Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyiremtyirimók

3 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetes Vetület DÜHÖNGŐ 2007.05.23 12:47:00
Erre az oldalra lehet (és kéne!) írni az olyan megjegyzéseket, hozzászólásokat, amelyek nem kapcsolódnak egyik témához sem.Használható chatszobának vagy aminek akarjátok, itt nem lesz senki kimoderálva!..
Internetes Vetület Vízpart 2010.05.24 12:38:00
Halihó!Jön a nyár! Kéne menni vízpartra egy estét! A mikor kérdéshez légyszíves itt jelölj alkalmas napokat A hol kérdésre a fórumban válaszolj! !Lehet hogy már lejárt ennek az ideje, de ha vagyunk még páran, akik mennénk, akkor miért ne?Addig meg jó tanulást mindenkinek!..
Sajnálatos módon kénytelen vagyok osztályunk gyengébbik nemének személyiségi jogait vérig sérteni. Némi családi csetepaté után rendkívül kompromittáló videók kerültek a kezembe, és én az Igazság Meg-nem-alkuvó Harcosa úgy döntöttem, napvilágot kell látnia utolsó évünk…..
Internetes Vetület Szóval szavaz 2009.06.16 19:11:00
Na akkor ideje szavazni, mostmár tényleg utoljára -- mindenki mondja meg szépen, mely napokon érne rá velencézni. Klikk a képre (ja és görgetősáv lesz, nem nemészrevenni!)...
Sziasztok!Nóri szavazást javasolt az időpontról.Ide lehet tehát irogatni,hogy kinek mikor jó.Ha van elég javaslat,rendezünk egy közvélemény-kutatást! Eddigi javaslatok időpontra: június 27.-i hétvége, július 4.-i…..
tyiremtyirimók 2009.06.16 12:31:47
Drága öcsém segítségével csináltam valami szavazás szerűséget google dokumentumként. Tehát a teendőtök az, hogy beírjátok docs.google.com
A név tegzesmare
jelszó: Velence2009
(nagybetű!!!)
megnyitjátok a Velence naptárat, beírod a neved és hogy mikor érsz rá! (Ne azt jelöld, amikor nem érsz rá)
Aztán kilépsz, és meglátjuk melyik időpont a legjobb legtöbb embernek:)
No hajrá. (ha valaki meg tudja csinálni egyszerűbben, nyugodtan tegye meg!)
Tehát Marcsi és a ballagáson összefutottak ötletére szombaton, május 9-én nagy osztálytalálkozó a Majorkában (térkép), mindenki meg van hívva, és nincs kifogás, aki nem jön el, az élete végéig bánni fogja! Találkozó fél hétkor a Moszkva téren, a 61-es villamos…..
A tavaszi szünet után újra felkerült az Életképek című dokumentumfilmsorozat következő része, melyben rendhagyó módon G. Szabó Nóra montázssorozatát tekintheti meg a nagyérdemű közönség. Az alkotás először 2007 februárjában debütált, melyet igazi vastaps fogadott az év…..
  Annyi minden történt mostanában az osztályhonlapon, hogy az már-már nehezen áttekinthető, úgyhogy itt egy kis összefoglalás. A fontos, intelligens, értelmes dolog: 2 új tanulós oldalunk is lett. Kidolgozott fizikai…..
Internetes Vetület Irodalom óra 2007.05.14 18:47:00
Az érettségi szünetbenhetente két irodalom felkészítő óralesz az iskolában:kedden 10 és 11 óra között, valamintpénteken ugyancsak 10 és 11 óra között. Mindenkinek jó felkészülést!Update: Az első alkalom kedden, azazmájus 22-én lesz...
Múlt szombaton mindenkit megajándékoztak egy kis hamubansült pogácsával és sok más jóval, s így immáron felszerelkezve nekivághattunk a messzi végtelennek. Iskolánk kinyitotta kapuit s mi kiröpültünk a nagybetűs Életbe. Ezekről a pillanatokról láthattok néhány fotót. Képek…..