Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thunderian

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
thunderian 2011.02.21 14:56:55
@chrisangel83: nagyon köszi ezt a gyűjteményt!!!:) csak lenne egy problémám. nekem egyes videóknál nincs hang:S hogy lehet megoldani?:O
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..
thunderian 2009.08.22 22:37:29
@TJC43: mekkora egy f*szkalap ez a nazzene. még megértem, hogy ő is ilyen játékokat akar bemutatni, de, hogy szószerint lopja a szöveget. nézzétek meg, TJC43 belinkelte valahon középtájon lehet.
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..