Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--Timcsi79

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
--Timcsi79 2009.08.02 12:47:20
Szerintem Lemmy3!! Édes kis krampusz. más: Valamelyik nap leltem erre a blogra: pictureonthewall.freeblog.hu/. Léleknyugtatóan hatott rám, ajánlom mindenkinek, aki szereti szépítgetni a lakását. Én rendeltem is egyet az alkotótól: pictureonthewall.freeblog.hu/archives/2008/12/01/Vegtelen/ . Szép napot!
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..
--Timcsi79 2009.08.02 12:25:04
Múltkor netezgetés közben akadtam erre a blogra pictureonthewall.freeblog.hu/, és valamiért pont a sci-fi jutott eszembe. Szerintem lehet köztük igen űr-korszakbeli képeket találni. Egyébként magyar a srác. Tegnap felhívtam a galériát www.agens90.com/hu/fotomuveszeti-galeria, ahol megvásárolhatóak a képek, és az "electricircle" című épp bent van,és csak 149€... felhívtam az alkotót is, és rendeltem tőle egy másik képet, ami nekem jobban tetszett.. Úgyhogy a magyar sci-fi bárhol fellelhető. Ajánlom mindenkinek, aki szereti szépítgetni a lakását.