Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dernovics Laszlo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szabad elfelednünk, hogy az auschwitzi megsemmisítő táborba is vezetett út. Magyarország Országgyűlése, 1938. május 29-én szégyenletes döntést hozott, ez volt az I. zsidótörvény. Az első zsidótörvény, az 1938. évi XV. törvénycikk, amelyik „A társadalmi és…..
Dernovics Laszlo 2014.05.31 02:15:35
@Istóczy Győző: egy sötet idiota vagy.
A hungarista Belügyminisztérium tisztviselői a Zsidó Tanács tiltakozását semmibe vették. November végén a csillagos házak még megmaradt lakóinak a beköltözése megindult a Dohány utca – Nagyatádi Szabó István utca (ma Kertész) – Király utca és Károly körút határolta 0,3…..
Dernovics Laszlo 2014.05.22 20:44:53
@ephart: ha ennyire sajnalod a terrorista haverjaidat, akkor segits nekik. Küldj penzt, paripat aztad meglatod mi törtenik az adomanyaiddal. Upsz eltünik. Az arab testverek miert nem segitenek nekik? Mert csak raketakat lövöldöznek, dolgozni nagyreszt faj.
A felkészült fapados júzer az utolsó bötűig elolvassa a szabályzatot, pöccre betartja a csomagok méret- és súlyhatárát, majd azt gondolja, őt már nem érhetik meglepetések. Sokan aztán mégis dobnak egy jókora hátast, amikor azon találják magukat, hogy épp a gondosan…..
Az 1943 szeptemberében, Párizsban született Daniel Angeli a Dalmas ügynökségnél eleinte laboránsként dolgozott, később feladata a párizsi éjszakai élet, valamint a repülőtérre érkező hírességek dokumentálása volt. Karrierje 1962. június 2-án kezdődik, amikor az Orly…..
Dernovics Laszlo 2014.04.24 20:56:49
Többen követelték az asztalt csapkodva, hogy az „Egy mozifilm apropóján” című bejegyzésemben írtakat részletezzem. Nevezetesen a Maersk Alabama fedélzetmesterével történ beszélgetést. Összeszedtem a gondolataimat és megírom, tessék. Csalódni fogtok , előre bocsájtom.…..
Dernovics Laszlo 2014.03.09 13:08:28
A barbecue (BBQ) hazánkban is elterjedt fogalom, mégis, amire legtöbben asszociálnak vele kapcsolatban, annak vajmi kevés köze van az igazi barbecue-hoz. Valahol Amerikában baseball-sapkás, túlsúlyos emberek sörrel a kezükben szénné égetett külsejű húsokat émelyítően édes, ragacsos…..
Dernovics Laszlo 2014.03.01 17:31:44
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Dernovics Laszlo 2014.03.01 16:58:36
@sixx: szerintem Tilla rendben van. Persze
Kepes - Majka parhuzam meredek, de spongyat ra.
Régen lezárult a nagy földrajzi felfedezések időszaka. A Földön már nem maradt olyan hely, amelyet ne járt volna be ember. Ha akadna is ilyen egészen biztos, hogy műholdak már feltérképezték. Megmásztuk a legmagasabb hegyeket, lejutottunk az óceánok mélyére, meghódítottuk a…..
Dernovics Laszlo 2014.02.01 10:24:35
Több ezer törölt repülőjárat, bezárt üzletek és iskolák, akadozó közlekedés a néhol félméteres hó miatt – a keleti parton így indult 2014. A beígért havazás elérte az északkeleti államokat. New Yorkban és New Jersey-ben rendkívüli állapotot hirdettek, ami egyértelmű…..
Dernovics Laszlo 2014.01.04 20:47:43
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Bezengte a Comment, hogy az Index webes videósorozata, az Attraktor félig-meddig a Discovery Channelre bútorozik, merthogy a sok kenőt igénylő 25 perces adások a tévében fognak menni, míg a rövidebb, olcsóbb géptesztek maradnak az ezzel a lendülettel…..
Az Emirates légitársaság Boeing 777-300-asa Birminghamben készülődött leszálláshoz, ám az erős szél miatt kétszeri nekifutásra sem sikerült a manőver. A december 5-én készült felvételen jól látszik a hajmeresztő mutatvány: az ereszkedő gépet az erős szél elkapja, így a…..
Húsimádó Korhelyleves 2013.11.23 17:46:00
Korhelyleves Ebben a taknyos, őszi novemberi időben mindig jól esik egy tartalmas és forró leves. Mi is ilyenre vágytunk - én pedig kipróbáltam, hogy tudok-e korhely levest készíteni. Annyiban más egy ilyen levesnek az előkészülete, hogy venni kell savanyú káposztát, meg…..
Dernovics Laszlo 2013.11.24 22:28:28
Szarvasagancs Nicolas Cage 2013.11.10 10:44:06
Fájdalommal tekintek meg minden olyan filmalkotást amelyikben Nicolas Kim Coppola játszik. Nem kell sokat várni, 10 perc és repkednek a közhelyek. Minden rendben lesz, hallgass a szívedre, jaj kiscsaládom visszamegyek hozzátok. De egyébként is csak a jobb cél érdekében csinálok néha rosszaságokat.…..
Dernovics Laszlo 2013.11.10 19:33:44
Más Tészta Amerikai tésztakaland 2013.11.06 13:02:34
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kipróbálhattam egy amerikai tésztabárt. Mivel gondolom, nem lesznek túl sokan, akik követnének erre a konkrét helyre, így leginkább a hangulatra és például a „Carbonara tészta másképpen"-re szeretném helyezni a hangsúlyt, ami akár…..
Dernovics Laszlo 2013.11.06 21:57:40
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
Dernovics Laszlo 2013.10.31 09:21:08
@komissarlajos: ott a pont.
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Dernovics Laszlo 2013.10.19 23:16:54
@Lacusch69(Sch.Lacika): mi a gond, sok benne a zsidó?
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
A Viasat ezen a héten, pontosabban 22-én kezdi el vetíteni a The Bridge című kiváló svéd-dán krimit, de nem úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk, azaz a tévében, este nyolckor, hanem a kor szellemének megfelelően a Viasat Play nevű szolgáltatásukon keresztül, online. Furcsa döntés,…..
Remek bréking cserpestől: Esetleg érdekes lehet az alábbi cikk: http://index.hu/tudomany/tortenelem/2012/06/21/megsem_stuka_a_keleti-tengeri_roncs/ Az MTI-s szerkesztő/fordító németül még csak tanulhatott valamennyit, de földrajzból egészen biztos megbukott. A német Ostsee…..
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
„Egymásnak estünk az előszobában. Tényleg olyan volt az egész jelenet, mint egy hülye vígjátékban, levertük a fogasról a kabátokat, a komódról a kulcsaimat” - a csaj összejön egy nála valamivel fiatalabb sráccal. A kapcsolatot a fiú kezdeményezi, ám a lánynak sincs…..
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..