemes keresztül-kasul utazgatni európában. Láthat az ember sok szépet és jót, a távolból olvashatja az aktuális magyar bk-kampány körül kialakult szájkaratét. Aztán körbenéz és mit lát? Megdönthetetlen…..
Peter67 2009.09.19 03:54:55
Amiért a kerékpárosok, robogósok is, a bunkó kisebbség miatt. Bár sokan talán ezzel sem értenek egyet, többek szerint több a bunkó taxis, mint a normális. Marvin lefényképezte ugyanazt a taxit sokszor majdnem ugyanonnan, cserébe kicsiben, gondolom, hogy nehogy már sérüljenek…..
Dóra kapta ezt a üvegvisszaváltónak álcázot számlát, ami bizonyára kellemes perceket szerezhetett a taxisnak is: Egy külföldi kollégánk a tegnapi napon számolt el taxi számláival a pénzügyön, és a kupacban erre a gyöngyszemre bukkantuk. Nem is sejtette szegény, hogy milyen…..
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
A múltkori, Írországi posztok után újra belevetettem magam a témába. IWIW-en felkerestem külföldön dolgozó honfitársainkat, akik a vagyonvédelem valamelyik területén dolgoznak. A mai posztom egy new york-i férfiról szól, a neki feltett kérdéseket, és a válaszokat láthatjátok.…..
Peter67 2009.09.04 04:10:30
 Tihanyban járunk, a legbelsőbb, paraszt-romantikával szügyig átitatott belvárosban és itt annyira erős a hely szelleme, hogy egyáltalán nem tűnik túlzásnak, hogy bemenjünk egy skanzen-vendéglőbe, ami bárhol máshol igen bosszantó volna a pszichedelikumig fokozott…..
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Peter67 2009.08.26 10:29:39
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..