Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huong

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát persze, hogy annyira kötődtél hozzá. Most, hogy elhunyt, neked is vannak ám kedvenc Bowie klipjeid. Jaj, de még mennyi! Most jönnek csak elő. Az a sok-sok sláger, amit amúgy is dúdoltál, most végre kikerül a Facebook oldaladra. Téged is sajnálunk, nem csak a legendás popikont. Sőt, téged talán…..
Internetadó, migránsok Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor…..
A pé cé ideje lejárt! - mondotta tegnap Kedves Vezetőnk miután megtanácskozta vitrinárpáddal és pasatónival, hogy ezt mondani lesz a legcélszerűbb. Meg'há ugye Európa süket és vak, mer' ő felismerte a bajot már rég és meg is mondta a felismerési pillanatban izibe. De Őrája nem…..
huong 2015.11.18 02:24:36
@látjátok feleim szümtükkel: lehetne szempont az ervelesed, a datumaid esemenyeiben kozos, hogy mind szivas volt, azonkivul csak kulonbsegek vannak. Szalasi maga sem volt akkora f.sz, inkabb balfasz, akire ratoltak az egesz balhet, pedig. Csak egy regi vagasu, emberszabasu 'antiszemita' volt, nem verengzos fajta. Ot is egy kurzus feketitette be annyira, mint amennyire nem volt, ovival szemben hasonlo v ugyanez a kurzus nyivakol.
En nem tudom, hogy ovi jo e vagy rossz, de latom,hogy tehetsegesen evickel a szarban.
Vegul a labdak: le kell utni, mert ha te nem teszed, akkor teszi mas. Viszont a muveszet a szep, elegans leutesben lenne. Na, itt van kivetnivalo neha.
Két cseh, mérnök végzettségű újságíró, Miroslav Zikmund és Jirí Hanzelka 1947-ben világ körüli útra indult egy Tatra 87-tel. Az első részben Prágától Etiópiáig követtük őket, most jön az igazi terepjárás a luxusautóval...
huong 2015.09.25 09:39:46
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
Mohain néven és Fasznak annyi címmel új és régi számokat egyaránt tartalmazó, összefoglaló jellegű szerzői albumot jelentetett meg a hazai zenei élet egyik enfant terrible-je, a gitáros-énekes-dalszerző, Mohai Tamás. Bő harminc éves pályafutásáról, mely folyamatos kaland…..
Vannak országok, nem is kevés, amelyeknek sokkal rosszabb a sajtója, mint amilyenek valójában. (És vannak, amelyeknek meg jobb.) De olyan nagy különbség a sajtó által közvetített elképzelések és a valóság között, mint Irán esetében, talán nincs még egy a világon. A sajtó által befolyásolt…..
Önkéntesen... Benin jelentkezik! 2014.10.10 09:31:28
A múlt hét eleje elég nyugodtan telt, voltunk szerdán a piacon, mivel csak 4 naponta van. A hét többi napján is lehet vásárolni, de elég csekély a kínálat. Ez mindenhol így van Benin-en belül. Most kivételesen nagy volt a forgatag, de szerencsére már amire szükségünk van, azt…..
 Navracsics Tibor egyike volt a legmeghatározóbb arcoknak a Fideszben, mostanra viszont egyre hátrébb szorul a hatalom köreiből. Most az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós állampolgársági biztosi tisztségét kaphatja a folyamatok során, azonban több…..
huong 2014.09.21 01:18:02
@William Shockley: ez ok, de nem jelent semmit. Villon pedig kozonseges utonallo volt. Franko versek egy gyilkostol. Navranal? Lehetett jo oktato, sot, lehet jo csaladapa, de ne keverjuk ezeket a szerepeit a politikuseval.
Szingapúri barátaim társaságában töltöttem el pár napot, és ők ajánlották figyelmembe Stephanie Koh youtube videóját, ami hatalmas felháborodást váltott ki Szingapúrban. Engem a videó egészen más okból fogott meg, mint amiért megmutatták, de nézzük először az…..
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály; annak mit rejt e térkép? " (via)   No, vajon a nem helyben lakó polgármester jelölteknek vajon mit rejt a térkép? Egyáltalán kell, hogy egy polgármester monsterkedésének…..
huong 2014.08.18 09:31:58
@zuglauer: reméljük. Szóval a Karácsony nem LMP-s volt?
Belsőség Heti merítés 2014.08.17 08:15:56
Örök szerelem Úgy egyébként érdemes megbarátkozni a tulajdonosnak a gondolattal, hogy az autó nem annyival megy, amennyivel mi szeretnénk, hanem amennyit éppen bír. Ha húszat, akkor húszat. Mosolygok vezetés közben... Nem szabad megvenni a legolcsóbb példányokat, mind…..
huong 2014.08.18 07:32:14
@supernem: az a T2 az VW Transporter? romantikus gépezet
A Heti Válaszban megjelent Schmidt-írás nagyon jó taktikai érzékkel ver be egy újabb vésőt a szétomló baloldali liberális értelmiségi identitásba, továbbfűzve a korábban a Gábriellel és a Sorsok Házával robbantott zsidó-identitás (kontra magyar történelem) témát. Schmidt…..
huong 2014.08.18 04:45:01
@geriszab: nem érted, mi a jelentősége Kertész Sorstalanságának: az elfogulatlan nézőpont. Sokan nem értik, sok zsidó (aki megértette legalább részben) meg megsértődik/dött ezen. Márpedig ahogy Kertész szembement a holokauszt biznisszel, az példaértékű volt és jóval megelőzte pl. a németek recepcióváltozását, akik csak alig pár éve jöttek ki pl. A bukás c. filmmel.

