Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norby_az_igazi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Fargo 2x02 - Piros alma 2016.02.10 09:00:00
Új nap indul, a reggeli készülődés jelei mindenhol: Hank munkába megy, Betsy kávét főz, a húsbolt is nyitni készül. A Gerhardt rezidenciára küldöttség érkezik, az előző rész végén megismert úriember és társai, egy sunyi képű fekete fickó és egy marcona ikerpár, a házba…..
Akik régebb óta ismernek, vagy követik futós írásaimat, azok már tudhatják, gyomorban nem vagyok túl erős. Úgy is mondhatnám, hogy nem kis problémát okoz az energiabevitel futás közben, mert ami bemegy, az rövid idő elteltével távozik is. Mondjuk legalább a hagyományos úton,…..
Bezony, annyi hányattatás, csatorna- és időpontváltás után egy magyar tévében (értsd jól) is látható lesz a Sons of Anarchy - Kemény motorosok utolsó három évada. A csatorna az AMC, a bemutató április 8-án este tízkor lesz, utána hetente minden szerdán este motoros zsiványok…..
Aki kardot ragad az kard által vész el. Véget ért a Sons of Anarchy, Jax Teller soha többé nem húzza fel a segge közepéig a buggyos farmert és imbolyog ki a klubházból a szájában egy cigivel (kiegészítők: egy pár fehér Nike, fehér póló, kockás ing, kútlánc, bicska,…..
norby_az_igazi 2014.12.12 10:45:11
@devilstrueface: Gondolom az, hogy felvehetnek feketét is.
Megkerültek az ellopott állatok, a majomteve rács mögött, profi szereplőt sikerült szerezni a cirkuszi előadáshoz Leopoldi személyében, siker minden vonalon a Vadlibák életében. Külön jó hír, hogy a dokibácsi gyógyultnak nyilvánítja Péterkét, ha jól látom, ez ugyanaz a…..
norby_az_igazi 2013.03.08 12:40:18
Az online videotékákban (khm, khm) keresgélőknek jelzem, hogy az egy bolond százat csinál elve alapján ez az epizód számos helyen Kell egy veréb címen lelhető fel, az aranykezű ismeretlen elkövetőt ezúton csókoltatjuk. A délelőtti nyüzsgéssel teli ismerős játszótéren…..
Madárcsicsergős hétfő reggelt (vagy kora délutánt, ki mikor olvassa), ez a rész főként a női karakterekre fog koncentrálni (ahogy azt a címe is mutatja), közülük is Jégkirálynőre, végre kicsit nagyobb tekintést kapunk őribancsága lelkivilágába. Azt nem tudom, hogy ez…..