Amíg csak azt írod, hogy "szar író", addig - ne haragudj, de csak saját korlátoltságodat és ostobaságodat mutatod ki óvatlanul. Lehet azt mondani, hogy stilárisan nem elégített ki (szóval inkább akkor a giccsirodalom meg a Schindler liftája?), de az értelmesen kell megindokolni.
huong 2014.08.18 06:44:28
@geriszab: haha, azt mondod, "a film kicsit jobb"?
Hát... nem tudom, mi segítene rajtad.. Szóval valóban nincs háttértudásod, de ösztönös ízlésed sem felismerni, mi a manipulált giccs és mi az, ami megfontolni való gondolatokat közöl?
A Sorstalanságból készült film éppenhogy a holokauszt bizniszt támogatja. Hiába vannak benne szép felvételek, ha az csupán kiszolgálja azt a manipulációs gépezetet, amelyik meg akarja neked mondani, 'mit kell gondolnod' a holokausztról.

Igen, A bukás remek film, de észre kellene venned, hogyan hamisít Koltay (az ostoba) filmje is. Ugyanis Koltay abszolút nem értette meg a könyvet, amiből elvileg filmet csinált. Hát nem, csak felhasználta a könyvet díszletként a holobizniszhez. Az öreg Kertész pedig nem az már régen, aki fiatalon a regényt írta. Mára meghülyült bizonyos értelemben.

Ebbe bele kellene olvasnod legalább egy kicsit: viccesviet.blog.hu/2013/06/16/ferde_szemmel_miert_nem_lett_a_maga_idejeben_kozismert_a_sorstalansag
Őket hagyta most itt Kiss Péter, a baloldali polgároknak eggyel kevesebb olyan politikusa van, akin saját húszas-harmincas párttársai a háta mögött jókat rötyögnek, mert ő olyan, mint egy ódivatú ember, aki arra jó, hogy lakossági fórumozzon, mert ő ért a „kisemberek…..
huong 2014.08.17 15:49:34
@JohnHenry: ja, én is gyanítom, hogy valójában egy alaktalan, jellegtelen figura volt. Isten nyugosztalja vagy a párt, de valóban mi ez a giccses poszt róla.
huong 2014.08.18 03:37:55
@ügyfélszolgálatos: sztereotipizálsz, általánosítasz. Márpedig az veszélyes és torz dolog is.
Jelen fejezetünk és írásunk célja, hogy ismertessük a leggyakoribb gerincbetegségek okait, tüneteit. Prezentációnkat azokkal a gerinc rendellenességekkel (ez esetben a degeneratív kórképpel) kezdjük, mely miatt a páciens leginkább orvoshoz fordul, s mely betegségcsoport és az azt kísérő…..
Most értem haza, gyorsan leírom. Hát köszönöm, hogy végül is megnézhettem a Fradi (oppardon a Groupama) stadionavatót. Mondták nekem, előzetesen, hogy életre szóló élmény lesz. Mint ahogy életre szóló élmény volt az 1974-es, az 1911-es és az 1899-es pályaavató is. Csak az a…..
huong 2014.08.11 14:10:41
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: koszi, na, igy mar teljes a kep.
Rendszertelen időközönként jelentkező Heti Bond-lány-sorozatunk ma a '60-as évek német nehézbombázójával, Karin Dorral támad fel, akinek a pályafutása két pompás filmtörténeti gyöngyszem miatt is híres. Melegnek hitte Terence Hillt. És ő esett bele az egyik…..
IGEN! Már minden csontot és molekulát lerágcsáltak a bálványosi csontvázról, azonban van egy lényeges szempont, amelyről nem ejtettünk szót. Még pedig arról, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy ki milyen minőségében kezdi el távcsővel bámulni a világegyetemet. Ugyanis OV…..
huong 2014.08.08 12:22:49
@bölcsészmérnök: igen, értem. Ez egyébként mindig okoz galibát.
huong 2014.08.08 12:25:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: az a helyzet, hogy nincs tökéletes megoldás. Ugyanakkor a demokrácia is csak egy játék, szabályokkal. A németben nem lehet zsidózni. De annak is megvan a magyarázata. Egyébként ott is át fog ez alakulni. Az első ilyen közösebb jel a trendváltozásukra pl. A bukás c. film volt.
huong 2014.08.08 12:29:49
@bölcsészmérnök: "A liberális gazdaságpolitika, a privatizáció, a dereguláció, a szabadkereskedelem, mindig a legerősebbeknek kedvez. A liberális gazdaságpolitika felelőssége abban van, "

igen, de ezt én már neoliberalizmusnak nevezném. És az már számomra kvázi a gátlástalansággal egyenlő, a klasszikus liberális eszmék durva kiforgatásának. Egyébként a megállapításoddal egyetértek.
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
huong 2014.08.04 14:44:03
@Siegelindee: igazad van. Eloszor en is bedoltem egyebkent. De jo vicc volt, a Magyar vandor pedig nem lett rossz kiserlet, es meg jo rockos muzsika is volt alatta. A buvos kockas csavesz egyebkent egy gyerekkori francia sorozatunkban megvolt. A szakallas tudos egy naporat rogzitett a csuklojara >=:)
huong 2014.08.04 15:00:59
@Siegelindee: gyerektv.hu/rajzfilmsorozatok/egyszer-volt-az-ember-es-lon-a-fold.mese

ennek valamelyik reszeben.
Egyebkent ertem a viccet, csak mivel most igen eles a helyzet a ket alapveto szubkultura kozott, ezert veszik sokan provokacionak (persze, nekik nincs humoruk). Most nezek egy jo sorozatot a rendszervaltasrol (ami nem is volt). Ott is eloszedik ezt a klasszikus urbanus-videki ellentetet. Van, aki Arany Janos-Reviczky kore teszi az elso ilyen nagyobb ellentetet.
Szigorúan futballszakmai töprengés Orbán Gáspár visszavonulásáról, avagy a pitiáner politikai vonatkozások helyett beszéljünk végre az ügy tragikus mélységeiről és húsbavágó tanulságairól. Egy tehetségesnek mondott pályafutás immár örökre derékba tört kérdőjel…..
huong 2014.07.21 03:25:55
@hopptarisznyarák: ja, genya szoveg ez, ez nem ironia, hanem mero rosszindulat, amit a politikai/foci helyzet allapota sem ment fel: ugyanaz a ruppotlan indulatot mutatja, mint az ellenerdekelt.

Legmegengedobb velemenyem is az lenne, h a cikk ingadozik a sunyi genyasag es a cinizmus kozott.

Kifejezetten az 'unortodoxok' parja: 'ortodox' lehet a blogger
Reddites sztorikat nem kell mindig készpénznek venni, de ez olyan fura, hogy valószínűleg igaz (ráadásul képek is vannak hozzá). Főhőse egy nagymama, akinek valószínűleg nincsenek megélhetési gondjai, mert vett egy épületet Japánban, Chiba prefektúrában (igen, ez az a Chiba,…..
A Barátok közt című szappanopera az utóbbi hetekben igen kényes témát feszeget: vajon működhet-e egy olyan párkapcsolat, ahol a nő az idősebb? A történetben az ügyvédnő Nóra és a korábbi selyemfiú, Ádám egymásra talál. Kapcsolatuk „természetesen” viszonylag hamar…..
huong 2014.07.01 07:16:59
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: igen, ertem, mit mondasz. A tescos parizsi es egy 25 ev feletti no koze max sarkitasbol tettel egyenlosegjelet, hix. Egyebkent egy ffi szamara a szuzesseg annal kevesbe fontos ertekmero, minel iskolazottabb.
En pl kifejezetten kerulnem a szuz csajokat, veszodjon veluk, aki azt elvezi. 2-3 defloralast csinalhattam eletemben - reg tulvagyok azokon a lanyokon.
Masreszt valoban erdemes korulnezni, mi is a tendencia. 40-50
A 141 esztendős Népszava kétségtelenül a magyarországi és duna-völgyi baloldal egyik legfontosabb jelképe, nemzeti és európai intézmény. Akkor is, ha történetének voltak olyan korszakai, amelyekre ennek a jelképnek a tisztelői nem szívesen gondolnak. Tamás Gáspár Miklós…..
Felemás érzéseim vannak az újságírók jogosnak tűnő (na jó, az) elégedetlenségével. Az újságírás jellegzetesen az a szakma ugye, aminek szája van a 'közfül' felé: akármit mond, a legkisebb szart is hallhatjuk. A gyári melósoknak nincs közvetlen csatornája, (sem pl. a merci…..
huong 2014.06.25 01:19:19
@esefe: valo igaz. Pl van egy murder incorporated cimu moderator. Regen nyugdijban lenne a helye. Milyen hely az olyan, ahol a hatalomgyakorlas ellenorizhetetlen, a cenzura arctalan es paran kozuluk egyszeruen nem ertik a jozan erveles szabalyait, es inkoherensen viselkednek. Van ott normalis is, de ugy tunik, pl az ilyen fajta ala van rendelve pl ennek a pszichopata murdernek